25 rezultatų ieškant "pipir"

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS SU SILKE

Bulves ir pipirus supjaustykite kubeliais, porus siaudeliais. Darzoves sumaisykite su majonezu ir grietines padazu. Sinke supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudekite ant salotu. Pagardinkite prieskoniais, papuoskite zalumynais ir citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKOS SALOTOS SU POMIDORAIS ŽIEMAI

Paprikas nuplauti, isimti seklas ir smulkiai supjaustyti. I platu inda sudeti smulkintas petrazoles, pipiru, supjaustytus pomidorus, ipilti aliejaus ir acto, suberti cukru ir druska. Uzvirti, jei dar truksta pipiru galima ideti dar. Virti 10-12 min. Misraine supilstyti karstai i paruostus stiklainiu..

Recepto vertinimas: 1

TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAI

Kiausiniu baltymus isplakame atskirai. Cukinija supjaustome mazais siaudeliais. Is visu produktu uzmaisome tesla ir kepame blynus. Paprika ir svoguna supjaustome kubeliais. Padazui skirtus produktus sumaisome ir siek tiek pakaitiname. Naudodamiesi sia receptura, iskepsite 8 blynus...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

ŽVĖRIENA SU DŽIOVINTAIS OBUOLIAIS

Zverienoje peiliu padarome ipjovas ir prikaisome cesnako. Uzpilame vynu, apelsinu sultimis, sudedame stambiai pjaustytus svogunus, cesnakus, citrinu zievele, garstycias ir visus likusius prieskonius. Marinuojame tris dienas. Isimame is marinato, aptepame paruostu misiniu ir apkepame is visu pusiu. U..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI KOPŪSTAI

Kopustus susmulkiname, sudedame i emaliuota inda, iberiame druskos (20 g druskos 1 kg kopustu), gerai ismaisome ir palaikome 2 valandas. I stiklainio dugna idedame pipira, gvazdikeli, idedame lauru lapa, sudedame kopustus ir uzpilame karstu marinatu. Stiklainius pasterizuojame: puses litro -20 min.,..

Recepto vertinimas: 1

ŽIRNIENĖ SU RŪKYTAIS ŠONKAULIUKAIS

Lasinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname, suberiame supjaustytus svogunus, tarkuota morka, smulkintus cesnakus ir 5 minutes pakepiname. Viska sudedame i puoda, uzpilame 5 stiklinemis silto virinto vandens, suberiame zirnius, sudedame sonkauliukus, lauru lapus, iberiame druskos, mairunu, pipiru ..

Recepto vertinimas: 5

AŠTRI MEKSIKIETIŠKA MĖSOS SRIUBA

Mesa isverdame ibere pipiru, imete lauru lapu. Atvesiname ir sumalame mesmale. I sultini, kuriame vire mesa, ipilame stikline virinto vandens. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustome ir pakepiname, supilame pomidoru tyre, dar pakaitiname. Sudedame malta mesa, pakepiname 3-4 minutes. Visa mase sudeda..

Recepto vertinimas: 3

MAKARONAI SU TUNO PADAŽU

I pasudyta verdanti vandeni sudedame makaronus, ipilame 3 saukstus aliejaus, ismaisome ir verdame. Isvirusius makaronus perkosiame per sieteli, perpilame saltu vandeniu, kad nesuliptu.Ruosiame padaza: svogunus supjaustome kubeliais, cesnakus smulkiai sukapojame ir apkepiname. Pomidorus nuplikome, nu..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKAS GULIAŠAS

Mesa supjaustome kubeliais. Sonine supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Spirgucius sudedame i puoda, o likusiuose riebaluose pakerime mesa, kuria taip pat sudedame i puoda. Svogunus ir cesnakus smulkiai supjaustome, morka ir saliera supjaustome siaudeliais, paprikas - juostelemis, bulves - g..

Recepto vertinimas: 3

BULVINIAI BLYNELIAI SU GRIKIAIS

Grikiu kruopas perliejame verdanciu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaisome su kruopomis ir smulkintu svogunu, iberiame druskos, pipiru. Is mases formuojame storokus volelius, suvyniojame i marle kaip vyniotinius, apsukame siulu, galus uzrisame. Dedame i verdanti vandeni, pas..

Recepto vertinimas: 0

Avižų dribsnių kukuliai

Sviesta dubenyje issukite iki purumo. Is leto pildami kiausinius suplakite. Suberkite avizu dribsnius ir sutarkuota svoguna. Ismaisykite tesla. Petrazoles ir svoguno laiskus perrinkite, nuplaukite, gerai nuvarvine smulkiai supjaustykite ir suberkite i tesla. Pagardinkite druska, abieju rusiu pipirai..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys su avižomis

Ikaitine puode sviesta, suberkite smulkiai sukapota cesnaka ir pakepinkite. Nulupta ir smulkiai supjaustyta svoguna pakepinkite su cesnaku. Ziedinius kopustus, brokolius ir nuskustas morkas smulkiai supjaustykite, suberkite i svogunus bei cesnaka ir kartu pakepinkite. Apiberkite skaldytom avizom. Su..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurius isvalykite ir nulupkite oda. Ungurius supjaustykite 4cm ilgio gabaleliais, uzpilkite vynu, iberkite truputi druskos, pipiru ir pakaitinkite iki virimo. I puoda idekite 50g sviesto ir pakaitinkite. Sudekite priekonines zoleles, unguriu gabalelius ir gerai ismaisykite. Pabarstykite miltais, i..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukas

Mesa nuplauname, mirkome obuoliu sultyse. Nusausiname. Ismusame. Itriname pipiru, cesnaku, druskos misiniu. Morkas ir svogunus sutarkuojame per stambia trintuve. Troskiname svieste. Sudedame razinas, susmulkintas (stambiai) slyvas, smulkiai pjaustytus lasinukus, troskintas morkas su svogunais, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Su alumi kepta žąsis

Paruosta zasi pabarstome druska, pipirais, ciobreliais, itriname ir palaikome pernakti. Obuolius ir duona supjaustome kubeliais, susmulkiname svogunus, suberiame riesutus, idedame druskos, pipiru, ciobreliu ir ismaisome. Idaro prikemsame zasi, uzsiuvame. Skardoje isdeliojame supjaustyta morka bei sv..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta antis

Paruosta anti itriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, saliera, obuoli, svoguna sutarkuojame mazais siaudeliais, susmulkinamesaliero lapkocius, iberiame kmynu, druskos, pipiru, dedame i keptuve ir trumpai apkepame. Atvesusi idara sudedame i anti ir uzsiuvame. I skarda sudedame susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

SKREBUČIAI SU PELĖSINIŲ SŪRIU

Rokforo suri sutrinti ir maisant po truputi supilti konjaka. Tada iberti muskato, pipiru. Kitame inde istrinti sviesta, kad butu minkstas ir dalimis sudeti i surio mase. Viska sumaisius suberti susmulkintus riesutus.Batona supjaustyti 1 cm storio riekelemis ir uztepti surio mases. Ant virsaus uzdeti..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipir