25 rezultatų ieškant "tarka"

Žalių aguročių salotos

Aguročius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su soja

Į verdantį vandenį dėkite išvirtos sojos. morką sutarkuokite burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje ant mažos ugnies, kol jis pasidarys permatomas. tuomet įdėkite smulkiai supjaustytą česnaką, mairūną ir dar pakepinkite 1 min. Masę sudėkite į sriub..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies ir bulvių užkepėlė

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Agurkinė sriuba

Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį. Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves s..

Recepto vertinimas: 3

Salotos "Mimoza"

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir obuolių salotos

Morkos sutarkuojamos smulkia, o obuoliai stambia tarka. Salotos pasūdomos, pabarstomos tarkuota citrinos žievele, užpilamos citrinos sultimis bei aliejumi ir gerai išmaišomos. ..

Recepto vertinimas: 5

Morkų ir ridikėlių salotos

Morkos ir ridikėliai sutarkuojami stambia tarka, sumaišomi, pasūdomi ir užpilami aliejumi bei actu. ..

Recepto vertinimas: 0

Gražinos morkų ir sūrio salotos

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Po to gerai išminkyti ir padėti į šalytuvą pusei valandos. 2.Įdarui riešutus SUKAPOTI. Puode ištirpdyti sviestą, supilti cukrų ir pastoviai maišant kaitinti, kol cukrus visiškai išti..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su riešutais

Morkas sutarkuoti vidutine tarka, obuolius - stambiai, sudėti medų, suberti smulkintus pakepintus riešutus, petražoles ir išmaišyti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų. Ant viršaus užberkite 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėlia..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Trupininis

Sviestas išsukamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir cukrus. Tada supilama grietinė, vanilinis cukrus ir užminkoma tešla. Jei tešla per kieta, įpilama dar grietinės. Tešla 2 val. laikoma šaldytuve, kad gerai atšaltų. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas

Ryžius išvirti. Pusę margarino išlydyti ir patroškinti jame smulkiai supjaustytus svogūnus. Dėti mėsą, pasūdyti ir maišant apkepinti. Įmaišyti pomidorų tyrę, nukelti nuo ugnies, suberti reta tarka sutarkuotus obuolius. Į riebalais pateptą keptuvę dėti pusę ryžių, ant jų mės..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su bananais ir putpelių kiaušiniais

Salotoms tinka virti arba žali burokėliai. Burokėlius nuplauname (jeigu į salotas dėsime virtus - išverdame), nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais. Virtus burokėlius galime sutarkuoti stambia tarka, žalius - smulkia tarka. Bananus nulupame, supjaustome plonomis riekelėmis..

Recepto vertinimas: 0

Apkepas su grybais ir bulvėmis (Ramunės)

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su daržovėmis (Skirmantės) (foto)

Svogūno galvutę smulkiai supjaustyti, petražoles smulkiai sukapoti, morkas sutarkuoti burokine tarka, papriką supjaustyti kubeliais. Kiaušinius išplakti su pienu, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti daržoves ir užpilti kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Pangasijų suktinukai su ryžiais

Pangasijų filė nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite išilgai, įtrinkite prieskonių mase, pagaminta iš austrių padažo, imbiero, citrinos sulčių, druskos ir cukraus. Apvoliokite sezamų sėklose ir valandai palikite, kad pasimarinuotų. Ryžius išvirkite, padėkite šiltai, kad neatau..

Recepto vertinimas: 3

Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su mor..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU KRABŲ LAZDELĖMIS

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka. Krabu lazdeles supjaustyti griezineliais, kiausinius sumaisyti su grietine, krabu lazdelemis ir krapais. Viska imaisyti i bulves. Mase paskaninti druska, pipirais, cili pipirais ir kario prieskoniais. Tesla sudeti i karsciui atsparias formeles,..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

Minkstaja apelsinu dali susmulkinti. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Suberti cukru, druska, imbiera, muskato riesuta, sudeti razinas, brukniu uogiene ir supilti acta. Viska sumaisyti ir ant lengvos ugnies 10-12 min. patroskinti.Marinate kiausinius laikyti 2-3 dienas.Uzpila ruosti taip: ..

Recepto vertinimas: 0

PAŠTETO UŽKANDIS

Morka nuskusti ir sutarkuoti pacia smulkiausia tarka, kiausinius - burokine tarka, po to viska sumaisyti su pastetu ir majonezu. Gauta mase tepti ant duonos ir ant virsaus uzdeti citrinos grezinelius. (sio uzkandzio negalima valgyti be citrinos). (INGA)..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus reikia nuimti, perpjauti per pusę ir išimti kotą, tuomet peiliu ar specialia smulkintuve supjaustyti kopū..

Recepto vertinimas: 2

Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)

Konservuota zuvi su visu aliejum deti i pailga lekste, su sakute susmulkinti ir tolygiai paskirstyti po lekste.Labai plonais griezineliais supjaustyti svoguna, i svoguna ipilti sauksteli acto ir pabarstyti maltais pipirais. Svogunus plonu sluoksniu deti ant konservuotos zuvies.Nulupti ir burokine ta..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: tarka