Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

3 vidutiniai žali ankštpipiriai,
1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų
1 sužiedėjusi bandelė
1 svogūnas
1 šaukštelis druskos
350 g maltos kiaulienos ir jautienos
2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų
2 kiaušiniai
300 g konservuotų kukurūzų
2 šaukštai sviesto
3/8 l mėsos sultinio (tirpaus)
1/8 l grietinėlės
1 šaukštas marinuotų žaliųjų pipirų
1 šaukštelis krakmolo

Gaminimas:

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta bandele. Įdaras sukrečiamas į saldžiuosius pipirus. Troškintuve ištirpdomas sviestas. Jame uždengti pipirai patroškinami 5 minutes. Ant jų supilamas karštas sultinys ir verdama 30 minučių. Troškinio padažas pagardinamas grietinėle ir žaliųjų pipirų grūdeliais, paskui sutirštinamas šaltame vandenyje išleistu krakmolu. Prie jų tinka biri ryžių košė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!