13 rezultatų ieškant "plutos"

Keturių skonių ledų desertas

1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius. 2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, k..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos su duona

Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama aliejuje. Ant dubenyje atvėsusių duonos kubelių stambia tarka užtarkuojama fermentinio sūrio, sudedamas smulkiai sukapotas česnakas ir kubeliais supjaustyti nulupti obuoliai (obuolių kubeliai turi būti mažesni už duonos kubel..

Recepto vertinimas: 4

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene

Į puodą su vandeniu sudedame duonos riekeles, paverdame, kol duona suminkštėja. Duoną išgriebiame, pertriname per sietelį, sudedame atgal į puodą. Jeigu reikia, įpilame verdančio vandens Sudedame nuplautas razinas, džiovintus obuolius, suberiame gvazdikėlius ir paverdame. Po to supila..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su duona ir česnaku

Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebalu..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės vyno padaže

Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių kotletai

Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname ir nulupame, po to sumalame mėsmale. Kartu su burokėliais sumalame ruginę duoną be plutos. Razinas nuplauname, užpilame verdančiu vandeniu, uždengiame ir palaikome 10-15 min. Vandenį nupilame, razinas nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Buro..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įka..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SALOTOS SU DUONA

Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama aliejuje. Ant dubenyje atvesusiu duonos kubeliu stambia tarka uztarkuojama fermentinio surio, sudedamas smulkiai sukapotas cesnakas ir kubeliais supjaustyti nulupti obuoliai (obuoliu kubeliai turi buti mazesni uz duonos kubelius), uzpil..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKAS PADAŽAS

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su kepenų paštetu

Svogunelius perpjaukite pusiau. Duonos riekutes aptepkite kepenu pastetu ir perpjaukite pusiau, - gausite trikampius sumustinius. Puoskite konservuotu svoguneliu puselemis ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: plutos