25 rezultatų ieškant "pjaustyti"

Austrės su lašinukais

Nuo lašinukų nupjauti odą ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Atvertas austres išdėlioti skardoje. Į kiekvieną įdeti po 3–4 juosteles lašinukų. Uždėti šiek tiek sviesto, užpilti po šlakelį Vorčesteršyr..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ikra su obuoliais

Plačiame negiliame puode pašildoma 200 ml aliejaus, o kai pradeda garuoti, įmetama smulkiai supjaustyto svogūno. Kai svogūnas ima geltonuoti (jokiu būdu negalima jo perkepinti), sudedami smulkiai supjaustyti prinokę pomidorai. Indas uždengiamas dangčiu, pomidorai toliau troškinami ant ned..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryti obuoliai

Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai uzverda tas vanduo sudeti isskobtus obuolius (ju negalima pjaustyti, tik isimti seklas. Obuolys turi buti su kiauryme per viduri...) ir pakaitinti tol kol suminkstes ir gales valgyti su saukste..

Recepto vertinimas: 4

Žvejų sriuba

Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvies gabalėlius ir virkite ant mažos ugnies 25 – 30 minučių, retkarčiais nugraibykite putas. Baigdami virti įdėkite pipirų, lauro lapelių, druskos. Bulves galite pjaustyti skiltelėmis, o ..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos bulvės

Kietesnes bulves pjaustyti griežinėliais, minkštesnes - kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais, mėsą - plonais šiaudeliais. Bulves ant vidutinio stiprumo ugnies apkepti, kol įgaus aukso spalvą. Suberti supjaustytus svogūnus ir mėsą. Kepti 5 minutes dažnai pamaišant. Pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių lazanija

Įkaitinkite orkaitę iki 189 laipsnių. Apkepinkite svogūnus, česnaką, ir saulėje džiovintus pomidorus aliejuje 5 min. Įdėkite baklažaną, paprikas, cukinijas ir troškinkite dar 3 min. Įmaišykite pomidorų piure, vyną, druską ir pipirus bei oregano. Užvirkite, sumažinkite..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sumuštiniai su pomidorais

Padžiovintos duonos riekutes aptepamos sviestu ar margarinu ir ant jų uždedami riekelėmis pjaustyti pomidorai.Svogūnas supjaustomas smulkiais kubeliais ir jais apibarstomi pomidorai.Viskas pagardinama pipirais ir druska, o ant viršaus uždedama fermentinio sūrio riekutė. Taip paruošti sumu..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos

Sumaišykite burokėlius su smulkintais salotų lapais. Į lėkštę įpjaustyk ožkų pieno sūrio, uždėk ant jo salotas, apibarstyk granato sėklomis ir pagardinimui užpilk granatų sulčių ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas smaližius

Prieš darant tortą į pusę stiklinės su virintu vandeniu įdėti želatinos ir palikti. Supilti pienelį į indą, dėti į jį atskirai išplaktus kiaušinių trynius ir baltymus, įdėti sodą nugesinus actu, įdėti miltus. Viską išplakti su mikseriu. Gautą masę vienodu kiekiu supilsty..

Recepto vertinimas: 4

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos šparaginės pupelės

Pupeles pavirti 10 - 15 minučių. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų, sudėti pupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų ..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobel..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos kukuliai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaustu pyragu, sudedami svieste pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kietai virti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai — „cepelinai", pavoliojami džiūvėsėliuose ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Konservuota pomidorų ir morkų mišrainė (Ramunės)

Marinatą užvirinti. Morkas galima žalias pjaustyti griežinėliais, bet aš apverdu, nes nespėja išsitroškinti. Visas daržoves supjaustyti. Papriką, morkas ir svogūnus suberti į marinatą ir pavirti apie 10 minučių. Tada sudėti pomidorus ir dar troškinti 10 minučių. Sukrėsti į st..

Recepto vertinimas: 4

Konservuotos šparaginės pupelės su paprikomis

Pupeles stambiai supjaustyti ir pavirti 15 min.. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuoti ( galima ir plonai pjaustyti), papriką - juostelėmis. Viską troškinti aliejuje, kol suminkštės. tada sudėti į pupeles, supilti pomidorų padažą, actą, sudėti prieskonius ir..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos šparaginės pupelės (Ramunės)

Pupeles pavirti 10 - 15 min. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų. udėti opupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų klausi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelė..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų mišrainė su perlinėmis kruopomis

Svogūnus pjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti ir kartu su svogūnais pakepkite aliejuje. Agurkus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Perlines kruopas išvirti. Tuomet į jas sudėti visas daržoves, užpilti actu, užberti druska bei cukrum..

Recepto vertinimas: 4

MĖSOS KALNAS

Malta jautiena sumaisyti su dziuveseliais, imusti du kiausinius, ipjaustyti svoguna ir zalia paprika. Padazui skirtus produktus sumaisyti - turi gautis skysta tyrele. Puse padazo imaisyti i farsa, puse palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie viena valanda. Po to mesa istraukti i..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINUKAI

Ant batono riekeliu plonu sluoksniu uztepti majoneza, tada supjaustyti riekes i 3, 4 dalis. Pjaustyti lasisa ir deti ant batoniuku. Riekemis pjaustyti pomidorus ir riekes pjauti pusiau, deti ant susustinuku. Po to juos graziai sudeti ant lekstes, papuosti petrazolemis ir kviesti sveciu. SKANAUS! (l..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kepsniukai

Vistienos krutinele supjaustom plonom juostelem, ne ilgesnem, kaip 5cm. Svogunus supjaustom pusziedziais, susmulkinam cesnaka.Viska sudedam i dubeni, pridedam majonezo, prieskoniu, gerai ismaisom ir paliekom 2-3 valandom saldytuve. Po 2-3 valandu imusam kiausinius, idedam krakmola sumaisom, formuoja..

Recepto vertinimas: 3

Tortas smaližius

Pries darant torta i puse stiklines su virintu vandeniu ideti zelatinos ir palikti. Supilti pieneli i inda, deti i ji atskirai isplaktus kiausiniu trynius ir baltymus, ideti soda nugesinus actu, ideti miltus. Viska isplakti su mikseriu. Gauta mase vienodu kiekiu supilstyti i tris indelius įi viena ..

Recepto vertinimas: 5

Rūgštynių sriuba su omletu

• Į verdantį vandenį sudedame nuplautas supjaustytas rūgštynes. Paverdame 2-3 min., įberiame druskos ir nukaičiame. Įdedame grietinę, juostelėmis supjaustytą omletą, įberiame krapų ir patiekiame.• Omletui kiaušinį išplakame, įpilame 1 šaukštą vandens ir dar paplakame. Į kep..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pjaustyti