10 rezultatų ieškant "kalmarai"

Krevetėmis įdaryti kalmarai

Aliejų išmaišyti su išspaustomis citrinos sultimis, susmulkinta žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Ryžius išvirti. Krevetes atšildyti, pomidorus susmulkinti. Viską išmaišyti. Pagardinti spaustu česnaku, druska, pipirais. Kalmarus nuplauti. Pripildyti ryžių įdaro, persm..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti kalmarai

Susmulkintą svogūną ir česnako skilteles pakepinti aliejuje, suberti ryžius, įberti prieskonių ir maišant kepinti 7–9 min. Pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus smulkiai sukapoti ir suberti į ryžius. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Kalmarus nuplauti, prikimšti paruo..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Grietinėje troškinti kalmarai

Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltoną spalvą. Kalmarus perdėti į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę dėti pusgriežinėliais supjaustytus svogūnus ir juos kepti. Pakepintais svo..

Recepto vertinimas: 5

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite 1 laiškinį svogūnėlį, kol suminkštės (apie 3 min.). Sudėkite kalmarus, uždengę keptuvę dangčiu ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, kalmarus išim..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai su šafranu

Kalmarus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite žiedeliais, pasūdykite, apšlakstykite citrinų sultimis, užberkite kiniškų žuvies prieskonių ir valandai padėkite šaltai, kad pasimarinuotų. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite svieste. Tada sudėkite kalmarų žiedelius i..

Recepto vertinimas: 3

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

Kalmarus deti i salta vandeni ir jam uzvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukieteti). Isvirtus supjaustyti juostelemis. Smulkiai supjaustyti svoguna ir pakepinti svieste. I svogunus supilti grietine, vyna, sudeti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Pat..

Recepto vertinimas: 5

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAI

Siaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol igaus grazia geltona spalva. Kalmarus perdeti i inda, kuriame troskinsite, o i keptuve deti pusgriezineliais supjaustytus svogunus ir juos kepti. Pakepintais svogunais uzpilti kal..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU

Isplauti ir isvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdanciame vandenyje.Kalmarus truputi atvesinti ir supjaustyti siaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogunus.Sviesta istirpinti keptuveje ir jame pakepinti svogunus, po to sudeti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau ipilti vandens, tiek kad vi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kalmarai