25 rezultatų ieškant "patiekiant"

Geriamasis citrininis šerbetas

Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karšto vandens; atvėsinkite, iškoškite ir supilkite į vandenį, kur virė žievelės. Iš likusio vandens ir cukraus i..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių Kapučino

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalėliais ir apkepinaos puode įkaitintame aliejuse kartu su svogūnais. Supilamas vanduo, sudedamas cukrus ir sultinio kubeliai. Sriuba verdama 10 minučių, tada sudedami brokoliai ir paverdama dar 5 minutes. Sriuba gerai išmaišoma. Supilamas pien..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Gardumėlis“

Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir suberti miltus. Į mišinį supilame karštą pieną. Maišant kaitiname, kol pradeda tirštėti. Tada perkošiame, pridedame vanilinio cukraus. Kriaušes supjaustome skiltelėmis ir sudedame į dubenį su mirkytomis razinomis ir užpilamos vaniliniu pada..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos

Varškė, pienas, cukrus ir sirupas ištrinami, kol gaunama vienalytė masė. Obuoliai ir kriaušės supjaustomi. Iš slyvų išimami kauliukai ir jos supjaustomos. Vaisiai sudedami į paruoštą padažą ir išmaišoma. Patiekiant užpilama sirupu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Biri ryžių košė

Kruopos beriamos į verdantį pasūdyta vandenį ir verdamos ant nekarštos viryklės. Išvirusios pilamos ant rėčio ir plaunamos karštu vandeniu, nuvarvinamos. Paskui dedamos į keptuvę, užpilamos šildytu sviestu ir dedamos į orkaitę pakaitinti. Patiekiant valgyti užpilamos šiltu sviestu..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su razinomis

Tešla paruošiama kaip lietiniams su mielėmis. Nuplautos ir nuvarvintos razinos sudedamos į pagamintą tešlą, ir iškepami sklindžiai. Patiekiant valdyti užpilami sviestu ar grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos muštiniai su citrinų ir apelsinų padažu

Veršieną supjaustyti, išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir pekepinti aliejuje. Paskui 15 minučių patroškinti. Paruošti padažą: citrinos žievelę 6 minutes blanširuoti, paskui supjaustyti. Į rieblus keptuvėje supilti vermutą ir pavirinti. Sudėti citrinos žievelę, cit..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juod..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkštėja. Kiauru samčiu obuoliai išimami iš sirupo, sudedami į plokščią stiklinį pusdubenį, atvėsinami ir pridedama juo..

Recepto vertinimas: 0

šokoladinis varškės kremas

Šokoladą sulaužyti gabalėliais, užpilti pieną ir pakaitinti ant mažos ugnies, kol išsilydys. Varškę gerai išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi. Supilti išlydytą šokoladą, sudėti iki purumo maišikliu išplaktą grietinę su vaniliniu cukrumi. Nutarkuoti citrinos žievelę, i..

Recepto vertinimas: 0

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su obuoliais

Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekutėmis, troškinti keptuvėje su ištirpintu sviestu. Kai iškeps, įpilti 2 suplaktus kiaušinius ir iškepti kaip kiaušinienę. Patiekiant sulenkti perpus, apibarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 5

Grietinėje troškinti baklažanai

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti aliejuje ir įdėti smulk..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Mechiko omletas

Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...

Recepto vertinimas: 0

Aštri lęšių sriuba

Lęšius siete perlieti šiltu vandeniu. Suberti į puodą, užpilti 1 litru vandens, įdėti lauro lapelį ir išspaustą česnako skiltelę. Virti ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Likusias česnako skilteles, svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti puode su 4 įkaitinto ..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kremas su razinomis

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto van..

Recepto vertinimas: 0

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

Nupjaunamas papriku drutgalis, isimamos seklos ir pertvaros. Paprikos isplaunamos, vidus pasudomas. Svogunas ir cesnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi reziukais. Aliejus ikaitinamas. Svogunai ir cesnakai kepinami, kol pasidaro skaidrus. Tada i keptuve sud..

Recepto vertinimas: 3

RYŽIŲ DESERTAS

Ryzius sudeti i sieteli ir gerai nuplauti, nuvarvinti vandeni. Su pienu, cukrumi, druska ir vanile virti apie 30 min. Ryziams leisti atausti. Pries patiekiant suplakti grietinele ir ryzius sumaisyti su migdolu gabaleliais (taip pat imaisyti viena nesusmulkinta migdola). Skoniui pagerinti ipilti seri..

Recepto vertinimas: 1

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarine.2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos ispjova.3.Butina nusipirkti vienkartini svirksta ir brendzio arba konjako.4.Pritraukti svirksta brendzio arba konjako ir isvirksti i ispjova keliose vietose.5.Pamasazuoti ispjova rankomis, nestipriai, svel..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patiekiant