3 rezultatų ieškant "rauginti buroka liai"

Raugintų burokėlių sriuba

Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, lauro lapelių ir virti 4 – 5 minutes. Sriubą rūgštinti raugu, kuriame rauginti burokėliai, užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis

Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės. Raugintus burokėlius supjaustyti, sudėti į sriubą ir parūgštinti raugu. Supjaustytus lašinius ir svogūną pakepinti, įberti miltų, dar pakaitinti, atskiesti skysčiu ir supilti į sriubą, užbalinti..

Recepto vertinimas: 4

Lietuviški barščiai

Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: rauginti buroka liai