25 rezultatų ieškant "graikini"

Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 12 popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite cukrų ir kiaušinių trynius. Suplakite iki vientisos purios masės. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAIS

Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RIEŠUTAIS

Silkes file ismirkyti piene ir smulkiai supjaustyti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiausini kietai isvirti ir smulkiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyta svoguna pakepinti svieste. Susmulkinti graikinius riesutus. Silkes file dedama i silkine. Likusius produktus sumaisome su ..

Recepto vertinimas: 3

KEPTAS SŪRIS

Supjaustykite suri centimetro storio griezineliais ir padekite i saldytuva. Suris turi buti labai saltas, galite trumpai ikisti i saldymo kamera. Sumaisykite smulkintus riesutus ir maltus dziuveselius. Truputi paplakite kiausiniu baltymus. Pabarstykite suri druska ir pipirais, pamirkykite kiausiniu ..

Recepto vertinimas: 4

SALDAINIAI "ROMO RUTULIUKAI"

Sokolada susmulkinti. Grietinele uzvirinti ir joje istirpinti sokolada. I istirpinta sokolada sudeti riesutus ir supilti roma. Mase atsaldyti saldytuve. Peiliu dar pasmulkinti kokoso drozles. Is sokolado mases daromi rutuliukai ir apvoliojami smulkintose kokoso drozlese. Galima sudeti i krepselius s..

Recepto vertinimas: 0

TRIUFELIAI SU SIURPRIZU

Sviesta istrinti su cukraus pudra ir kakava. Suberti sumaltus sausainius, supilti grietinele, ilasinti esencijos. Viska issukti maisikliu iki vienalytes mases ir 2 valandas laikyti saldytuve. Atsalusia mase padalyti i 30 daliu. Suformuoti rutuliukus, i kiekvieno viduriuka ispaudziant po riesuta ir p..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

ZEFYRŲ TORTAS

Riesutus susmulkiname, kivius ir persikus supjaustome skiltelemis. Ant lekstes dedame sluoksni zefyru, dedame vaisius ir pabarstome smulkintais riesutais, o ant virsaus dedame plaktos grietineles. Paskui vel dedame sluoksni zefyru, vaisiu ir viska uzpilame grietinele. Puosiama vaisiais...

Recepto vertinimas: 5

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

TINGINYS

Indeli kondensuoto pieno ideti i silta vandeni ir virti 20-30 min. Tuo metu i dubeni, kuriame butu patogu ismaisyti, sudeti sulauzytus, susmulkintus teslainius (1 teslaini i 6-8 dalis). Pakepinti zemes ir graikinius riesutus ir suberti ant sausainiu. Suberti kokoso drozles. Islydyti sviesta ir ten s..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)

Riesutus uzpilti saltu vandeniu ir laikyti 3 paras , keiciant vandeni 2-3 kartus per diena. Paskiau riesutus palaikyti 2 paras kalkiu vandenyje, maisnat 4-5 kartus per diena. Po to riesutus perplauti svariu saltu vandeniu ir zieveleje padaryti kelias skylutes ir vel dviem parom uzmirkyti i salta sva..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (uzbekų)

Vandens paruosimas: 500g kalkiu gesinti 3 litrais vandens ir duoti pastoveti 3-4 valandas. Paskui nupilti skaidru vandeni ir perkosti per marle. Graikinius riesutus apvalyti nuovirsu dengiancios pleveles ir pamirkyti juos i paprasta salta vandeni dviem dienom, keisdami vandeni 3-4 kartus per dien..

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "EGLĖ"

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Tada suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus. Imusame kiausinius. Uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname egles forma ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietine ir jogurta su..

Recepto vertinimas: 5

NAUJAMEČIAI PYRAGAIČIAI

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus, imusame kiausinius ir uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname norimos formos pyragelius ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius ir atvesusius pyragelius pertepame krem..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Atrenkame keleta graziu riesutu ir paliekame sriubai papuosti. Riesutus perrenkame,nuplauname, sudedame keptus svogunus ir cesnakus. Smulkintuvu sutriname, uzpilamesultiniu. Baklazana supjaustome kubeliais, uzberiame druskos ir paliekame 15 minuciupastoveti. Po to nuplauname susidariusi skysti ir dr..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTI ŠOKOLADINIAI PYRAGAIČIAI

Gerai issukame sviesta su miltiniu cukrumi, sudedame tarkuota, kiek pasildyta sokolada. Viska gerai ismaisome, supilame i forma ir pastatome saltai. Riesutus sumalame ir sumaisome su miltiniu cukrumi, supilame grietinele ir ismaisome iki tirstos mases. Ja tepame ant formoje sustingusio sokolado, ant..

Recepto vertinimas: 3

Obuolys su vaniliniu padažu

Nuplaukite obuoli, isskaptuokite jo vidu ir 2 minutems idekite i parugstinta vandeni. Razinas, saulegrazas ir riesutus pakepinkite ikaitintoje keptuveje be riebalu, uzpilkite cukrumi ir gauta mase sudekite i obuolio vidu.Atskirkite kiausinio trynius, suplakite su vaniliniu cukrumi. Uzvirinkite piena..

Recepto vertinimas: 0

LIETINIAI BLYNAI SU ŠPINATAIS IR GRAIK. RIEŠUTAIS

Uzmaisome tesla lietiniams ir, sudeje smulkintus spinatus, dar karta gerai ismaisome. Paliekame 20 minuciu pastoveti. Ruosiame idara: svoguna supjaustome kubeliais, cesnaka smulkiai sukapojame ir kepame kartu su svogunais. Sudedame graikinius riesutus ir dar kepiname. Nukeliame, suberiame prieskoniu..

Recepto vertinimas: 0

Šparaginės pupelės su riešutų padažu

Sparagines pupeles nuplauname, nupjaustome anksciu galus, isverdame pasudytame vandenyje.Isvirtas pupeles trumpai apkepame keptuveje su sviestu ar aliejumi. Padazui viska susmulkiname ir sumaisome. Pupeles patiekiame siltas...

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų salotos

I porcijinius indelius dedame sutarkuoto moliugo. Padazui suplakame grietinele ir sumaisome su kondensuotu pienu bei citrinu sultimis. Padaza uzpilame ant moliugo. Salotas papuosiame slyvu skiltelemis ir susmulkintais graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Vistu blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogunais ir cesnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame i troskintuva, supilame marinata, ipilame vandens ir istroskiname. Isvirtus spagecius dedame i keptuve su aliejumi, idedame graik..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

Riesutus sumalame kartu su cukrumi (cukrusneleidzia riesutams isskirti riebalu). Ant lentos supilame miltus, padarome duobute ir i ja sudedame sumaltus riesutus, sviesta, kiausini,midaus gerima, druska, cinamona. Uzminkometesla. Ja 1 vai. laikome saldytuve. Kriauses nulupame, perpjauname i 4 dalis, ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta silkė

Svoguna supjaustome kubeliais, dziovintus abrikosus ir silke - juostelemis. Susmulkiname riesutus. Aliejuje pakepiname svoguna, sudedame silke, abrikosus, riesutus, saulegrazas, razinas ir uzdenge 5 min. patroskiname. Tuomet suberiame cinamona ir supilame citrinu sultis. Uzdenge paliekame 5 min. Atv..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos

Krevetes atsildyti, perpilti saltu vandeniu. Salotas ir salierus supjaustyti siauromis juostelemis, obuolius - kubeliais, morka siadelias. Visus produktus sudeti i dubeneli, suberti riesutus, pasudyti, pagardinti pipirais ir ismayti.Padazui majoneza sumaisyti su grietine ir kecupu. Ilasinti Tabasco..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: graikini