25 rezultatų ieškant "supilkite"

Briedukų padažas

Mažoje sunkioje keptuvėje užvirinkite vandenį su cukrumi, nemaišydami, kol pasidarys auksinės spalvos karamelė. Nuėmus keptuvę nuo ugnies, atsargiai įpilkite raudonojo vyno acto ir 1 šaukštą balzamo acto keptuvės pakraščiu. Maišykite mišinį ant vidutinio karštumo ugnies, kol iš..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Mano pica

Įkaitinkite orkaitę iki 220 . Į miltus nuolat maišydami supilkite pieną ir įmuškite kiaušinių. Pagardinkite druska ir pipirais. Skardą ištepkite 1 šaukštu aliejaus, supilkite tešlą ir kepkite 10 minučių. Tuo metu supjaustykite svogūnus ir česnakus, sumaišykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Lyno ragu

Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius apkepinkite svieste ir įberkite miltų. Įpilkite truputį vandens ir padarykite tyrę. Supilkite vyną ir padažą užvirinkite. Sudėkite prieskonius ir česnaką. Pasūdykite. Sudėkite nuluptus žuvies gabaliukus. Kepkite apie 5 min. Konj..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Močiutės ryžių pudingas

1) Į nedidelę keptuvę supilkite ryžius ir vandenį ir ant vidutinės temperatūros užvirinkite. Pamaišykite ir sumažinkite temperatūrą iki minimumo. Keptuvę uždenkite virinkite kol vanduo išgaruos - apie 20min. 2) Orkaitė įkaitinkite iki 175 C. 3)Kiaušinių trynius sumaišykite su..

Recepto vertinimas: 2

Klasikinė lazanija

Puode užvirinkite 2 1 sūdyto vandens. Kiekvieną lazanijos lakstą virkite atskirai po 5 minutes, po to pamerkite į saltą vandenį. Įdaras. Keptuvėje istirpinkite 30 g sviesto ir pakepinkite farsą. Nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite morkas, salierą ir sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta kivių sriuba

Rabarbarus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Puode užvirinkite 1 l vandens, sudėkite rabarbarus ir cukrų, vėl užvirinkite ir tuoj pat nukelkite nuo ugnies. Pakelio turinį ismaisykite su keturiais valgomaisiais saukstais salto vandens ir supilkite į puodą su rabarbarais, kad sutirstėtų...

Recepto vertinimas: 0

Holstein

Įdėkite cinamoną, supilkite citrinų sultis ir sudėkite žievelę, druską, razinas, 75 g cukraus. Obuolius nulupkite, perpjaukite į keturias dalis, pasalinkite viduriukus ir supjaustykite griežinėliais. Nuolat maisydami užvirinkite sriubą. Sudėkite supjaustytus obuolius, supilkite alų ir..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Paprikas perpjaukite per pusę, pasalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Raugintus kopūstus isskirstykite, naudodamiesi dviem sakutėmis. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, ant mažos ugnies pakepinkite svogūnus. Sudėkite pjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Dideliame puode užvirinkite 1,5 1 pasūdyto vandens. Saltame vandenyje gerai nuplaukite jautienos kaulus, sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu, vėl užvirinkite ir nugriebkite putas. Daržoves nuplaukite, nuvalykite ir stambiai supjaustykite, kartu sudėkite laurų lapelius, juoduosius pipir..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada supilkite vandenį ir išmaišykite iki krislų dingimo. Sudėkite į puodą sviestą ir, jį išlydę, sirupą atvėsinkite. Išsukite kiaušinius ir į juos supilkite kondensuotą pieną. Suplakite. Nugesinkite sodą ir ..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių gėrimas (Horchata)

Ryžius nuplaukite ir užpilkite ½ l negazuoto mineralinio vandens. Palikite pastovėti 3 val. Migdolus užpilkite ½ l verdančio vandens, palikite šiek tiek pastovėti, perliekite šaltu vandeniu ir nulupkite. Ryžius ir vandenį, kuriame mirko, supilkite į plaktuvą, gerai sutrinkite ir supi..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)

Sumaišykite miltus ir krakmolą, suberkite į dubenį, padarykite duobelę. Į ją supilkite cukrų ir druską. Ant silpnos ugnies truputį pašildykite pieną, sudėkite sviestą, palengva ištirpdykite. Puodą nukaiskite. Pusę pieno supilkite į dubenį su miltais. Maišykite, kol pasidarys ly..

Recepto vertinimas: 5

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

LYNO RAGU

Svoguna supjaustykite griezineliais. Griezinelius pakepinkite svieste ir iberkite miltu. Ipilkite truputi vandens ir padarykite tyre. Supilkite vyna ir padaza uzvirinkite. Sudekite prieskonius ir cesnaka. Pasudykite. Sudekite nuluptus zuvies gabaliukus. Nemaise kepkite apie 5 minutes. Konjaka supilk..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS

I svieste pakepintus miltus supilkite zuvies sultini ir 10 min. pavirinkite. Supyle vyna, grybu nuovyra, citrinos sultis, ibere druskos, ismaisykite ir perkoskite. Uzkaite sudekite virtus smulkiai supiaustytus pievagrybius. Dar karta uzvirine, padaza supilkite i isplaktus kiausiniu trynius, supilkit..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas II

Kiausinius isplakti su cukrumi, supilti alieju, isplakus suberti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais.Jei gaminate su obuoliais, tai i skarda supilkite tesla ir virsuje pridekite supjaustytu obuoliu.Jei gaminate su kakava, tuomet puse teslos supilkite i skarda, o kita puse sumaisykite su kakava i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: supilkite