16 rezultatų ieškant "vienam"

Baklažanai aliejuje

Baklažanai aliejuje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų reikia 200 g svogūnų, 400 g morkų, 200 g salierų šaknų, petražolių lapelių ir krapų 800 ml aliejaus. Gaminimas: Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis..

Recepto vertinimas: 0

Skruzdėlynas

Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..

Recepto vertinimas: 4

Keptos bulvės

Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..

Recepto vertinimas: 0

Raganos kepsnys

Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..

Recepto vertinimas: 5

Bananai tešloje

Bananai tešlojeIngridientai: 1 banano 1 kiaušinio 3 šaukštų miltų truputi druskos ir apie tris šaukštelius vandens arba pieno Gaminimas: Bananą supjaustyti įstrižais griežinėliais (1 bananas vienam žmogui) . Kiaušinius išplakti ir sudėti miltus , druską , tris šaukšte..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs rauginti agurkai

Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti baravykai su pomidorais

Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų,    Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..

Recepto vertinimas: 0

Šakotis

ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..

Recepto vertinimas: 4

Margarita "Sierra Silver"

Margarita "Sierra Silver"Ingridientai:40ml tekilos “Sierra Silver”, 20ml likerio “Cointreau”, 10ml citrinų sulčių, citrinos skiltelė, druskos, ledo.Gaminimas Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai su pievagrybiais

Kiaušiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g pievagrybių, 2 šaukštai riebalų, 2 svogūnai, 1/2 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, petražolių, kiaušinių (1 vienam asmeniui), pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūn..

Recepto vertinimas: 5

Plakta mielinė tešla

Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..

Recepto vertinimas: 0

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)Ingridientai:juodųjų serbentų, cukraus.Gaminimas Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..

Recepto vertinimas: 0

DILGELIŲ SALOTOS

DILGELIŲ SALOTOSIngridientai:***GaminimasPrie paruoštų dilgėlių lapų (100 g vienam žmogui) pridėti pagal skonį ir išgales įvairių daržovių (petražolių, svogūnų, krapų, agurkų ir kt.), virtą kiau&..

Recepto vertinimas: 1

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..

Recepto vertinimas: 3

DILGELIŲ SALOTOS

DILGELIŲ SALOTOSIngridientai:-GaminimasPrie paruoštų dilgėlių lapų (100 g vienam žmogui) pridėti pagal skonį ir išgales įvairių daržovių (petražolių, svogūnų, krapų, agurkų ir kt.), virtą kiaušinį, mėsos, majonezo, druskos...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vienam