23 rezultatų ieškant "trumpai"

Pievagrybių padažas

Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui išmaišyti į keptuvę su pievagrybiais grietinę ir labai trumpai pamaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Daržovių troškinys

Saldieji pipirai perrėžiami, išvalomos sėklos ir pertvaros, ankštys nuplaunamos ir supjaustomos rėžiukais. Nuplauta cukinija ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, o česnakai susmulkinami. Baklažanai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi keturkampiais gabaliukais. Didelėje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 4

Keptos bandelės

Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su ištrinta varške ir medumi. Į paruoštas bandeles sudedamas įdaras, uždedama po gabalėlį sviesto, užbarstoma pyrago džiūvėsėlių, sudedama ..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Angeliukas"

Maišytuvu išplakti kiaušinius, cukrų, grietinę ir krakmolą. Miltus sumaišyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumaišyti su plakiniu ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į 7 lygias dalis, plonai iškočioti ir kepti. Karštus biskvitus apipjauti pagal tortinės dydį. K..

Recepto vertinimas: 0

Užspirginta bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis, sudedamos į šaltą vandenį ir išverdamos. Lašinukai supjaustomi kubiukais, paspirginami. Baigiant spirginti, suberiami miltai, dar pakepinama, supilama ant išvirusių bulvių, įdedamas lauro lapelis, pasūdomą ir dar trumpai paverdama. Valgoma, ..

Recepto vertinimas: 2

Šviežių kopūstų sriuba

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiamą tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskies..

Recepto vertinimas: 4

Virtos rūkytos dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale kartu su lašiniukais, pridedama sumaltų prieskonių, druskos pagal skonį, įpilama truputis sultinio ir viskas gerai išminkoma. Daromos trumpos minkštos dešrelės persukant žarnas ar jas perrišant. Kiek apdžiovinamos ir paskui trumpai parūkomos karštuose dūmuose..

Recepto vertinimas: 0

Sveiki sumuštiniai

Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuveje arba iš abiejų pusių svieste keptuvėje. Atvėsinkite (jei skrudinote skrudintuvėje, apšlakstykite alyvuogių aliejumi) ir užtepkite pomidorų padažo. Pievagrybius nuplaukite, nulupkite ir trumpai paskrudinkite svieste. Kai pievagrybiai baigs ..

Recepto vertinimas: 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais

Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais. Į ją įkloti iškočiotą tešlos lakštą, iš kraštų po 2 cm užlenkti ir aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai parus. Ištraukus ataušinti. Kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų..

Recepto vertinimas: 0

Keptas sūris su riešutais

Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pip..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su grybais ir vynu

Į puodą supilame vyną ir portveiną, sudedame nuluptus, žiedais supjaustytus svogūnus ir užverdame. Verdame, kol trečdalis skysčio išgaruoja. Tada supilame sultinį ir verdame, nustatę didelę kaitrą, kol skysčio sumažėja perpus. Mėsą pasūdome, pagardiname pipirais ir iš abie..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos (Ensalada de pesado)

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, perplėškite į kelias dalis ir gražiai išdėliokite keturiose lėkštėse. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite į aštuonias dalis. Česnakų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Žuvį supjaustykite gabalėliais. Visus k..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Braškių salotos su kiaulpienėmis

Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname per pusę, paskui supjaustome plonais griežinėliais. Iš trečiojo apelsino išspaudžiame sultis, sumaišome jas su cukrumi, maltomis aitriosiomis paprikomis ir aliejumi. Išplakame. Uogas nuplauname,..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Senoviškas vokiškas meduolis

Įmaišalui mieles ištirpinti nedideliame kiekyje pieno ir sumaišius su 2 šaukštais miltų laikyti 30 min. šiltoje vietoje. Sviestą išplakti iki purios masės, į ją dėti trynius, kiaušinius, cukrų bei trintą citrinos žievelę. Įmaišalą sudėti į persijotus miltus, dėti sviesto m..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis

Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame prikaistuvyje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, pagardinkite pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su morkomis ir baklažanais

Įdarui morkas išvirti ir atšaldyti, tada jas 30 min. mirkyti saldintame vandenyje. Baklažaną nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Svogūną susmulkinti ir pakepinti. Morkas susmulkinti šiaudeliais kaip ir baklažanus, tada sumaišyti su svogūnais ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi ištirpti. Suberti miltus ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Tešlą kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys baltų apnašų sluoksnis. Tuomet sudėti į dubenėlį. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 1

Kiaulienos šnicelis su plutele

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. Plonai išmuštą mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus iš abiejų pusių įspaukite į tarkuotą fermentinį sūrį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite šnicelius dvi minutes iš vienos ir iš kitos pusių. Išėmus mė..

Recepto vertinimas: 2

Šparaginės pupelės su riešutų padažu

Sparagines pupeles nuplauname, nupjaustome anksciu galus, isverdame pasudytame vandenyje.Isvirtas pupeles trumpai apkepame keptuveje su sviestu ar aliejumi. Padazui viska susmulkiname ir sumaisome. Pupeles patiekiame siltas...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė ir kopūstų salotos

Kopustus supjaustome kvadrateliais ir trumpai apverdame pasaldintame bei pasudytame vandenyje. Morkas supjaustome nedidelemis lazdelemis ir nuplikome verdanciu vandeniu. Slyvas supjaustome i 4 dalis. Kiaulienos file supjaustome lazdelemis.Visus paruostus produktus sumaisome, uzpilame citrinu sulciu ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: trumpai