10 rezultatų ieškant "pistacij"

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Dubenyje iki vientisos mases ismaisykite skrudintus riesutus, kapotas pistacijas, cukraus pudra, konjako ir kiausinio baltyma. Suvoliokite riesuto dydzio rutuliukus. Smulkiai sukapokite konservuota apelsina. Pirstu rutuliuke ispauskite duobute, idekite kapoto apelsino ir vel suvoliokite rutuliuka. D..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS

20g cukraus pudros pasilikti puodelyje (bus pabarstymui), o 100g cukraus pudros istrinti su marcipanine mase, maltomis pistacijomis ir romu. Kai gerai isminkyta, tai mase suvinioti i sviestini popieriu ir 10 min. ideti i saldytuva. Po to isimti ir iskocioti 1 cm storio laksta bei mazomis formelemis ..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir ziedinius kopustus apverdame pasudytame vandenyje, atvesusius uzpilame padazu, idedame morka, palaikome 2-3 valandas. Patiekiame su riesutais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Braškės su vyno padažu

Braskes nuplauname ir perrenkame. Uzverdame pasaldinta vyna ir jame apverdame braskes. Tuomet uogas isgriebiame, o suberiame citrinos zievele, cinamona ir nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Kai padazas uzverda, ji nukaiciame ir atsaldome. I desertines lekstutes ipilame vyno padazo, suded..

Recepto vertinimas: 0

Braškių žiedeliai

Is teslai skirtu produktu paruosiame biskvitine tesla ir sviestu pateptose formelese iskepame biskvitinius paplotelius. Kremui mikseriu issukame sviesta su kondensuotu pienu ir midaus gerimu ''Vaidilute''. Ant atvesusiu biskvitiniu paploteliu dedame krema. Tuomet ratu sudedame nuplautas braskes. Vid..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Braškių rojus''

Sviesta issukame su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis. Gauta mase sumaisome su biskvitiniais trupiniais ir sukreciame i tortine forma. Saukstu islyginame pavirsiu ir 20 min. paliekame saltai. Kefyra sumaisome su pertrintomis braskemis, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos zievele. Maisydami s..

Recepto vertinimas: 1

Cikorijų salotos su apelsinais

Cikoriju virsutine dali nuimame salotoms papuosti. Likusias cikorijas supjaustomeplonomis juostelemis, nuplauname ir nusausiname. Apelsinus nulupame. Soju daigus nuplauname ir nusausiname. Paruosiame padaza. Sumaisome medu, acta, apelsinu sultis, alieju, iberiame druskos ir pipiru. Papuosimui skirtu..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai ''Vasaros ilgesys''

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia tesla. Jos pripildome kepimo formelesir 180 C temperaturoje iskepame krepselius. Atvesusiu krepseliu vidu patepame istirpintu su pienu sokoladu. Kremui suplakame grietinele, sumaisome su avieciu uogiene ir isbrinkinta beiistirpinta zelatina. Krepselius pri..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pistacij