Ry┼żiai, ryňżiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Ry┼żiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/ryziai/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Vi┼ítienos salotos su ry┼żiais

I┼í virtos vi┼ítos i┼íimti kaulus. Visus produktus supjaustyti kubeliais ir sluosniais sud─Śti ─» salotin─Ö. Ant vir┼íaus u┼żpilti majonez─ů, papuo┼íti petra┼żol─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos baland─Śliai

Ry┼żius biriai i┼ívirkite ir sumai┼íykite su malta kalakutiena. Svog┼źn─ů susmulkinkite, mork─ů supjaustykite plonais grie┼żin─Śliais. Dar┼żoves pakepinkite dviejuose ┼íauk┼ítuose sviesto ir sumai┼íykite su m─Śsa. Suberkite smulkintus ┼żalumynus, pagal skon─» pas┼źdykite, pagardinkite maltais juod..

Recepto vertinimas: 5

Virta vi┼íta su ry┼żiais

Malti pipirai sumai┼íomi su cukrumi, kmynais ir druska. Tuo mi┼íiniu i┼í i┼íor─Śs ir i┼í vidaus ─»trinama vi┼íta. Taip paruo┼íta ┼íaltai laikoma par─ů. Virti labiau tinka senesn─Śs vi┼ítos, o kepti - jaunesn─Śs. ─« puod─ů ─»pilama 2,5-3l. vandens, sumetamos i┼íilgai perpjautos morkos, o kai va..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines dar┼żoves supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais ir i┼ítro┼íkinti riebaluose. Jei reikia, ─»pilti ┼íiek tiek vandens arba sultinio. baigiant tro┼íkinti, prid─Śti milt┼│, vandens ir visk─ů dar pavirinti. Tada sriubos tir┼í─Źius pertrinti pro siet─ů arba sumalti m─..

Recepto vertinimas: 4

Triu┼íienos tro┼íkinys su dar┼żov─Śmis

Nuplauta, nusausinta ir sukapota gabalais triu┼íiena pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, ir apkepinama riebaluose, sudedama ─» puod─ů, ─»pilama truputis sultinio ar kar┼íto vandens ir tro┼íkinama. Baigiant tro┼íkinti, sudedamos supjaustytos ir riebaluose pakepintos dar┼żov─Śs, lik─Ö pri..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena troškinta vyne

Tro┼íkintuve blauzdeles apkepinti aliejuje i┼í abiej┼│ pusi┼│, sud─Śti pus┼żied┼żiais plonai supjaustytus svog┼źnus, susmulkint─ů ─Źesnak─ů ir u┼żdengus, ant ma┼żos ugnies tro┼íkinti. Pievagrybius supjaustyti plok┼ítel─Śm ir taip pat sudeti. Pomidorus u┼żplikinti verdan─Źiu vandeniu, palaikyti kelia..

Recepto vertinimas: 0

Višta, kepta folijoje

Pauk┼ít─» i┼í vir┼íaus ir vidaus ─»trinti druska, sumai┼íyti su pipirais ir kmynais, bei ap┼ílakstyti r┼źg┼í─Źiomis sultimis. ─« Pilvo ertm─Ö ─»d─Śti sviesto arba tauk┼│, sumai┼íyt┼│ su tarkuota petra┼żole. Pauk┼ít─» suvynioti ─» folij─ů, ─»d─Śti ─» keptuv─ů, ir 20 - 30 minu─Źi┼│ kepti orkait─Śje 1..

Recepto vertinimas: 4

Afgani┼íka pauk┼ítiena su ry┼żiais

Vi┼ít─ů arba laukinius pauk┼í─Źius i┼íkepkite orkait─Śje arba ant ie┼ímo. Svog┼źnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuv─Śje pa┼íildykite aliej┼│ ir vis─ů laik─ů mai┼íant pakepinkite svog┼źnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svog┼źnai bus gerai i┼íkep─Ö, i┼íimkite juos i┼í keptuv─Śs ir sud─Śkite ─»..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena grietin─Śl─Śs ir garsty─Źi┼│ pada┼że

Supjaustykite riekut─Śmis pievagrybius. Nulupkite svog┼źnus, pakepinkite riebaluose ir i┼íimkite i┼í keptuv─Śs. Supjaustykite m─Śs─ů keli┼│ centimetr┼│ storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. Sud─Śkite ─» keptuv─Ö svog┼źnus bei pievagrybius kartu su m─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Pikanti┼íka krab┼│ lazdeli┼│ mi┼írain─Ś

Krab┼│ lazdeles ir obuol─» supjaustyti kubeliais, por─ů - plonais grie┼żin─Śliais, kiau┼íin─» smulkiai sukapoti. Suberti ry┼żius, u┼żpilti majonez─ů ir i┼ímai┼íyti. Puo┼íti kiau┼íinio ar obuolio skiltel─Śmis, poro grie┼żin─Śliais, ┼żalumynais. ..

Recepto vertinimas: 3

vištiena aluje

Sparnelius ─»triname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvaland┼żiui ,po to vi┼ítienos sparnelius apvoliojame miltuose ir apkepame keptuv─Śje,─» puoda ─»pilame 1 stiklin─Ö vandens sudedame apkeptus sparnelius ir u┼żviriname,po to ipilame al┼│,sudedame svog┼źnus ir grietin─Ö.Tro┼íkiname apie..

Recepto vertinimas: 4

Su┼íis su la┼íi┼íomis ir krevet─Śmis

Pripilkite ─» puod─ů vandens, suberkite ry┼żius. U┼żvirkite vanden─», pridenkite puod─ů dang─Źiu ir virkite ry┼żius ant silpnos ugnies 15 min. Po to, nenu─Śm─Ö dang─Źio, palikite puod─ů pastov─Śti dar 15 min. Kol ry┼żiai v─Śs, ─» nedidel─» puod─ů suberkite cukr┼│, drusk─ů, supilkite act─ů ir u┼żvi..

Recepto vertinimas: 3

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostel─Śmis. Dideliame prikaistuvyje u┼żvirinkite 2,5 litro vandens, sud─Śkite susmulkintus sultinio kubelius, d┼żiovintas dar┼żoves, vis─Źiuk─ů ir u┼żvirinkite. U┼żdenkite, ugn─» suma┼żinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

A┼ítr┼źs vi┼ítienos gabal─Śliai su medumi

1. Sumai┼íyti ┼ívie┼żi─ů ─Źili, ─Źili miltelius, sutarkuotus imbier─ů ir laimo ┼żievel─Ö. Gerai i┼ímai┼íyti produktus. Mi┼íiniu ─»trinti supjaustyt─ů vi┼ítien─ů ir palaikyti bent 2 val., kad prieskoni┼│ skonis ir aromatas ─»sigert┼│ ─» vi┼ítien─ů. 2. Inde "vok" ─»kaitinti pus─Ö aliejaus. ─« ─..

Recepto vertinimas: 0

Baland─Śliai su Savojos kop┼źstu

Savojos kop┼źsto lapus (vir┼íutinius, kurie gra┼żesni) reikia apvirti pas┼źdytame vandenyje dideliame puode. Atskirai i┼ívirti ry┼żius. Paprikas ir cukinij─ů supjaustyti ┼íiaudeliais, o svog┼źn─ů - smulkiai. Dar┼żoves apkepinti ─»kaitintame aliejuje, sumai┼íyti su ry┼żiais ir pagard..

Recepto vertinimas: 2

Menk─Ś su ry┼żiais ir morkomis

Menk─Ś supjaustoma vienodais gabaliukais. Miltai sumai┼íomi su pipirais, druska, viskas gerai i┼ímai┼íoma. Menk─Śs gabaliukai pavoliojami miltuose ir bent 10 minu─Źi┼│ juose paliekami. Po to kepami ─»kaitintame aliejuje, kol gra┼żiai parusv─Śja. Ry┼żiai labai gerai keliskart nuplaunami, kol nu..

Recepto vertinimas: 3

Tradiciniai baland─Śliai su malta m─Śsa

Kop┼źsto g┼ź┼ż─Ö apvirkite pas┼źdytame vandenyje arba pakaitinkite mikrobang┼│ krosnel─Śje. Sumink┼ít─Śjusius lapus nulupkite, storesnius lapko─Źius apipjaustykite. Malt─ů ver┼íien─ů sumai┼íykite su virtais ry┼żiais, smulkintu svog┼źnu, pas┼źdykite, pagardinkite ┼ívie┼żiai maltais juodaisiais pipi..

Recepto vertinimas: 5

Lašiša su baziliko sviestu

Bazilik─ů, ─Źesnak─ů ir sviest─ů sumalame smulkintuvu . Sudedame likusius produktus ir toliau sumalame smulkintuvu .Gabal─ů la┼íi┼íos ( steik─ů, arba, kaip ┼íiuo atveju, file ) krauname ant folijos, pas┼źdome, pabarstome pipirais .Per vidur─» la┼íi┼íos dedame piln─ů ┼íauk┼ítel─» paruo┼ít..

Recepto vertinimas: 5

Vi┼ítiena grietin─Śl─Śje (Indr─Śs)

Vi┼ítien─ů supjaustyti nedideliais kubeliais, juos apkepti keptuv─Śje. Kitoje keptuv─Śje apkepame paprika, kepame kol ji sumink┼ít─Śs. Tada sudedame vi┼ítien─ů ir paprik─ů ─» vien─ů keptuv─Ö, u┼żpilame grietin─Śle, palaukiame kol grietin─Śl─Ś u┼żvirs. Patiekiama su ry┼żiais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

M─Śsos "kasyt─Śs" su granat┼│ pada┼żu

M─Śs─ů supjaustome ─» 9 ma┼żdaug 20 cm ilgio, 1 cm plo─Źio juosteles. Sudedame vien─ů prie kitos po 3 m─Śsos juosteles, galus suri┼íame si┼źlu. I┼í m─Śsos juosteli┼│ supiname "kasytes" o gal─ů sutvirtiname si┼źlu. Paruo┼íiame marinat─ů. I┼íspaud┼żiame citrinos ir svog┼źno sultis. Sumai┼íom..

Recepto vertinimas: 0

Pada┼żas ry┼żiams i┼í Dramblio Kaulo Kranto

M─Śs─ů supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svog┼źnus. Dideliame puode pa┼íildykite aliej┼│, pakepinkite jame m─Śs─ů ir svog┼źnus. ─«pilkite vandens (kad m─Śsa b┼źt┼│ tik apsemta), u┼żvirinkite. Sud─Śkite turki┼íkus ┼żirnius, nuluptus grybus, grie┼żin─Śliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Kar┼íis, ─»darytas grybais ir ry┼żiais

┼Żuv─» nuskusti, nupjaustyti pelekus, i┼íimti ┼żiaunas arba nupjauti galv─ů, i┼íimti vidurius, i┼íplauti ir i┼ípjauti stuburo kaul─ů. Vid┼│ pabarstyti druska, pa┼ílakstyti actu ir 30 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íaltai. ─«darui i┼ívirti ry┼żius ir sumai┼íyti su kapotais grybais, kiau┼íiniu, svieste pakepin..

Recepto vertinimas: 3

Agurkai, ─»daryti krab┼│ lazdel─Śmis

Virtus ry┼żius sumai┼íome su virtais smulkiai supjaustytais kiau┼íiniais, krab┼│ lazdel─Śmis, susmulkintais krapais ir prieskoniais. Agurk─ů perpjauname i┼íilgai, i┼íimame s─Śklas, supjaustome dideliais gabalais ir ─»darome paruo┼ítomis salotomis. Ant vir┼íaus u┼żdedame po ┼íauk┼ítel─» majonezo, p..

Recepto vertinimas: 4

Mi┼írain─Ś su salierais

I┼íverdame 125 g. (arba vien─ů virimo mai┼íel─») ry┼żi┼│. Perpilame ┼íaltu vandeniu. U┼żplikiname sauj─ů razin┼│. Imame salier┼│ stiebus, gerai juos nuplauname ir supjaustome. ─« ry┼żius sudedame razinas, salierus, ─»beriame saujel─Ö graiki┼ík┼│ rie┼íut┼│ ir i┼ímai┼íome su majonezu. Dabar didesniuo..

Recepto vertinimas: 5

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais

M─Śs─ů kartu su kaulais sukapoti gabalais ir apkepti riebaluose. Prid─Śti supjaustyt┼│ svog┼źn┼│, gryb┼│, truputi patro┼íkinti, paskui ─»pilti pomidor┼│ sul─Źi┼│ ir u┼żdengus ind─ů tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies, kol m─Śsa sumink┼ít─Śs. Tada prid─Śti milt┼│ ir virti dar 8-10 minu─Źi┼│. Pada┼ż─ů pagar..

Recepto vertinimas: 2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21