25 rezultatų ieškant "pjaustyti"

Marinuotos krevetės

Visus ingredientus sumaišome. Prieš valgant patiekalą reikia palaikyti šaldytuve mažiausiai vieną valandą. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti baravykai grietinėje

Bulvės pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik suminkštėja. Tada sudedami juostelėmis pjaustyti grybai ir kepami kol suminkštėja. Paskui pridedama svogūnų, pakepinama, pabarstoma miltais, dar pakepinama, pridedama pipirų, druskos, užpilama grietine ir pavirinama 5 -10 minu..

Recepto vertinimas: 2

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų ir kitų produktų įmaišyti tąsią tešlą, iškočioti ant lentos ir supjaustyti juostelėmis. Tešlą lengviau pjaustyti, jei iškočiota ji truputį padžiovinama. Supjaustytus lakštinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol jie iškils į paviršių. Iš recepte..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių lazanija

Įkaitinkite orkaitę iki 189 laipsnių. Apkepinkite svogūnus, česnaką, ir saulėje džiovintus pomidorus aliejuje 5 min. Įdėkite baklažaną, paprikas, cukinijas ir troškinkite dar 3 min. Įmaišykite pomidorų piure, vyną, druską ir pipirus bei oregano. Užvirkite, sumažinkite..

Recepto vertinimas: 0

Juostelės

Į miltus sudėti grietinę, kiaušinius, aguonas, druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Tešlą išminkyti, gerai išmušti, leisti 2 valandas pastovėti šaltoje patalpoje. Po to plonai iškočioti ir pjaustyti karpytu peiliu 15 cm ilgio ir 2 crn pločio rėželiais. Juos dėti į verdančius tauk..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai pyragiukai

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sumuštiniai su pomidorais

Padžiovintos duonos riekutes aptepamos sviestu ar margarinu ir ant jų uždedami riekelėmis pjaustyti pomidorai.Svogūnas supjaustomas smulkiais kubeliais ir jais apibarstomi pomidorai.Viskas pagardinama pipirais ir druska, o ant viršaus uždedama fermentinio sūrio riekutė. Taip paruošti sumu..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svogūnais. Suberti smulkintas petražoles, pipirus, druską. Šia mase įdaryti pievagrybių kepurėles. Kiaušinius išplakti su maltais džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su kokosu

Nuplautus ryžius ir kokoso drožles supilti į verdantį vandenį ir 5-7 min. virti. Suberti nuplautas razinas, išmaišyti ir uždengti. Atsiradus garams, išjungti ugnį, šiltai apvynioti ir pastatyti 20-30 min. brinkti. Paskaninti cinamonu, sudėti į aliejumi arba sviestu pateptą metalinę ..

Recepto vertinimas: 0

Kreivabudžių sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų, vandens ir sviesto užminkome tešlč, po to plonai iškočiojame ant lentos ir truputį leidžiame padžiūti, kad lengviau būtų pjaustyti. Apdžiųvusią tešlą supjaustome plonomis juostelėmis. Supjaustytus lakštinius sudedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol la..

Recepto vertinimas: 0

Aštri Agnės mišrainė

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru. ..

Recepto vertinimas: 2

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių apkepas su obuoliais

Išverdama biri ryžių košė. Obuoliai supjaustomi skiltelėmis, išpjaunami sėklalizdžiai. Kiaušiniai išplakami su trupučiu pieno. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą ar apkepo indą 2-3cm sluoksniu sudedama ryžių košė. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, užberiama..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Svajonė" (Gintarės S.)

Papriką švariai nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus taip pat nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Porą nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Suberti konservuotus žirnelius. Agurką nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Kiniškas salotas pjaustyti taip pat grie..

Recepto vertinimas: 0

Trinta cukinijų sriuba (Skirmantės) (foto)

Apkepti morkas ir svogūnus svieste. Sudėti bulves, cukinijas, prieskonius, druską ir užpilti sultiniu. Virti kol bulvės taps minkštos. Susmulkinti blenderiu arba virtuviniu kombainu. Patiekti karštą su grietine. ..

Recepto vertinimas: 4

SŪRIO VYNIOTINIS

Suri smulkiai supjaustyti, sudeti ant celofanines pleveles, susukti, suristi ir palaikyti verdanciam vandeny 2-3 min.. Issilydziusi suri iskocioti kuo ploniau (kaip tesla virtinukams). Ant surio deti paruosta idara: zuvies (susmulkinti karstai rukyta zuvi, svoguna, kietai virtus kiausinius. Viska ge..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU II

Isvirti pasta sudytame vandenyje, kol dar siek tiek kietesni, o ne sukrite i pirmine tesla. nupilti vandeni.Isvirti kiausinius.Supjaustyti pomidorus, kietai virtus kiausinius, sudeti i pasta.Ismaisyti su majonezu (2-3 saukstai).Siek tiek druskos ir pipiru.Kas megsta astriau, gali ipjaustyti siek tie..

Recepto vertinimas: 1

ANKSTYVO PAVASARIO SALOTOS

Topinambu gumbus svariai nuplauti, nuskusti ir stambiai sutarkuoti, likusius produktus supjaustyti smulkiai. Papuosimui - meniskai ispjaustytas poro laiskas arba petrazoles sakeles. Salotomis megautis siulyciau besilaikantiesms dietos ir kenciantiems nuo padidejusio kraujospudzio. (Irena Karaliene)..

Recepto vertinimas: 4

KAMPUOTI TRAŠKUČIAI

Miltus sumaisyti su kepimo milteliais, sudeti sviesta, cukru, kiausini, truputi druskos, vanilino. Viska ismaisyti, tesla suvinioti i folija ir ideti 1 valandai i saldytuva.Tuo tarpu idarui uzvirinti 3 valgomuosius saukstus vandens, medu ir sviesta. Seklas paskrudinti keptuveje be riebalu, sudeti ju..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINĖ VARŠKĖ

Istrinti surelius ir sviesta. Paskui patrinti viska kartu. Kietus trynius pertrinti per sieteli ir vel patrinti. Sudeti razinas, supjaustytus vaisius, riesutus (ju labai smulkinti, kapoti nereikia) su visu dubeniu istatyti i karsta vandeni ir pamaisyti, kad varske susiltu. Tada sukresti ja i saltu v..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės su svarainiais

Moliugus, agurocius ir cukinijas nulupti, isimti seklas su jas gaubianciu minkstimu ir blansiruoti pasudytame vandenyje. Agurkus blansiruoti neluptus.Agurkus ir mazus agurocius bei mazas cukinijas marinuoti nepjaustytus, o moliugus bei stambius agurocius ir cukinijas pjaustyti stambiais kubeliais.Is..

Recepto vertinimas: 0

pica su ananasais

Varske sumaisykite su cukrumi (cukraus dekite pagal skoni). Varske sumaisyta su cukrumi uztepkite ant picos pado, paskui ant varskes uzdekite pjaustytus konservuotus ananasus. Paskui orkaiteje 200 laipsniu temperaturoje kepkite 16 minuciu. (samanta)..

Recepto vertinimas: 3

SUMUŠTINUKAI

Ant batono riekeliu plonu sluoksniu uztepti majoneza, tada supjaustyti riekes i 3, 4 dalis. Pjaustyti lasisa ir deti ant batoniuku. Riekemis pjaustyti pomidorus ir riekes pjauti pusiau, deti ant susustinuku. Po to juos graziai sudeti ant lekstes, papuosti petrazolemis ir kviesti sveciu. SKANAUS! (l..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pjaustyti