25 rezultatų ieškant "skanaus"

Angliškai įdarytos bulvės

Nupjauti virtų bulvių viršūnėles, išskobti vidų (palikti 1 cm bulvės prie odelės). Išskobtas bulves supjaustyti kubeliais (7x7 cm) ir sumaišyti su kubeliais (7x7 cm) supjaustytais pomidorais ir salierų stiebais. Tuomet įpilti Vorčesterio padažo, viską sumaišyti ir sudėti į išsko..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių uogienės kremas

Suplaktą grietinėlę sumaišyti su uogomis. Supilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną ir išmaišius viską supilti į formą ir leisti pastovėti šaltoje vietoje. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstyk..

Recepto vertinimas: 1

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje

Keptuvą ištepkite sviestu, pabarstykite tarkuotų krienų, dėkite žalios žuvies gabalus ir vėl pabarstykite krienų. Taip sudėkite 2 – 3 eiles. Į sultinį įpilkite truputį acto, druskos, užpilkite juo žuvį ir troškinkite uždengtame inde 1 valandą. Atsargiai nupilkite dalį sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų saldainiai

Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos sultis ir dar šiek tiek pavirkite. Ant vaflio lakšto paskleiskite dalį masės, uždėkite kitą lakštą. Taip kartokite, kol viską sudėsite..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovių priedu

Per vidurį lėkštės ištieskite salotų lapus, ant jų dėkite griežinėliais supjaustytą silkę. Iš kraštų sudėkite daržoves griežinėliais pjaustytą kiaušinį. Papuoškite kapotas žalumynais, majonezu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų apkepas su ryžiais

Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karštame saldžiame vandenyje. Į atvėsusius ryžius sudėti trynius ir išplaktus baltymus, gerai išmaišyti. Į išteptą sviestu keptuvę dėti sluoksniais ryžius ir rabarbarus, vir..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Paruoštus grybus sukapoti ir kartu su svogūnais troškinti riebaluose, kad dalis skysčio išgaruotų. Pridėti grietinės ir pasūdyti. Grybus perdėti į ugniai atsparią stiklinę formą arba indą, ten pat koteliais žemyn sudėti pomidorus. Kiekvieną pomidorą apibarstyti druska ir ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų padaže troškinta jautiena

Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos vyniotinis su obuoliais

Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 valandas. Perkoštas mėsos sultis patiekti kaip padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos plovas su morkomis

Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Kartu pakepinti svogūnus, morkas. Tada įdėti supjaustytus pomidorus, įpilti pomidorų padažo, vandens ir troškinti. Įberti prieskonių, sudėti nuplautus ryžius, viską sumaišyti ir troškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta kiauliena su daržovėmis

Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir virti. Išvirusią mėsą dėti į dubenį ir supjaustyti. Daržoves sudėlioti aplink mėsą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta antis

Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Miltus pakaitinti riebaluose, įpilti sultinio, citrinos sulčių ir užvirinti. Antį patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų salotos

Riešutus susmulkinti. Kriaušę ir obuolį supjaustyti nedideliais kubeliais ir palaikyti vandenyje. Abrikosus pasmulkinti. Viską sudėti į dubenėlį ir užpilti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai ledai

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietinėle ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsnių. Šaltame vandenyje išmirkykite želatiną, užpilkite karštu pienu ir maišykite kol ištirps. Tada supilkite šį ruošinį į pieno ir kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta vištiena

Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant sviestu. Kai mėsa iškeps, ant iešmo užverti užmauti obuolių skiltelių ir pomidorų. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos

Varškė, pienas, cukrus ir sirupas ištrinami, kol gaunama vienalytė masė. Obuoliai ir kriaušės supjaustomi. Iš slyvų išimami kauliukai ir jos supjaustomos. Vaisiai sudedami į paruoštą padažą ir išmaišoma. Patiekiant užpilama sirupu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Apkepta grybų košė

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti, sumalti mėsmale ir troškinti, įdėjus 1 šaukštą riebalų ir prieskonių, kol išgaruos skystis. Likusiuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno ir pavirinti. Į grybus supilti padažą, sudėti susmulkintą mėsą ir viską gerai sumaišyti. Mišin..

Recepto vertinimas: 0

Baklažano suktinukai

Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ir pabarstyti prieskoniais bei apvolioti miltais. Apkepti aliejuje. Iš sūrio , kiaušinių , česnako bei majonezo paruošti įdarą. Kiaušinius, sūrį sutarkuoti burokine ar smulkesne tarka, susmulkinti česnaką ir viską išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys

Grybus ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti svieste, sudėti pjaustytą ankštinį pipirą ir viską patroškinti. Įberti miltų, įdėti pomidorų tyrės, grietinės, pagardinti prieskoniais ir dar patroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis ar koše ir daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos paprikos

Paprikas perlieti karštu vandeniu ir 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje. Tada perpjauti ir išvalyti vidų. Tarkuotas morkas sumaišyti su kukurūzais, riešutais, sviestu, džiūvėsėliais, razinomis, saulėgrąžomis. Įberti druskos, pipirų. Šiuo mišiniu įdaryti paprikas, pabarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanaus