7 rezultatų ieškant "putojancio"

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Greifrutų, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno, 10g laimo arba citrinos, Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dė..

Recepto vertinimas: 0

Persikų su krupniku šerbetas

Persikų su krupniku šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 70g konservuotų persikų, 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros. Gaminimas: 70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g ..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Greipfrutų su šampanu šerbetas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 80g greifrutų sulčių, 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo „Romeo“ Gaminimas: Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio g..

Recepto vertinimas: 0

Persikų šerbetas

Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..

Recepto vertinimas: 0

Aperityvas "Su šventėmis"

Aperityvas "Su šventėmis"Ingridientai:butelis pusiau saldaus putojančio vyno, butelis sauso baltojo vyno.Gaminimas Į aukštą taurę pilkite putojančio vyno (maždaug iki pusės). Atsargiai, kad nesusimaišytų, įpilkite tiek pat atšaldyto baltojo vyno. Leiskite burbuliukams šiek tiek paža..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su vyšniomis ir putojančiu vynu

Vyniotinis su vyšniomis ir putojančiu vynuIngridientai:12 porcijų 4 kiaušiniai, 2 kiaušinių tryniai, 75 g miltų, šaukštas krakmolo, 150 g cukraus, šaukštas kakavos, šaukštelis kepimo miltelių, 100 ml putojančio vyno, 15 g želatinos, 425 ml grietinėlės, 200 g konsevuotų vyšnių.G..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ledai

Uogų ledaiIngridientai:4 porcijos 400 g šaldytų uogų mišinio (mėlynių, serbentų, aviečių, žemuogių, gervuogių), 75 g miltinio cukraus, 200 ml šalto putojančio vyno, 4 šaukštai kiaušininio likerio.Gaminimas Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: putojancio