16 rezultatų ieškant "vaisiu"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais

Pagaminkite pyrago pagrindą. Sviestą ištirpinkite nedideliame puode ant silpnos ugnies. Puodą nuo ugnies nukelkite, o į sviestą suberkite pusryčių dribsnius ir maltus lazdynų riešutus. Viską kruopščiai išmaišykite. Kepimo formą sutepkite riebalais, iškrėskite į ją dribsnių mas..

Recepto vertinimas: 1

Šviežių vaisių kompotas

Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberiami trupučiu cukraus ir vaniliniu cukrumi. Iš vandens su žievelėmis, likusio cukraus bei prieskonių išverdamas sirupas ir perkoštas karštas užpilamas ant vaisių. Patiekiamas atšald..

Recepto vertinimas: 5

Džiovintų vaisių kompotas

Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol vaisiai suminkštės. Tada išgriebiami į stiklinį dubenį, nuoviras su cukrumi bei prieskoniais pavirinamas, perkošiamas ir užpilamas ant vaisių. Kompotas patiekiamas atšaldytas. ..

Recepto vertinimas: 0

Užpiltas vaisių kisielius

Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 stiklinės sulčių, įdėti cukraus. Likusias sultis išmaišyti su krakmolu ir supilti į karštą kompotą. Kisielių išmaišyti, supilti į šaltu vandeniu praskalautą salotinę ir palikti, kad atvėstų. Pagaminti padažą: trynius ištrinti su cuk..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių plokštainis

Išplakti baltymus, suberti cukrų, plakant sudėti trynius. Tada išmaišyti su miltais, kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną. Viską gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, ant viršaus sukrauti storą sluoksnį uogų ar ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir želė desertas

Paruošti želė, grietinę išplakti su vaniliniu cukrumi. Išmaišyti su stingstančia želė, išpilstyti į indelius, kuriuose pridėta vaisių. Desertą puošti vaisių želė gabalėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių - daržovių salotos

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltelėmis. Įpilti citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, cukraus ir viską išmaišyti. Išdėti į salotinę kūgio forma ir papuošti vaisių skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su avokadu

Duonos riekės lengvai paskrūdinti aliejuje ant silpnos ugnies. Avokados vaisių perpjauti pusiau, išimti kaulą ir išskobti minkštimą. Kad avokados vaisius nepajuoduotų, pašlakstyti citrinos sultimis ir sutrinti. Į avokados vaisių sudėti smulkiai pjaustytą česnaką, druską, pipirus i..

Recepto vertinimas: 4

Plokštainis su džiovintais vaisiais (Ramunės)

Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi ir kiaušiniu. Suberti miltus, kepimo miltelius ir kruopščiai, bet atsargiai užminkyti. 1/4 tešlos atidėti. Tešlą į formą reikia sudėti taip, kad viduryje liktų vieta vaisiams. Visus vaisius supjaustyti razinos dydžio gabalėliais, sudėti uogien..

Recepto vertinimas: 5

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Saldusis Atole (Atole dulce)

Vaisius nuplaukite ir susmulkinkite. Puode išmaišykite 125 ml šalto vandens su krakmolu. Tada supilkite ½ l vandens ir vaisių sultis. Nuolat maišydami pakaitinkite. Sudėkite vaisius, vanilę ir cukrų. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite. Atole turi būti tiršta. Pagal skonį vaisių gali..

Recepto vertinimas: 5

Grietinėlės kremas su vaisiais

Konservuotus vaisius padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir smulkiai supjaustyti. Želatiną suberti į šaltą vandenį ir 10-15 min. brinkinti. Paskui nusunkti. Sultis arba vandenį įkaitinti ir jame ištirpinti želatiną. Ją šiek tiek ataušinti. Grietinėlę išplakti, įmaišyti persijotą ..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vaisiu