25 rezultatų ieškant "sausainiai"

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai sausainiai

Sutarkuokite sviesta burokų tarka, Supilkite miltus, kepimo miltelius, kiaušinį, vanilini cukrų ir cukrų. Viską gerai sumaišykite, masė turi nelipti prie rankų. Tešlą įdėkite į kamerą, kad sustinktų. Po kurio laiko ištraukite tešlą ir sukočiokite su kočėlu...

Recepto vertinimas: 4

Sausainiai su riešutais

Į indą įberti 300g miltų . Suberti cukrų , supilti citrinos sultis , sudėti kiaušinių trynius ir viską sumaišyti . Tada sudėti gabaliukais sukapotą sviestą , smulkintus lazdynų riešutus bei likusius miltus . Viską gerai sumaišyti . Paruoštą tešlą valanda palaikyti ..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio sausainiai

Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pabarstomą tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl iškočiojamą, pabarstomą ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruošta tešla iškoči..

Recepto vertinimas: 0

Trupinių sausainiai

Sviestą gerai išsukti, kol pabals. Sukant įmušti po 1 kiaušinį ir dėti po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pieną. Gerai išmaišyti, sudėti miltus ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Ją suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padėti ..

Recepto vertinimas: 3

Avižiniai sausainiai

Miltus persijoti su kepimo milteliais, pridėti avižinių dribsnių ir kapotų riešutų. Gerai išmaišyti. Sviestą ištrinti ir išsukti su išplaktais kiaušiniais, supilti klevų sulą, vanilės estraktą ir išmaišyti. Viską maišyti kartu. Kepimo skardą patepti sviestu, išdėlioti šauk..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai prie alaus

Į karštą bulvių košę suberiame druską, pipirus, kmynus, sudedame sviestą, išmaišome.Pradėjus aušti suberiame pusę miltų, įmušame kiaušinius, užminkome tešlą.Iš gautos masės padarome rutulį, dedame jį ant miltais pabarstytos lentos ir iškočiojame maždaug 1.5 cm storio lak..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, riebalus ir vanilę. Kitame inde sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, sodą, druską, cinamoną, gvazdikėlius ir muskato riešutus. Šį mišinį palaipsniui suberkite į išplaktus kiaušinius. Įmaišykite avižinius miltus, razinas, cukruotus va..

Recepto vertinimas: 0

Draugės sausainiai

Įkaitintame aliejuje pakepinti avižinius dribsnius ir saulėgrąžas, kol gražiai apskrus. Maišant supilti razinas, sudėti medų. Pakaitinti kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti į formą maždaug 1-2 cm storio, prispausti ir palaikyti kelias valandas šaldytuve kol sukie..

Recepto vertinimas: 0

Žydintis tortas

Cukrų, varškę, grietinę ir sutarkuotus sausainius gerai išmaišyti. Šiuo kremu pertepti vaflius ir sudėti vieną ant kito. Ant viršutinio vaflio kremo išdėlioti plonai supjaustytus kivius ir braškes. 1 val. palaikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 5

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Miltus išsijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant jų sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Ant jų įmušti kiaušinius, suberti cukraus pudrą ir maišyti peiliu iš kraštų užverčiant trupinius. Tada greitai užminkyti t..

Recepto vertinimas: 3

Trapūs naminiai sausainiai

Sviestą išsukti su cukrumi, išplakti kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingredientus. Sausainius formuoti į mėsmalę įstatyta formele sausainiams. Neturint tokios formelės galima tiesiog šaukšteliu dėlioti tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos...

Recepto vertinimas: 4

Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)

Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, berti po šaukštą cukraus, po šaukštą miltų ir sukti, kol visi produktai bus sudėti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukrų, likusius miltus. Tešla suminkoma ir paliekama pridengta šaltoje patalpoje, kad sustingtų. Iškočiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai biskvitiniai sausainiai (Ryčio)

Sutarkuokite marcipanų masę. Išsukite masę su cukrumi ir kiaušinių baltymais. Gautą tešlą šaukštu išdėliokite ant kepimo skardoje patiesto sviestinio popieriaus. Išlyginkite sausainių paviršių. Palaikykite 30 minučių kambario temperatūroje. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai "Rožytės" (Jolantos) (foto)

Sutrinti margariną, galima su tarka, įdėti miltus, kepimo miltelius, varškę, kiaušinio trynius (būtina laikytis tokios tvarkos). Išmaišyti tešlą, išminkyti į kamuoliuką ir įdėti 30 minučių į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus su cukrumi išplakti mikseriu (iki kremo pavidalo). Te..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai " Spanguolėlė"

Kepami sausainiai. Sviestas, cukraus pudra, druska ištrinami. Sudedama kiaušinis, miltai. Tešla iškočiojama 4 mm storio lakštu, formele išspaudžiami sausainiai. Patepama kiaušiniu. Kepama 220 laipsniu temperatūroje 10-15 min. Iš dalies uogų išspaudžiamos sultys, o luobelės paver..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai sviestiniai sausainiai

Iš miltų, sviesto, cukraus, druskos, vanilės šerdies, trynio ir šaukšto vandens suminkyti vientisą tešlą. Ją suvynioti į plėvelę ir valandą laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į ½ cm storio lakšt..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su pienišku šokoladu

Pusę pieniško šokolado glajaus sukapot ir išlydyti karšto vandens vonelėje. Ataušinti retkarčiais pamaišant. Miltus suminkyti su sviestu, cukraus pudra, kiaušiniu, druska, cinamonu, migdolais ir atvėsintu glajumi. Tešlą apie 1 val. laikyti šaldytuve. Paskui ant kepimo popieriumi išk..

Recepto vertinimas: 5

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS SAUSAINIAI SU MIGDOLAIS

Is duotu produktu uzmaisome tesla, atsaldome. Iskociojame, formele isspaudziame sausainius, patepame kiausinio baltymu ir pabarstome migdolais. Kepame 10-15 min...

Recepto vertinimas: 4

MIGDOLINIAI SAUSAINIAI

Is vakaro i dubeni supilame miltus, cukru, skaldytus migdolus, 2 kiausinius, druska, aptirpinta sviesta arba margarina, roma, kelimo miltelius, cinamona. Viska gerai isminkome, kol tesla taps kieta. Tesla padaliname i keleta gabaleliu ir suformuojame desreles ilgio ritinelius. Taip paruosta tesla pa..

Recepto vertinimas: 4

Varškės sausainiai

Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su recepte nurodytais produktais. Iškočiojame 5-7 mm storio lakštą, pabarstome jį cukrumi ir formuojame sausainius. Kepame 150 C temperatūros orkaitėje. Valgome tik šviežius!..

Recepto vertinimas: 1

Pienių saldainiai

Pienių žiedus, slyvas, razinas sumalame mėsmale. Išspaudžiame citrinos sultis. Įdedame medaus. Išmaišome. Tarp delnų įdedame šaukštelį masės, susukame rutulėlį ir apvoliojam sausainių trupiniuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sausainiai