25 rezultatų ieškant "skirta"

Miežiniai maltiniai

Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, kiaušinį, cukrų ir išmaišykite. Iš tešlos suformuokite norimo dydžio blynukus ir apvolioję džiūvėsėliuose ir kepkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Troškinys su dešrelėmis

1. Suplakite padažo ingredientus. 2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų. 3. Sudėkite dešreles į dengtą ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su persikais

Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje. Iškepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Vainikėlis"

Kiaušinius plakti paprastu arba elektriniu plaktuvėliu, palaipsniui beriant cukrų. Kai masė sutirštės, suberti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais, lengvai išmaišyti ir sudėti teslą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą su vamzdeliu centre.Iškepti tešlą v..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

Grybukai arba sausainiai su varške

Sviestą išlydyti ir palikti atvėsti. Baltymus iki standumo išplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi išplakti trynius. Inde sumaišyti išplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviestą, sukrėsti pertrintą varškę, įberti kep. miltelių, įlašinti truputį esencijos. Vis..

Recepto vertinimas: 3

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įka..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su grybais

Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Liku..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su citrina ir juodosiomis alyvuogėmis

Dideliame inde suplakite aliejų, citrinos žievelę, citrinos sultis, juodąsias alyvuoges, česnaką ir baziliko lapus. Pagardinkite druska ir pipirais. Spagečius sudėkite į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens ir virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėki..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su daržovių padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutiniško karštumo. Sudėkite svogūnus, salierus, morkas, žirnelius ir cukiniją. Įberkite druskos ir pipirų. Pakepinkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Keptuvę uždenkite ir troškinkit..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su cikorijomis ir sūriu

Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite svogūnus ir kepinkite apie 5 minutes, kol suminkštės. Sudėkite cikorijas ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir uždengę patroškinkite 5-7 minutes, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Tuo ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su paprika ir kumpiu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite šoninės arba kumpio gabalėlius ir kepinkite juos 3 minutes, kol gražiai apskrus. Sudėkite svogūnus, česnaką, petražoles, baziliką ir papriką. Kepinkite apie 10 minučių, kol paprika ir svogūnai suminkštės. ..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų tortas

Įdarui skirtus rabarbarus nulupti, nuplauti šaltame vandenyje ir palikti, kad nuvarvėtų vanduo. Paskui supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Dėti į dubenėlį ir pabarstyti cukrumi, uždengti ir palaikyti 1 val. Tešlai skirtą sviestą ar margariną išsukti su cukrumi iki purios masės...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolų įdaru

Miltus suminkyti su kiaušiniu, druska, cukrumi bei sviestu. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 val. laikyti šaldytuve. Paskui iškočioti ir įkloti į torto formą, suformuoti aukštesnį kraštą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Įdarui skirtą kiaušinį išplakti su cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Malakovo tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus iki standžių putų išplakti su 3 šaukštais šalto vandens. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą ir druską. Iš lėto įmaišyti trynius bei citrinų sultis. Miltus sumaišyti su krakmolu b..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys su dešrelėmis

Porus supjaustome griežinėliais, morkas ir salierus supjaustome plonais šiaudeliais. Bulves, svogūną ir šoninę supjaustome kubeliais. Į indą, skirtą troškinimui, supilame aliejų, pakepiname kiaulienos šoninę, sudedame visas daržoves, išskyrus porus, ir pakepiname. Supilame sultinį..

Recepto vertinimas: 0

ŠPROTŲ SALOTOS SU MORKOM

Morkas sutarkuoti rupia, morkoms skirta arba burokine, tarka. Kiausinius kietai isvirti ir ataususius supjaustyti kubeliais, svoguna supjaustyti smulkiai. Sprotus perpjauti skersai i 3 dalis kiekviena. Viska ismaisyti su grietine ir majonezu ir paskaninti vegetos prieskoniais. (Lina Krivickiene)..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir šokolado pyragas

Bulves sutarkuojame ir nuspaudziame, sokolada taip pat sutarkuojame. Cukru, vanilini cukru, druska, sviesta ir piena gerai issukame, suberiame prieskonius ir po vienaimusame kiausinius. Supilame sumaisytus maltus riesutus, miltus ir kepimo miltelius. I bendra mase sudedame bulves bei sokolada ir ger..

Recepto vertinimas: 0

Naminė aviena

Avieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame truputį mėsos sultinio ir dedame į orkaitę. Kepame nuolat palaistydami sultiniu, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su keptomis bulvėmis ir žirneliais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skirta