Blynai, sklindžiai, blynai, sklindå¾iå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai blynai, sklindå¾iai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/blynai-sklindziai/7

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Paršeliai

Į indą sudėti miltus ir trynius, sutarkuoti sviestą, margariną. Į grietinę įpilti 1,5 šaukštelio acto. Labai gerai išminkyti tešlą, kad neliptų prie pirštų. Šį tešlos gabalą padalinti į 4 dalis ir sudėti į šaldytuvą 1 valandai. Vėliau, iškočioti didelį blyną ir padalin..

Recepto vertinimas: 0

Paprasti žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla, gerai išplakama, kad nebūtų sausų miltų ar gumulų, ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Kai kurios šeimininkės vartoja vandenį, pusiau atskiestą su rūgusiu pienu, miltus sumaišo su 1/2 šaukštelio sodos. Tada blyneliai esti..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKI LIETINIAI

Pirmiausia razinas uzpilame romu ir paliekame pastoveti. Teslai skirtus produktus ismaisyti ir iskepti lietinius blynus. Jei tesla bus per tirsta galima dar ipilti pieno. Riesutus permalti per mesmale, ideti cukraus pudros. Razinas issemti is romo, lengvai nuspausti ir sudeti i reisutu mase, viska g..

Recepto vertinimas: 0

Å okolado kremas

Ingredientus pamažu sukant gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su obuoliais ir šokoladu (Skirmantės) (foto)

Persijotus miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir cukrumi. Ä®muÅ¡ti kiauÅ¡inį, supilti tirpintą sviestą bei pieną ir iÅ¡maiÅ¡yti iki vienalytės masės. Obuolį nulupti ir sutarkuoti. Å okoladą susmulkinti mažais gabaliukais. Ä®maiÅ¡yti į teÅ¡lą. Kepti įkaitintoje keptuvėje be riebalÅ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kumpiu ir svogūnu

Bulvės sutarkuojamos, kumpis supjaustomas mažais kubiukais, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su druska, kad suminkštėtų, įmušamas kiaušinis, sumaišoma ir kepami blynai, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Lietinių ''tortas'' su kiauliena ir pievagr. pad.

Kiauliena sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentini suri. Dali jo paliekame ''tortui'' pabarstyti, o likusi sumaisome su kiauliena. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos dedame lakstinius nuolat pabarstydami..

Recepto vertinimas: 0

MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMIS

Ä® miltus įmuÅ¡ame kiauÅ¡inius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. IÅ¡maiÅ¡ome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną. IÅ¡ teÅ¡los iÅ¡kepame didelius plonus lietinius blynus. Ä®pjauname nuluptos deÅ¡relės galiukus iÅ¡ abiejų pusių. Ä® kiekvieną blyną įsukame po deÅ..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su morkom ir baklažanais

Kiausinius isplakti tik tiek kad plystu trynys (tada blyneliai gausis taskuoti),supilti piena, sudeti miltus, ir viska gerai isplakti. Tada kepti plonus blynus. Morkas isvirti ir atsaldyti, tada jas puse valandos mirkyti saldintame vandenyje. Baklazanus nulupti, supjaustyti siaudeliais ir kepti ikai..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški blyneliai su varške

Į varškę įmušami kiaušiniai, gerai ištrinama, suberiama su soda sumaišyti miltai, supilamas pienas, pasūdoma, įberiama cukraus, gerai išsukama ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Valgoma su grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Maisytuvu isplakti kiausinius, cukru, grietine ir krakmola. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudeti i isplakta mase. Is teslos iskepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiausinius isplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje uzvirinti pi..

Recepto vertinimas: 5

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai

Bulves sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įdėti mielių ir viską gerai išmaišyti. Dėti ant keptuvės su įkaitintu aliejumi arba taukais po kelis šaukštus tešlos ir formuoti blynus. ..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių tortas

Iš sviesto, miltų, 40 g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir bent pusvalandžiui padėti šaltai. Per tą laiką nulupti obuolius, išpjauti sėklas ir supjaustyti bent pusės centimetro storio riekelėmis. Žiupsnelį druskos ir 60 g cukraus pudros sumaišyti ir šiame miš..

Recepto vertinimas: 1

Grybų sklindžiai

Grybus smulkiai sukapoti. Šviežius grybus troškinti savo sultyse, kol išsiskirs visos sultys ir grybai apsaus. Iš miltų, pieno, druskos ir kiaušinių įmaišyti tešlą. Šaukštu ją dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir ant kiekvieno dar minkšto sklindžio uždėti po šaukštą ..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Lietinukai su kiaulienos kumpiu

Iš pieno, vandens, cukraus, druskos, kiaušinių ir miltų sumaišyti tešlą ir ant aliejaus iškepti lietinukus. Kumpį, brokolius, pievagrybius supjaustyti. Kumpį dėti kepti ant aliejuas. Pavartyti, vėliau susdėti kepti brokolius ir pievagrybius. Suberti prieskonius ir sojos padažą, supil..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis omletas (Jolantos)

Bulvę nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais, morką sutarkuojame (o jei dėsite pievagrybius- juos smulkiai supjaustome), svogūną irgi smulkiai supjaustome, sudedame supjaustytą dešrą arba šoninę, išpaudžiame česnaką, sudedame prieskonius. Viską sudedame į keptuvę ir ..

Recepto vertinimas: 0

BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BLYNELIAI

Kopustai smulkiai supjaustomi ir, ipilus pieno, patroskinami. I atvesusius kopustus suberiami miltai, sudedami isplakti kiausiniai, iberiama cukraus, druskos ir viskas sumaisoma. Kepami nedideliai blyneliai, prie ju paduodama tirpinto sviesto su grietines padazu...

Recepto vertinimas: 0

Blynai

Pirmiausia supilti miltus, po to imusti kiausinius, ipilti pieno, iberti ziupsnelidruskos. Viska ismaisyti ir kepti ant aliejaus. (danius)..

Recepto vertinimas: 0

BLYNČIKAI SU SŪRIO IR KUMPIO ĮDARU

IS MILTU IR VANDENS ISKEPTI PAPRASTUS LIETINIUS, SUTARKUOTI SURI, SIAUDIALIAIS SUPJAUSTYTI KUMPI, SUPJAUSTYTI RIEKELEMIS PIEVAGRYBIUS IR APKEPTI SU TRUPUCIU ALIEJAUS. ATAUSUSIUS PIEVAGRYBIUS SUMAISUTI SU SURIU IR KUMPIU, PAGARDINTI PRIESKONIAIS, GAUTA MASE IVINIOTI I PAPRASUS LIETINIUS, KEPTI ALIEJU..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su apelsinais ir braškėmis

Į dubenį persijojame miltus su žiupsneliu druskos. Viduryje padarome duobutę, į ją įmušame kiaušinį ir įpilame 150 ml pieno. Pamažu maišydami supilame likusį pieną. Pridengiame ir paliekame 30 minučių pastovėti. Iškepame blynus. Nupjauname apelsino žievelę ir baltą plėve..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Blynai su obuoliais ir citrinomis

Iš kiaušinių, pieno, cukraus ir miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, paruošiame grietinės tirštumo tešlą. Į ją įmaišome obuolių skilteles, citrinos žievelę bei sultis. Blynus kepame keptuvėje su aliejumi.Padažui grietinę išsukame su cukrumi ir citrinų sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Kraujiniai (dzūkiški) blynai

Supilti kefyrą, kraują, miltus, sodą, druską. Viską gerai išmaišyti, kad tešla būtų grietinės tirštumo, ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba taukais. Iškepę blynai įgauna tamsų atspalvį.Day.lt ..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12