25 rezultatų ieškant "riebumo"

Varškės apkepas su obuoliais

Kiaušinių trynius nuo baltymų atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti. Sudėti į masę varškę ir grietinę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės, tada suberti manų kruopas ir miltus ir toliau maišyti. Obuolius nulupti, išimti sėklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų Pilveliui prikimšti reikės: Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sut..

Recepto vertinimas: 5

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena grietinėlės padaže

Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sviestu, pakepinti,kol mėsa pabals. Vėliau suberti susmulkintą svogūną, svogūnui apkepus-supjaustytus smulkiais griežinėliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietinėlę, sudėti prieskonius pagal sk..

Recepto vertinimas: 5

Kavos tortas su plakta grietinėle

Sviestą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Kiaušinius, druską ir cukraus pudrą išplakite inde karšto vandens vonelėje, kol sutirštės. Tada dubenį su plakiniu perdėkite į šalto vandens vonelę ir plakite, kol masė atvės. Paskui suberkite persijotus miltus ir nuolat maišydamos pilkit..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės (grietinės) kremas

Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro putos. Tada suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus arba įlašinama pora lašų prieskoninių esencijų, išmaišoma ir atšaldoma. Po to kremas sukrečiamas į lėkštę..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiškas medaus tortas

Į dubenį įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, įstačius indą į karštą vandenį, kol masė sutirštės ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, parūgštintame vandenyje ištirpyta soda, prieskoniai ir užminkoma tešla. Ji padalijama į 4 lygias dalis. Iš ..

Recepto vertinimas: 4

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir sūrio pyragas

Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su sūrio padažu

Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apekepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200 laipsnių karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberia..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragėliai su įdaru

Pakaitinkite 300 ml. vandens su sviestu, cukrumi ir druska, kol ištirps sviestas. Nuolat maišydamos supilkite miltus. Masę nukelkite nuo ugnies ir, kai pravės, po vieną sumuškite kiaušinius. Tešlą šaukšteliu dėkite į skardą, ištepkite tryniu, sumaišyti su 2 šaukštais vandens, ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sūrio padažu (Rido)

Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apkepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200°C karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberiame miltu..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi

Atšaldyta grietinėlė plakama iki bus puri. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra (4 šaukštai)ir vanilinis cukrus.Į 240 g vandens supilamos uogų sultys, nedid. šalto vandens kiekyje ištirpintas bulvių krakmolas, 2 šaukštai cukraus ir išverdamas raudonųjų serbentų kisielius, atvė..

Recepto vertinimas: 0

Desertas " Vaivorykštė"

Aviečių uogos sutrinamos ir supilamos į plakamą grietinėlę, sudedama ištirpinta želatina,cukrus ir dar plakama iki vienalytės masės. Šaltalankio uogos blanširuojamos per sietelį.Į plakamą grietinėlę sudedamas uogų sirupas, cukrus, ištirpinta želatina. Šokoladiniam kremui: ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

ESTIŠKAS DŽIOVINTOS DUONOS DESERTAS

Duona sutarkuoti, sumaisyti su cukrumi ir pakepinti svieste. Kepinant nuolat maisyti. Grietinele isplakti. I inda deti pakepinta duona su cukrumi, ant duonos deti plakta grietinele ir aplink krastus isdelioti uogiene...

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "EGLĖ"

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Tada suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus. Imusame kiausinius. Uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname egles forma ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietine ir jogurta su..

Recepto vertinimas: 5

NAUJAMEČIAI PYRAGAIČIAI

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus, imusame kiausinius ir uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname norimos formos pyragelius ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius ir atvesusius pyragelius pertepame krem..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGĖLIAI ''ŠlRDELĖS''

Kiausiniu baltymus suplakame su miltiniu cukrumi, suberiame vanilini cukru ir isplakame iki standziu putu. Plakame 20 minciu. Mase sudedame i konditerini svirksta. Kepimo skarda isklojame sviestiniu popieriumi ir svirkstu isspaudziame 8-12 ''sirdeliu'', kepame 3 valandas 100 C temperaturoje.Grietine..

Recepto vertinimas: 0

ŠALDYTI JOGURTO PUTĖSIAI

Kiausini isplakti ant garu su cukrumi ir citrinos zievele. Zelatina isbrinkyti saltame vandenyje ir sudeti i karsta pudinga. Atvesinti maisant, kad nesusidarytu plevele. I pudinga imaisyti jogurta ir kiausiniu mase. Grietine gerai isplakti ir sumaisyti su jogurto mase.Formeles iskloti kepimo popieri..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiais

Svogunus nulupame ir supjaustome plonais griezineliais. Griezinelius kepame aliejuje 5 min., ipilame 1/2 puodelio vandens, iberiame ziupsneli cukraus ir druskos ir troskiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome i keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuveje, kol pageltonuos. Laiko..

Recepto vertinimas: 5

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

Paruosti marinata: visus ingridientus sudeti i viena inda ir ismaisyti.Sonine ideti i marinata 2 valandom.Paruosti padaza: voveraites nuplikyti pasudytu vandeniu. Keptuveje ikaitinti sviesta ir jame pakepinti voveraites, susmulkintąa svogunaą, rozmarianą. Po to supilti grietinęe ir vayną, pasii..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: riebumo