25 rezultatų ieškant "patiekiant"

Desertas Kūčia

Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus keičiant vandenį. Minkštus grūdus perkošti per sietą. Aguonas nuplauti, nuplikyti, 2 kartus permalti mėsmale. Išmaišyti su medumi, cukrumi ir prieskoniniais vaisiais. Patiekiant suberti kviecius ..

Recepto vertinimas: 0

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies apkepas su krienais

Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, druska. Žuvį supjaustyti, šiuo mišiniu aptepti ir dėti į margarinu išteptą indą. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus, pakepintus svogūnus. Kepti orkaitėje 20 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti petražolės lapeliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos bulvės

Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir vėl išplakite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio ir muskato riešuto, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėti į kepimo formą ar keptuvę, prieš tai ją sutepti sviestu. Sudėtas ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiamas ant mėsos, gerai pridengiama plėvele. Mėsa laikoma šaldytuve i 24-48 valandų. Prieš patiekiant mėsą į stalą, ji supjaustoma plonytėmis riekutėmis. Valgoma su svogūnų tzatziki ir marinuotais..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Desertas „Kūčia“

Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus keičiant vandenį. Minkštus grūdus perkošti per sietą. Aguonas nuplauti, nuplikyti, 2 kartus permalti mėsmale. Išmaišyti su medumi, cukrumi ir prieskoniniais vaisiais. Patiekiant subert..

Recepto vertinimas: 0

Ananasiniai kukuliai

Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma tešla. Ji sumaišoma su ananaso gabalėliais. Šaukšteliu daromi nedideli kukuliukai ir verdami įkaitintuose riebaluose, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš patiekiant apibarstomi miltiniu cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti lašišos kepsneliai

Nuplaukite čiobrelius ir nuskabykite lapelius. Negilioje lėkštėje sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, suberkite čiobrelių lapelius, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal skonį. Lašišos gabalėlius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškai troškinta žuvis

Bulves nulupti. Žuvį sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir virti 15 minučių. Paskui nuvarvinti, išrinkti ašakas. Svogūnus ir česnaką iki skaidrumo pakepinti aliejuje, sudėti pomidorus, pasūdyti, įberti pipirų ir troškinti 5 minutes. Sumažinus ugnį suberti razinas, migdolus, petr..

Recepto vertinimas: 0

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė "Kūčia"

Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakčiai. Kitą dieną išvirkite, kol suminkštės, kelis kartus keičiant vandenį. Minkštus grūdus nukoškite. 500g aguonų nuplaukite, nuplikykite, 2 kartus permalkite mėsmale. Išmaišykite su 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovint..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su šparagais

Jogurtą supilkite į dubenį, sumaisykite su majonezu ir garstyčioms, pagardinkite pipirais, pasūdykite. Suberkite supjaustytus svogūnų laiskus. Nulupkite desrą ir svogūną. Obuolį, pomidorą, desrą, svogūną supjaustykite siaudeliais, sparagus perpjaukite į tris dalis ir suberkite į dub..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—2 val.). Baigiant virti pasūdoma, sudedami prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma skersai raumenų nestorais griežinėliais, sudedama į paruoštą svog..

Recepto vertinimas: 0

Pakišuolis

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogūnas, įberiama pipirų. Iš pakilusios tešlos daromos kiaušinio didumo bandelės, į kiekvienos vidų įdedant pašildytų lašiniukų. Kiekviena bandelė pavoliojama paši..

Recepto vertinimas: 4

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos su paprika

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prie..

Recepto vertinimas: 0

Kepta silkė su obuoliais

Obuolį nulupti, smulkiai supjaustyti ir užpilti išplaktu kiaušiniu. Silkę dėti ant folijos, o ant jos - obuolio ir kiaušinio uždarą. Folija apvynioti silkę ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Patiekiant į stalą, ant silkės uždėti majonezo. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos su grybais (Jūratės)

Visų komponentų imti po lygiai. Obuolius, morkas, pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais, grybus - taip pat mažais gabalėliais. Svogūnus - smulkiai. Apšlakstyti 3proc. obuolių actu ir palikti 30min. Prieš patiekiant apibarstyti smulkintom petražolėm. Kas mėgsta, gali užpilti kitu mė..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos guliašas su paprikomis (Jūratės)

Lašinukus ir svogūną susmulkinti. Mėsą supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Papriką, išėmus sėklas, supjaustyti dideliais gabalėliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Pakepinti lašinukus ant silpnos ugnies, įdėti mėsą ir svogūnus. Kepinti maišant. Suberti p..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su riešutais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi išplakti iki purios masės, po truputį pakaitomis suberti vanilinį cukrų, citrinos žievelę, druską bei įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei riešutais ir po šaukštą sud..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių tortas

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti druską, vanilę, įmušti kiaušinį bei sudėti medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo pakraščiuose. Pradedant nuo išorės, viską su..

Recepto vertinimas: 4

BULVĖS SU ŽALUMYNAIS

Bulves isplauti. Virti ant garu apie 20 min. Puse zalumynu sudeti i verdanti pasudyta vandeni, pavirti apie minute. Isimti ir sudeti i salta vandeni. Nuvarvinti ir isdziovinti ant popieriaus. Susmulkinti. Kita puse zalumynu susmulkinti. Nulupti bulves,laikyti siltai. Uzvirinti grietinele ir sudeti v..

Recepto vertinimas: 0

TRŪKAŽOLIŲ SALOTOS

Nuskabomi blogi virsutiniai trukazoliu lapai, guzeles nuplaunamos, nuvarvinamos ir supjaustomos 1 cm plocio juostelemis. Apelsinas nulupamas, isskirstomas skiltelemis, nuneriamos pleveles, isimamos seklos. Kiausiniai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Jogurtas suplakamas su grietine, druska ir papri..

Recepto vertinimas: 0

PIRATŲ MIŠRAINĖ

Pupeles nukosti. Paruosti padaza: visus ingridientus ismaisyti. Visas pupeles suberti i salotine ismaisyti, suderti svogunus ir uzpilti padazu. Ismaisyti ir palikti 1 val pastoveti. Pries patiekiant ismaisyti...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: patiekiant