25 rezultatų ieškant "virtos"

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, pasūdykite, suberkite kmynus ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus suskirstykite žiedeliais ir apvirkite. Į paruoštą indą dėkite sluoksnį bulvių košės, sluoksnį smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintą svogūną, sluok..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Mišriosios salotos

Virtos daržovės, obuolys ir kieti kiaušiniai supjaustomi kubeliais, supilamos pupelės, pridedama druskos, pipirų pagal skonį ir, užpylus padažu išmaišoma. Padažui grietinė sumaišoma su 2 šaukšteliais garstyčių. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majonezo mišiniu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kiaušinių mišrainė

Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas susmulkinamas, rūkyta menkė, išėmus kaulus ir ašakas, taip pat susmulkinama. Viskas pasūdoma, lengvai sumaišoma ir užpilama majonezu ar grietine, sumaišyta su paruoštomis garstyčiomis arba krienais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir ridikų mišrainė

Virtos bulvės supjaustomos skiltelėmis (šiaudeliais), ridikas stambiai sutarkuojamas, svogūnas. susmulkinamas, supilama grietinė, išplakta su trupučiu cukraus ir druskos. Viskas sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir gelteklių mišrainė

Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti grybai pamirkomi piene, susmulkinami ir išverdami nedideliame kiekyje pasūdyto vandens. Vanduo, kuriame virė grybai, sumaišomas su majonezu, susmulkintu kiaušiniu ir pyrago džiūvėsėliais. Viskas sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos užkandis

Bulvės, mėsa, morkos ir agurkas supjaustomi kubeliais, kiaušinis skiltelėmis, sudedamos pupelės (žirneliai), lengvai maišant pasūdoma. Užpilama majonezu, išmaišytu su krienais. Puošiama kiaušinio skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kukulienė

Bulvės nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Virtos bulvės sumalamos mėsmale, įberiama druskos ir gerai išminkoma. Į vandenį supilamas pienas, užvirinama ir sudedami iš bulvių tešlos padaryti maži apvalūs kukuliai. Baigiant virti, pasūdomą. Kukulius galima išvirti va..

Recepto vertinimas: 0

Česnakynė

Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burokėlis supjaustomas šiaudeliais. Viskas užpilama kefyru, pasūdoma, įberiama maltų kalendros grūdelių. Valgoma su karštomis bulvėmis...

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su virtomis bulvėmis

Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma ir kepama, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su spirgučiais arba grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pieno arba vandens. Virtos bulvės sumalamos mėsmale. Virtos, žalios bulvės ir užplikytas krakmolas suma..

Recepto vertinimas: 4

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasūdomą, suberiami kmynai. Viskas gerai sumaišoma. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais ir apverdami. Į paruoštą indą dedamas sluoksnis bulvių košės, sluoksnis smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintas svog..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, už..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru

Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvės, kiaušinis, grietinė, pasūdoma ir viskas išmaišoma. Įdarui kiauliena sumalama, sudedamas smulkiai supjaustytas riebaluose pakepintas svogūnas, pipirai, pasūdoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, uždedama paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai (cepelinai)

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. Virtos, žalios bulvės, krakmolas sumaišoma, pasūdoma ir gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g t..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blyneliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkin..

Recepto vertinimas: 2

Blyneliai su mėsa

Į pasūdytą vandenį lėtai berti kukurūzų miltus, įpilti aliejaus, išmaišyti, keletą minučių pavirti. Nuėmus nuo ugnies apdengti ir atšaldyti. Įmušti kiaušinį, atskiesti pienu taip, kad gautųsi blynų tešlos tirštumo masė. Iškepti 6-8 cm skersmens blynus. Virtą vištieną ir..

Recepto vertinimas: 2

Šaltasis plato

Jautieną ir kiaulieną išvirti ir supjaustyti kubeliais. Paprikos ankštis supjaustyti nedideliais kvadratiniais gabaliukais ir sumaišyti su mėsa. Įdėti riekutėmis pjaustytus svogūnus, supjaustytas petražoles ir koriandro žalumą. Augalinį aliejų sumaišyti su actu, įberti druskos. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti svogūnai su jautiena

Svogūnus nulupame, apverdame, nupjauname viršūnėles ir išskobiame vidų. Gaminame įdarą. Išskobtąsias svogūnų dalis pakepiname svieste. Mėsą sumalame. Ant džiūvėsėlių užpilame pieno. Gerai sumaišome pakepintus svogūnus, maltą mėsą, sudrėkintus džiūvėsėlius, grietinę, ..

Recepto vertinimas: 0

VIRTŲ BULVIŲ BLYNELIAI

Su lupenomis virtos bulves nulupamos, sumalamos mesamale, suberiami miltai, krakmolas, imusamas kiausinis, pasudoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago dziuveseliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai buna skanesni, jei i tesla iminkoma maltos virtos mesos, virtu susmulkintu grybu ar kapotu p..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI SVOGŪNAI

Svogunai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama virsunele ir isskobiamas vidurys.Idarui: isskobta svogunu dalis pakepinama svieste. Mesa sumalama, dziuveseliai uzpilami pienu. Pakepinti svogunai, malta mesa, sudrekinti dziuveseliai, grietine, druska ir pipirai gerai ismaisomi. Svogunus prikimsti idar..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota liežuvio mišrainė

I porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie tauriu sieneliu sudedame marinuotus pievagrybius, o i viduri - kubeliais supjaustytus liezuvius. Salotas papuosiame marinuotais agurkeliais, majonezu ir petrazoliu sakelemis...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: virtos