3 rezultatų ieškant "stirnienos"

Žvėrienos troškinys

Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nakčiai užpilama saldžiarūgščiu marinatu. Pupelės pamerkiamos šiltame vandenyje. Rytojaus dieną žvėriena apkepinama riebaluose, sudedama į greitpuodį, ant viršaus išbrinkintos pupelės, griežinėliais supjaustytos bulvės, svogūnas, morka, obu..

Recepto vertinimas: 0

Stirnienos šašlykai

Actą sumaišome su vandeniu, 3 nuluptais ir sumaltais svogūnais, grūstu česnaku, cukrumi, druska, pipirais ir laurų lapeliais. Mėsą supjaustome 30-40 g gabalėliais, sudedame į marinatą ir 10-12 valandų laikome šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų. Kepame ant žarijų, kartkar..

Recepto vertinimas: 3

Stirnienos kepsniukai

Stirnienos išpjova arba kumpelis supjaustomas 1 cm pločio gabaliukais (kaip karbonadas), beriame prieskonius, dedame imbierą, svogūną, supjaustom riekelėmis, supilame vyną, viską gerai išmaišome ir sudedame į vakuuminį indą ir išsiurbiame orą. Taip paruoštą mėsą galima išlaikyti..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: stirnienos