Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/70

Velykų vainikas su marguÄiais

Mieles iÅ¡trinkite drungname piene ir supilkite į miltų kauburÄ—lio vidury padarytÄ… duobutÄ™. Apibarstykite trupuÄiu cukraus ir palaukite, kol mielÄ—s iÅ¡puruos. Tada viskÄ… sumaiÅ¡ykite, teÅ¡lÄ… uždenkite ir padÄ—kite Å¡iltai. JÄ… padalykite į 3 dalis, suformuokite 3 vienodus volelius, supi..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su vyÅ¡niomis ir putojanÄiu vynu

KiauÅ¡inio baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus plakame su 30 g cukraus, kol susidaro standžios putos. Visus trynius iÅ¡sukame su trimis Å¡aukÅ¡tais Å¡ilto vandens ir 70 g cukraus. Baltymų masÄ™ atsargiai įmaiÅ¡ome į trynių. Miltus sumaiÅ¡ome su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. MiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Sveikas kalÄ—dinis vyniotinis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos ar stalo. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Varškę padėti, kad nuvarvėtų skystis, tuomet sudėti į miltus. Taip pat sudėti javainių dribsnius, druską, sviestą, trintą citrinos žievelę, cukrų, apelsinų žievelių c..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su aštriu padažu

JautienÄ… iÅ¡trinti druska, įdÄ—ti į puodÄ…, suberti sveikus pipirus, lauro lapus, užpilti actu ir palikti porÄ… valandų. Užvirti vandenį, įdÄ—ti į jį acte iÅ¡mirkyta mÄ—sÄ… ir virti. Padažui supjaustome svogÅ«nÄ… ir svieste apkepame kartu su miltais. Supilame grietinÄ™, 1/2 stiklinÄ..

Recepto vertinimas: 0

ÄŒesnakinÄ— sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkÅ¡timÄ…. SmulkintÄ… ÄesnakÄ… suberkite į puodÄ… su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkÅ¡timÄ… ir kepkite maiÅ¡ydami, kad neprisviltų. Ä®pilkite vandens, suberkite paprikos miltelius, pipirus druskÄ…. Virkite 20 m..

Recepto vertinimas: 1

Šiupininė su grybais ir žuvimi

Žuvies filÄ— supjaustyti gabalais, sudÄ—ti į Å¡altÄ… vandenį, pridÄ—ti prieskonių ir virti. SvogÅ«no griežinÄ—lius, Å¡iaudeliais supjaustytus grybus, raugintÄ… agurkÄ… ir obuolį troÅ¡kinti svieste. Po 10 minuÄių įberti miltų, gerai iÅ¡maiÅ¡yti, įpilti žuvies sultinio, sudÄ—ti žuvį ir ..

Recepto vertinimas: 1

Grybai grietinÄ—je

Grybus kruopÅ¡Äiai nuvalyti, supjaustyti, sudÄ—ti į troÅ¡kintuvÄ…. SvogÅ«nÄ… susmulkinti, pakepinti svieste, suberti į grybus. Ä®pilti 2-3 Å¡aukÅ¡tus vandens, suberti prieskonius, uždengti ir troÅ¡kinti, kol grybai suminkÅ¡tÄ—s. Paskui užpilti grietine, iÅ¡maiÅ¡yta su miltais ir dar patroÅ¡ki..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su braškėmis

Å pinatus nuplauname, atskiriame kotelius, lapus nuvarviname. Lapus (jeigu jie dideli - suplÄ—Å¡ome) sudedame į dubenį. BraÅ¡kes nuplauname, perpjauname pusiau ir uždedame ant Å¡pinatų. Ä® mažą dubenÄ—lį suberiame sukapotÄ… svogÅ«nÄ…, cukrų, garstyÄių miltelius, supilame vandenį, actÄ… ..

Recepto vertinimas: 0

Žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla ir gerai išplakama. Įkaitinta keptuvė patepama lašiniais ir kepami dideli (per visą keptuvę) blynai. Apkepamos abi pusės. Iškepę blynai dedami vienas ant kito. Valgomi su dažiniu. Dažiniui virtos bulvės sutrinamos, kad neliktų gabali..

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "SNIEGO KUPSTAS"

Kiausinio baltymus isplakti su 200g cukraus iki standziu putu. Atsargiai iplakame miltus, migdolus ir likusi cukru. Is sios teslos iskepame keturis torto paplocius. Kepama ant sviestinio popieriaus ir jie turi buti 10, 13, 16 ir 17 cm diametro. Orkaiteje kepama 25 min. 150C. Iskepusius lakstus atsal..

Recepto vertinimas: 0

Kuojos su migdolais

Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti. Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min. Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrint..

Recepto vertinimas: 0

Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Sojų paplotÄ—lius užpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdanÄiu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandenį nupilame, paplotÄ—lius įpjauname ir į vidų įdedame po riekelÄ™ sÅ«rio. Ä®pjautus kraÅ¡tus suspaudžiame. PaplotÄ—lius apvoliojame miltuose, pasÅ«dytame kiauÅ¡ini..

Recepto vertinimas: 0

Česnakų sriuba

ÄŒesnakus nuvalyti, perpjauti skilteles iÅ¡ilgai, susmulkinti, svogÅ«nÄ… taip pat susmulkinti. Puode pakaitinti aliejų, jame pakepinti ÄesnakÄ…, svogÅ«nÄ…, bet kad neparuduotų, nes Äesnakas apkars. Pabarstyti miltais, pamaiÅ¡yti, supilti vynÄ…, sultinį ir 15-20 min. pavirti. Tada supilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas kumpio plokštainis

Dideliame inde sumaiÅ¡ykite 2 puodelius miltų su druska ir linų sÄ—menimis. Å iltame, bet nekarÅ¡tame vandenyje iÅ¡tirpinkite mieles ir cukrų. Mieles supilkite į miltus. Ant silpnos ugnies paÅ¡ildykite margarinÄ… kartu su garstyÄiomis ir supilkite į miltus. SudÄ—kite likusius miltus ir iÅ¡min..

Recepto vertinimas: 0

ViÅ¡Äiukai, kepti teÅ¡loje

ViÅ¡Äiukus perpjauti pusiau, įtrinti duska ir citrinos sultimis. ViÅ¡tÄ… supjaustyti gabalais ir apvirti. IÅ¡ kiauÅ¡inių, pieno, sviesto ir miltų užmaiÅ¡yti teÅ¡lÄ…, pasÅ«dyti, pagardinti muskato rieÅ¡utu ar petražolių lapeliais. ViÅ¡tienos gabalus pamerkti į teÅ¡lÄ… ir kepti dideliame rieb..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sausainiai su marmeladu (RamunÄ—s)

Bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaiÅ¡yti su miltais ir visais kitais produktais. IÅ¡koÄioti 1 cm lakÅ¡tÄ…, iÅ¡spausti sausainius ir iÅ¡kepti. IÅ¡keptus aptepti marmeladu ir suklijuoti poromis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta Įdaryta silkė

Keptuveje su sviestu pakepame susmulkinta svoguna.Is silkiu isimame vidurius, isvalome, isplauname. Atskiriame silkiu odele, prie galvos ir uodegos nukerpame stuburo kaula, isimame silkes mesa, isrenkame kaulus. Silke sumalame su atvesusiu svogunu, piene mirkyta batono riekele, imusame kiausini, ibe..

Recepto vertinimas: 1

Tortas „Garduolis“

Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdamos plakti suberkite cukrų ir po vieną trynius. Maišydamos berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos. Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir ..

Recepto vertinimas: 0

IevutÄ—s pyragas

Cukrų ,medų pakaitinam, kol iÅ¡tirpsta, tada sudedam grietinÄ™, gerai iÅ¡sukam,dedam pasmulkintus vaisius ir riesutus. ViskÄ… gerai ir kruopÅ¡Äiai iÅ¡maiÅ¡om...

Recepto vertinimas: 3

Dilgėlių sriuba

Jaunų dilgėlių lapelius perrenkame, 2-3 min. palaikome karštame vandenyje, išgriebiame ant sieto, nuvarviname ir permalame mėsmale. Po to 10-15 min. troškiname svieste. Nuluptas, supjaustytas kubeliais morkas ir svogūnus pakepiname svieste kartu su miltais, kol daržovės truputį pagelsta..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška svogūnų sriuba

IÅ¡ mÄ—gstamų daržovių ar jautienos iÅ¡virkite sultinį ir perkoÅ¡kite. SvogÅ«nus nulupkite, supjaustykite plonais griežinÄ—liais. Pusantro Å¡aukÅ¡to sviesto iÅ¡lydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogÅ«nus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minuÄių. Ä..

Recepto vertinimas: 0

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su porais

Iš visų komponentų užmaišykite tešlą, įpylusi 2-2 šaukštus šalto vandens. 2 val. įdėkite į šaldytuvą. Porus supjaustykite. Pakepinkite aliejuje, įkaitintame su sviestu. Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, grietinę, trynį, petražoles ir galiausiai sumaišykite su plakt..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kopūstais

KopÅ«stus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulÄių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytÄ… svogÅ«nÄ… pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porÄ… ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių ir morkų sriuba

Susmulkintos daržovÄ—s ir svogÅ«nas, užpylus truputį vandens ir uždengus puodÄ…, troÅ¡kinama, kol suminkÅ¡tÄ—ja. Paskui pertrinamos pro kiaurasamtį. Kitame inde užkaiÄiamas perkoÅ¡tas mÄ—sos ar daržovių sultinys. Å aukÅ¡tas sviesto pakepinamas su Å¡aukÅ¡tu miltų ir praskiedžiamas su..

Recepto vertinimas: 0