25 rezultatų ieškant "pipir"

BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, uzpilti verdanciu sultiniu, ideti lauro lapa, kvepianciu pipiru ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griezineliais. I karsta keptuve ideti sviesto ir susmulkinta svoguna,truputi pakepinti ir sudeti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKA, ĮDARYTA BRINZA IR DŽIŪVĖSĖLIAIS

Nupjauti pipiru platuji gala, isimti seklas, nuplikyti verdanciu vandeniu. Brinza sutarkuoti, sumaisyti su smulkiai pjaustytais pomidorais, kiausiniais ir svieste pakepintais dziuveseliu trupiniais. Pipirus prifarsiruoti paruostu idaru, prideti tarp ju pjaustytu pomidoru, paslakstyti sviestu ir iske..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU ŽUVIMI II

Isvirkite makaronus. Is abieju pusiu apkepkite keptuveje lasisos gabalelius ir sudekite ant karstu makaronu. Supjaustykite pora, suberkite i keptuve ir patroskinkite su aliejumi. Pabarstykite juodais pipirais. Sukreskite makaronus i lekstes ir uzdekite ant virsaus troskintu poru. Uzbarstykite truput..

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKOS SALOTOS SU POMIDORAIS ŽIEMAI

Paprikas nuplauti, isimti seklas ir smulkiai supjaustyti. I platu inda sudeti smulkintas petrazoles, pipiru, supjaustytus pomidorus, ipilti aliejaus ir acto, suberti cukru ir druska. Uzvirti, jei dar truksta pipiru galima ideti dar. Virti 10-12 min. Misraine supilstyti karstai i paruostus stiklainiu..

Recepto vertinimas: 1

Vištų kepenėlių užkandis su avokadomis

Virtas vistu kepeneles sumalame arba labai gerai sutriname kartu su sviestu, idedame druskos, pipiru, citrinu sulciu, ismaisome. Turi buti purus ir vienalytis kremas.Ant kiekvieno krekerio uzdedame kepeneliu kremo "rozele", krekerius sulipiname po du. Virsutini krekeri papuosiame avokados griezineli..

Recepto vertinimas: 0

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAI

Kiausiniu baltymus isplakame atskirai. Cukinija supjaustome mazais siaudeliais. Is visu produktu uzmaisome tesla ir kepame blynus. Paprika ir svoguna supjaustome kubeliais. Padazui skirtus produktus sumaisome ir siek tiek pakaitiname. Naudodamiesi sia receptura, iskepsite 8 blynus...

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS KEPSNIUI

Dubenelyje ismaisome alieju su actu, iberiame pipiru, smulkiai sukapota cesnaka, garstycias, smulkinta citrinu zievele, druska, cukru, supilame citrinu sultis. Viska gerai ismaisome ir verdame 15 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

KIŠKIENOS PADAŽAS

Kiskio kepeneles isverdame ir du kartus permalame mesmale. Svieste pakepiname miltus, pravesiname ir supilame vyna, sudedame kepeneles, smulkiai pjaustyta svoguna bei riesutus, viska gerai ismaisome, iberiame druskos, pipiru, ciobreliu ir uzviriname. Padaza tekiame prie kiskienos...

Recepto vertinimas: 0

ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATAS

Acta ir vandeni sumaisome. Sudedame visus prieskonius ir smulkintas prieskonines darzoves, 10-15 minuciu paviriname, atvesiname ir uzpilame mesa. Marinato turi buti tiek, kad visiskai apsemtu mesa...

Recepto vertinimas: 0

VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI

Smulkintas darzoves ir pomidoru padaza sumaisome su prieskoniais, supilame vyna ir uzviriname. Po to supilame alieju ir troskiname ant silpnos ugnies, kol darzoves suminksteja. Suminkstejusias darzoves pertriname per sieteli ir 10 minuciu paviriname ant stipresnes ugnies. Paruosta mesa uzpilame verd..

Recepto vertinimas: 0

ŽIRNIENĖ SU RŪKYTAIS ŠONKAULIUKAIS

Lasinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname, suberiame supjaustytus svogunus, tarkuota morka, smulkintus cesnakus ir 5 minutes pakepiname. Viska sudedame i puoda, uzpilame 5 stiklinemis silto virinto vandens, suberiame zirnius, sudedame sonkauliukus, lauru lapus, iberiame druskos, mairunu, pipiru ..

Recepto vertinimas: 5

Mesainiai ant laužo grotelių

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, apkeptu svogunu, garstyciomis, prieskoniais. Padarome suplotus kotletukus ir apkepame juos keptuveje su aliejumi. Sviesta issukame, idedame druskos, pipiru, citrinu sulciu, sutarkuoto fermentinio surio, susmulkintu krapu ir petrazoliu lapeliu. Gerai ismaisome ir su..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su baklazanais

Baklazana nuplauname, nulupame, supjaustome griezineliais, pabarstome druska. Palaikome apie 1 vai. Apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje su aliejumi. Atvesiname. I keptuve sudedame griezineliais supjaustytus pomidorus, baklazanus, truputi keptuveje apkepta mesa, agurkus, kukuruzus, palaistome is..

Recepto vertinimas: 1

Pyragėliai su grybais

Virtus grybus kartu su susmulkintu svogunu apkepame keptuveje su aliejumi, idedame druskos, pipiru. Atvesusius grybus sumalame mesmale. Is sluoksniuotos teslos isspaudziame apskritimus. Pyrageliu krastus aptepame kiausinio plakiniu, i viduri idedame idaro, sulenkiame, uzspaudziame sakute, aptepame k..

Recepto vertinimas: 0

Turkiškos baklazanų salotos

Baklazanus ir paprikas sudedame i skarda ir kepame 250 C temperaturos orkaiteje, kol susirauksleja ju odele. Iskepusias darzoves suvyniojame i dregna medziaga ir palaikome 5 min. tada nulupame odele, isimame seklas ir supjaustome baklazanus 3 cm kubeliais, o paprikas - siaudeliais. Susmulkiname svog..

Recepto vertinimas: 0

Kučioms paruoštas upėtakis

Isdarineta upetaki isplauname. Nusausiname. Vidu istriname druskos, pipiru ir metu lapeliu misiniu, pavoliojame dziuveseliuose. I keptuve pilame alieju, ikaitiname, dedame zuvi ir ant mazos ugnies kepame. Pries baigiant kepti, sudedame ziedais pjaustytus svogunus. Iskepta upetaki dedame i specialia ..

Recepto vertinimas: 2

Karpis su daržovėmis

Karpi supjaustome gabalais, aplaistome citrinu sultimis, pabarstome druska ir palaikome 30 min. Apkepame keptuveje su aliejumi. I keptuve -troskintuva ipilame aliejaus, dedame ziedais supjaustytus svogunus, morka, stambiai supjaustyta cesnaka, trumpai pakepame. Dedame karpi, pipiru, lauru lapu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su konservuotais žirneliais

Ziedini kopusta issikirtykite ir isvirkite pasudydytame vandenyje. Svogunus ir cukinija supjaustykite ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais. I lekste sudekite skiltelemis supjaustytus pomidorus, svogunus, cikinija ir ziedinius kopustus, sumaisytus su konservuotais zirneliais. Salotos uzpilkite p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragėliai su grybais

Isvirtos, nusunktos bulves sugrudamos, i jas iberiama miltu, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svoguno ir gerai ismaisoma. Is paruostos teslos padaromi vienodi paploteliai, ant ju dedama po puse sauksto idaro, krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir padaromi pusmenuliu formo..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pipir