25 rezultatų ieškant "vaisi"

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS VYNIOTINIS

Is vistos isimkite kaulus; mesa itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai keleta valandu. Vistienos vidu pabarstykite razinomis, mesa susukite i ritineli, suvyniokite i celofana, suriskite ir kepkite 200-220 laipsniu orkaiteje 1 val. 20 min. I vistienos vyniotini galima deti dziovintu obuoliu, ab..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU AVOKADA

Duonos riekes lengvai paskrudinti aliejuje ant silpnos ugnies. Avokados vaisiu perpjauti pusiau, isimti kaula ir isskobti minkstima. Kad avokados vaisius nepajuoduotu, paslakstyti citrinos sultimis ir sutrinti. I avokados vaisiu sudeti smulkiai pjaustyta cesnaka, druska, pipirus ir majoneza. Viska g..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONŲ IR VAISIŲ APKEPAS

Makaronus isvirti pasudytame vandenyje, isgriebus nuvarvinti ir perlieti saltu vandeniu. Kriauses nulupti, isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis. Persikus, slyvas, razinas ismirkyti vandenyje, susmulkinti ir uzberti cukrumi. Kiausinius isplakti su cinamonu. Viska sukretus i sviestu istepta..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "NEFRETETE"

Sviezius arba konservuotus vaisius supjaustyti ivairiomis formomis, pabarstyti dziovintais vaisiais ir uzpilti zele (ruosti pagal recepta, nurodyta ant pakelio). Jeigu konservuotu vaisiu yra daug, ruosiant zele, maziau pilti vandens. Palikti, kad sustingtu. Pries patiekiant, inda trumpam ikisti i ka..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS PUDINGAS SU VAISIŲ TYRE

Tarkuota pyraga sumaisyti su vaisiu tyre ir tryniais, supilti grietine, cukru, plaktus baltymus. Viska gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiu trupiniais pabarstyta forma. Sutinti garuose apie valanda...

Recepto vertinimas: 0

SMĖLINIS PYRAGAS SU VAISIAIS

Sviesta su cukrumi gerai istrinti, imusti po viena kiausini. Kai mase bus gerai ismaiisyta, supilti kepimo miltelius, pudinga ir miltus. Tesla padalyti i dvi dalis. Tortine patepti sviestu, ipilti viena teslos dali, ant jos sudeti sviezius vaisius, pvz., obuolius, braskes araba slyvas, pilti kita te..

Recepto vertinimas: 5

VAISIŲ TORTAS

Is nurodytu produktu isminkyti tesla ir pusei valandos ideti i saldytuva. Atsaldyta tesla iskloti tortines sonus ir dugna, Kepti stipriai ikaitusioje orkaiteje (250 laipsniu). Sviesta istrinti su cukrumi, ideti trynius ir likusius kremo produktus, ismaisyti. Kremo prideti i atausinta pyraga, papuost..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS PYRAGAS

Miltus sudeti i dubeni, viduryje padaryti idubima. I dubeni sutrupinti mieles, ideti 1 sauksteli cukraus, supilti piena ir su trupuciu miltu ismaisyti. Palaikyti apie 15 min. siltoje vietoje.Likusi cukru bei prieskonius supilti ant teslos. Imusti kiausinius, sudeti gabaleliais supjaustyta sviesta ir..

Recepto vertinimas: 1

PYRAGAS SU AGRASTAIS

Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklineje vandens, suberti cukru. Kai suvirs, suberti zelatina arba zele. Maisyti, kol istirps. Miltus ismaisyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudeti minksta margarina, grietine ir gerai isminkyti. Iskocioti, padaryti skardos dydzio b..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ SALOTOS SU ŽELE

Zele istirpiname vandenyje ir, supyle i inda, atsaldome. Kai zele sustings, supjaustome ja kubeliais. Nuvalytus vaisius irgi supjaustome kubeliais, viska sumaisome ir sudedame i desertine vazele. Puosiame apelsino skiltele. (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS SEMIFRIDAS

Atskiriame kiausiniu trynius nuo baltymu ir atskirai isplakame iki standziu putu. Grietinele taip pat isplakame. Baige plakti, suberiame cukraus pudra ir supilame citrinu sultis. Viska atsargiai sudedame i viena inda, suberiame riesutus ir cinamona. Pamazu viska sumaisome ir supilstome i indelius. D..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ IR VYNO PADAŽAS

Drebucius isplakame su vynu, suberiame garstyciu miltelius, dar karta ismaisome, pakaitiname iki uzvirimo, bet neuzviriname. Suberiame citrinu ir apelsinu zieveles, imbiera, kvapniuosius pipirus, supilame apelsinu sultis. Tiekiame silta prie karstu ar saltu patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

SLYVOS RAUDONAJAME VYNE

Darzoviu peiliuku ispjauname 2-3 juosteles is apelsino ir citrinos zieveliu. I puoda supilame isspaustas apelsino ir citrinos sultis. Supilame vyna, vandeni, suberiame cukru, idedame prieskonius, pipirus, lauro lapeli ir zieveles. Verdame pamaisydami ant silpnos ugnies, kol cukrus istirps. Sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su konservuotais vaisiais

Morkas nuplauname ir sutarkuojame. Medu sumaisome su 4 - 5 saukstais konservuotu vaisiu sirupo ir supilame i morkas. Sumaisome. Morkas sudedame i porcijinius indelius. Viduryje dedame konservuotu vaisiu kubelius, o krastus papuosiame kokosu drozlemis...

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai su vaniliniu kremu

Vaisius nuplauname, susmulkiname ir sudedame i taures. Uzpilame padazu, papuosiame melisos lapeliais. Padazui tryni, cukru, vanilini cukru, krakmola sumaisome, dalimis pilame piena irgerai maisydami kaitiname vandens voneleje, kol sutirstes. Atvesinta krema uzpilame ant vaisiu...

Recepto vertinimas: 0

Vaisių desertas IV

Vaisius susmulkiname, taip pat susmulkiname 2 sausainius ''vamzdelius''. Viska sudedame i desertine lekstute, aplaistome istirpintu sokoladu bei vaniliniu padazu...

Recepto vertinimas: 0

Vaisių pusryčiai

Perinkti dribsnius, uzpilti verdanciu vandeniu, uzdengti ir palikti nakciai. Supjaustyti vaisius kubeliais, sumaisyti su likusiais komponentais, leisti pries patiekiant pastoveti. Vaisiu derinys gali keistis pagal sezona ir skoni. (julija)..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir daržovių salotos

Sumaisome alieju, cilrinu sukis, prieskonius ir uzpilame ant susmulkintu vaisiu ir darzoviu. Ismaisome, sudedame i salotines, uzberiame sutarkuoto fermentinio surio ir uzdedame supjaustytu kiausiniu gabaleliu (kiausini perpjauname i 4 skilteles, o jas dar per puse).Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas jogurtas

Komponentus sudeti i mikseri ir gerai ismaisyti. (Zhirafa)..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai su vaniliniu kremu

Krakmola ismaisykite su keliais saukstais salto pieno. Likusi piena uzvirkite, sudekite cukru, vanilini cukru, krakmola ir maisydami virkite, kol uzvirs. Siek tiek atvesinkite, imuskite tryni ir plakite ant garu, kol pasidarys kremas. Tada atsaldykite ir uzpilkite vaisiu ir uogas.skanaus:) (Migle)..

Recepto vertinimas: 0

Migdolais įdarytos figos

Kiekviena vaisiu supjaustyti i 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisiu dalis atsargiai iskeskite ir suformuokite gelyte. Dubenelyje sumaisykite susmulkintus migdolus, apelsinu sultis ir abrikosus. Mase padalykite pusiau. I figos viduriuka idekite truputi mases. Padazas:Jogurta sumaisykite su aus..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir daržovių salotos II

Sumaisome alieju, cilrinu sukis, prieskonius ir uzpilame ant susmulkintu vaisiu ir darzoviu. Ismaisome, sudedame i salotines, uzberiame sutarkuoto fermentinio surio ir uzdedame supjaustytu kiausiniu gabaleliu (kiausini perpjauname i 4 skilteles, o jas dar per puse).Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 4

Gaivios vaisių salotos

Konservuotus ir sviezius vaisius supjaustyti kubeliais. Ledus ir jogurta sudeti i plakikli ir plakti iki vientisos mases. Plakant ipilti vysniu sirupo. Gauta mase uzpilti vaisius. Galima papuosti spalvotomis kokoso drozlemis. ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: vaisi