Blynai, sklindžiai, blynai, sklindå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai blynai, sklindå¾iai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/blynai-sklindziai/8

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Žirniniai blynai

Kefyrą, miltus, sodą, druską sumaišyti, kad išeitų grietinės tirštumo tešla. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi po kelis šaukštus tešlos ir formuoti blynus. Valgyti su spirgučių padažu arba su grietine.day.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai

Miltus sutrinti su tryniu ir druska. Sumaišyti su pienu ir viską gerai išmaišius kepti keptuvėje. Patiekti su uogiene. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Blynai

•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kiaušinį, supilti verdantį pieną. Iškepti blynelius.•Patiekti su grietine, susmulkintu svogūnu ir ikrais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški bulvių blyneliai

Bulves sumalti, suberti sūrį, sudėti trynius, įmusti kiausinį, suberti druską, pipirus, maltą muskatą, džiūvėsėlius, suminkytą teslą iskočioti 0,5 cm storiu, i&sca..

Recepto vertinimas: 0

Tarkuotų daržovių bĮynas

Darzoves nuskutame ir sutarkuojame burokine trintuve. I tarkius imaisome susmulkintas cesnako skilteles ir druska. Taip paruostus tarkius sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi, islyginame pavirsiu ir kepame, kol apacia apskrunda. Tuomet blyna apverciame ir kepame toliau. Padazui varske pertrina..

Recepto vertinimas: 4

MORKŲ BLYNELIAI

Kiausiniu tryniai istrinami su druska ir cukrumi, suberiami miltai, supilamas pienas ir gerai isplakama. Nuskustos morkos sutarkuojamos ir sudedamos i kiausiniu su pienu plakini. Paskiausiai sudedami gerai isplakti kieusiniu baltymai, ismaisoma. Svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai. Prie..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. SumaiÅ¡yti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. TeÅ¡la iÅ¡kloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatÅ«ros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai iÅ¡brinks, pakaitinti, kad visa iÅ¡tirptų. SÅ«relÄ..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNELIAI SU GRIKIAIS

Grikiu kruopas perliejame verdanciu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaisome su kruopomis ir smulkintu svogunu, iberiame druskos, pipiru. Is mases formuojame storokus volelius, suvyniojame i marle kaip vyniotinius, apsukame siulu, galus uzrisame. Dedame i verdanti vandeni, pas..

Recepto vertinimas: 0

Sukti blyneliai su įdaru

1. IÅ¡ miltų, Å¡lakelio pieno ir kiauÅ¡inio paruoÅ¡ti lietinių blynų teÅ¡lą. IÅ¡kepti blynus. 2. Bulves iÅ¡virti. Sumaigyti ir gautą bulvių košę sumaiÅ¡yti su pjaustytais laÅ¡inukais ir svogÅ«nais (galima juos prieÅ¡ tai pakepinti). Ä®berti Å¡aukÅ¡tą krakmolo. Gautą masę įsukti Ä..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kukuliai

Svogūnus supjaustykite,pakepinkite aliejuje, sumaišykite su spirgučiais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Karštas bulves sumalkite mėsmale ir palikite, kad atauštų. Į atšalusias sudėkite kiaušinius, miltus ir krakmolą, druską, pipirus ir greitai užmaišykite tešlą Imkite po nedidelį..

Recepto vertinimas: 4

Blynai su sojos faršu

Bulves sutarkuokite , įmuÅ¡kite kiauÅ¡inį , suberkite miltus , prieskonius ir druską.IÅ¡mirkytą sojos faršą apkepkite su smulkiai supjaustytu svogÅ«nu ie sudėkite į tarkius.IÅ¡maiÅ¡ykite ir kepkite kaip bulvinius blynus.  ..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blyneliai

Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«ną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su varške

3 kiaušiniai suplakami šaukštu su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėm pieno, sumaišoma su 3 stiklinėm miltų. Tada dar praskiedžiama 2 stiklinėm pieno ir prikepama plonų blynelių. Kiti du kiaušiniai suplakami su likusiu cukrumi ir sumaišomi su varške. Ši masė įvynioja..

Recepto vertinimas: 0

Žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla ir gerai išplakama. Įkaitinta keptuvė patepama lašiniais ir kepami dideli (per visą keptuvę) blynai. Apkepamos abi pusės. Iškepę blynai dedami vienas ant kito. Valgomi su dažiniu. Dažiniui virtos bulvės sutrinamos, kad neliktų gabali..

Recepto vertinimas: 5

Kūčių blynai

Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, dėti juos į puodą, įpilti truputį vandens ir pavirti 10 minučių. Blynai pasidaro minkšti, cepelinų skonio. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kopūstais

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porą ..

Recepto vertinimas: 2

BULVINIAI BLYNAI SU KRABŲ LAZDELĖMIS

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka. Krabu lazdeles supjaustyti griezineliais, kiausinius sumaisyti su grietine, krabu lazdelemis ir krapais. Viska imaisyti i bulves. Mase paskaninti druska, pipirais, cili pipirais ir kario prieskoniais. Tesla sudeti i karsciui atsparias formeles,..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blyn..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blyneliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkin..

Recepto vertinimas: 2

Blynai su burokėliais

Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiaušinį. Jeigu tešla labai tiršta - įpilti vandens, pasūdyti ir kepti blynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas žirninis blynas

Iš miltų ir pasūdyto vandens išmaišoma tirštoka tešla ir mediniu šaukštu labai gerai išplakama. Kuo daugiau į tešlą patenka oro, kuo ji puresnė, tuo geresnis, puresnis ir skanesnis kepinys (tešlą dažniausiai plaka vyrai). Išplakta tešla sukrečiama į riebalais išteptą ir milt..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų blyneliai

Kopūstą rupiai sutarkuoti, morkas sutarkuoti ir pakepinti, išmaišyti su kopūstais. Įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų, išmaišyti. Miltų dėti tiek, kad būtų tiršta tešla. Šaukštu formuoti blynelius ir iškepti. Skanu valgyti su bulvių koše. ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12