Blynai, sklindžiai, blynai, sklindå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai blynai, sklindå¾iai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/blynai-sklindziai/12

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padazui keptuveje pakepiname sviesta su miltais. Maisydami po truputi supilame apelsinu sultis, suberiame apelsino zievele, cukru ir vanilini cukru. Imaisome grietinele. Kai padazas uzverda, nukaiciame. Pailgoje leksteje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padaza ir papuosiame plakta pasaldint..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir arbūzų sklindžiai

Bulves ir arbūzą smulkiai sutarkuoti, supilti miltus, druską, įmusti kiausinį, viską sumaisyti ir kepti sklindžius. Valgyti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską gerai išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAI

Ryzius sumaisome su malta versiena, imusame kiausini, iberiame prieskoniu, gerai ismaisome. Formuojame apvalius paplotelius ir apvoliojame miltuose. Kita kiausini isplakame ir i ji sumerkiame paplotelius. Ikaitiname keptuve ir supilame alieju. Sudedame blynus ir apkepiname is abieju pusiu. Taip paru..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padažui keptuvėje pakepiname sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišome grietinėlę. Kai padažas užverda, nukaičiame.Pailgoje lėkštėje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuo..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTOJI ŽUVIENĖ

Zuvi su prieskoniais isvirti. Kai isverda, zuvi su prieskoniais permalti per mesmale arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietine, viska ismaisyti ir sumaisyti su zuvies mase. Viska maisant pamazu supilti sultini, kuriame vire. Tuomet dar uzverdame ir patiekiame su sklindzi..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12