25 rezultatų ieškant "graikini"

Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 12 popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite cukrų ir kiaušinių trynius. Suplakite iki vientisos purios masės. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAIS

Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RIEŠUTAIS

Silkes file ismirkyti piene ir smulkiai supjaustyti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiausini kietai isvirti ir smulkiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyta svoguna pakepinti svieste. Susmulkinti graikinius riesutus. Silkes file dedama i silkine. Likusius produktus sumaisome su ..

Recepto vertinimas: 3

KEPTAS SŪRIS

Supjaustykite suri centimetro storio griezineliais ir padekite i saldytuva. Suris turi buti labai saltas, galite trumpai ikisti i saldymo kamera. Sumaisykite smulkintus riesutus ir maltus dziuveselius. Truputi paplakite kiausiniu baltymus. Pabarstykite suri druska ir pipirais, pamirkykite kiausiniu ..

Recepto vertinimas: 4

ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTOS SU SŪRIU IR RIEŠUTAIS

Lekstute arba salotine isklojama salotu lapais. Sudedamos supjaustytos darzoves ir suris (supjaustytas kvadrateliais). Virsus pabarstomas riesutu puselemis. Garstycios, aliejus, cukrus, druska ismaisoma iki vientisos mases. Uzpilas pilamas ant salotu...

Recepto vertinimas: 0

KALMARŲ SALOTOS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Kalmarus isvalyti, nuplauti ir isvirti. Razinas uzpilti verdanciu vandeniu ir 5 min. brinkinti. Vandeni nupilti ir razinas apdziovinti. Kalmarus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su razinomis ir majonezu. Viska sudeti i placia salotine ir virsu apiberti susmulkintais graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS

Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

SLYVŲ ŽELĖ SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Zelatina istirpiname truputyje salto vandens, pastatome valandai. Slyvas nuplauname, pasaliname kauliukus, supjaustome skiltelemis. I vandeni sudedame slyvas, iberiame cukru ir cinamona, labai trumpai paviriname, kad slyvos liktu kietos, isimame. Nuovyra atausiname, ipilame isbrinkusia zelatina, nuo..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)

Riesutus uzpilti saltu vandeniu ir laikyti 3 paras , keiciant vandeni 2-3 kartus per diena. Paskiau riesutus palaikyti 2 paras kalkiu vandenyje, maisnat 4-5 kartus per diena. Po to riesutus perplauti svariu saltu vandeniu ir zieveleje padaryti kelias skylutes ir vel dviem parom uzmirkyti i salta sva..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

Vandens paruosimas: 500g kalkiu gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastoveti 3-4 valandas. Paskui nupilti skaidru vandeni ir perkosti per marle. Graikinius riesutus apvalyti nuovirsu dengiancios pleveles ir pamirkyti juos i paprasta salta vandeni dviem dienom, keisdami vandeni 3-4 kartus per dien..

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "EGLĖ"

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Tada suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus. Imusame kiausinius. Uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname egles forma ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietine ir jogurta su..

Recepto vertinimas: 5

NAUJAMEČIAI PYRAGAIČIAI

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus, imusame kiausinius ir uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname norimos formos pyragelius ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius ir atvesusius pyragelius pertepame krem..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS SU RIEŠUTAIS

Smulkinta vistiena, svogunus, saliera, riesutus, jogurta, citrinu sultis, smulkintas petrazoles sumaisome. Pastatome i saldytuva 1 valandai. Salotu lapus sudedame i lekste, dedame salotu, puosiame pomidoru griezineliais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

ŽALIŲ MORKŲ SALOTOS

Morkas stambiai sutarkuojame. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais, riesutus susmulkiname. Viska sumaisome ir uzpilame pasildytu medumi. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 5

VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTU

Visciuka pamarinuojame su prieskoniais ir patepame sviestu. Cesnaka sumaisome su petrazolemis ir sudedame i visciuko vidu. Kepame orkaiteje 50 min. Iskepusi laikome siltai. Nugriebiame skardoje susidariusius riebalus, sultini perkosiame ir uzviriname. Sudedame miltus, atskiestus grietinele ir vermut..

Recepto vertinimas: 0

VALDORFO SALOTOS

Salierus ir obuolius supjaustome siaudeliais, sumaisome su abrikosais, uzpilame sultimis ir laikome saltai 6 vai. Tada nupilame sultis ir sudedame kapotus riesutus, skiltelemis pjaustytus apelsinus, supilame jogurta ir ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Atrenkame keleta graziu riesutu ir paliekame sriubai papuosti. Riesutus perrenkame,nuplauname, sudedame keptus svogunus ir cesnakus. Smulkintuvu sutriname, uzpilamesultiniu. Baklazana supjaustome kubeliais, uzberiame druskos ir paliekame 15 minuciupastoveti. Po to nuplauname susidariusi skysti ir dr..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų salotos

I porcijinius indelius dedame sutarkuoto moliugo. Padazui suplakame grietinele ir sumaisome su kondensuotu pienu bei citrinu sultimis. Padaza uzpilame ant moliugo. Salotas papuosiame slyvu skiltelemis ir susmulkintais graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Vistu blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogunais ir cesnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame i troskintuva, supilame marinata, ipilame vandens ir istroskiname. Isvirtus spagecius dedame i keptuve su aliejumi, idedame graik..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

Riesutus sumalame kartu su cukrumi (cukrusneleidzia riesutams isskirti riebalu). Ant lentos supilame miltus, padarome duobute ir i ja sudedame sumaltus riesutus, sviesta, kiausini,midaus gerima, druska, cinamona. Uzminkometesla. Ja 1 vai. laikome saldytuve. Kriauses nulupame, perpjauname i 4 dalis, ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta silkė

Svoguna supjaustome kubeliais, dziovintus abrikosus ir silke - juostelemis. Susmulkiname riesutus. Aliejuje pakepiname svoguna, sudedame silke, abrikosus, riesutus, saulegrazas, razinas ir uzdenge 5 min. patroskiname. Tuomet suberiame cinamona ir supilame citrinu sultis. Uzdenge paliekame 5 min. Atv..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su silkės kremu

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia tesla ir 30 min. laikome saltai. Formuojame krepselius ir kepame 170 C temperaturoje. Idarui sukapojame riesutus ir kiausinius. Smulkiai supjaustome silke. Viska dubenyje sumaisome su citrinu sultimis, majonezu ir susmulkintais krapais. ĮIdaro pripildome ..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdiniai krepšeliai

Is teslai skirtu produktu paruosiame trapia tesla ir 1 vai. paliekame saltai. Idarui sukapojame riesutus ir sumaisome su saulegrazomis bei avieciu dzemu. Is teslos formuojame krepselius. I vidu dedame po 1,5 sauksto idaro. Is teslos iskociojame laksta, formuojame zvaigzdutes, kuriomis papuosiame kre..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos suktinukai

Suri sutarkuojame ir sumaisome su grustu cesnaku bei susmulkintais riesutais.File supjaustome i 4 gabalelius, ismusame ir pabarstome druska bei pipirais. Tada ant mesos dedame paruosta idara ir susukame suktinukus. Juos susmeigiame mediniais smeigtukais.Suktinukus dedame ant aliejumi pateptos skardo..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai sausainių bokšteliai

Kremui varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su issuktu sviestu, suplakta grietinele, cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos zievele bei sultimis ir sukapotais riesutais.Sausainius pamirkome piene. Boksteliui imame po 5 sausainius ir pertepame kremu. Nakciai paliekame saltai.Boksteliu šsonus ap..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: graikini