Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos

Ingridientai:
Marinatui:
1 l vandens,
50 g druskos,
lOO g cukraus,
8-10 juodųjų pipirų žirnelių,
šaukštas garstyčių sėklųjuodųjų serbentų šakelė, 2 skėčiai krapų,
3 ploni griežinėliai krienų šaknies,
gabalėlis aitriosios paprikos,
100 g obuolių acto.
Gaminimas
Bulvinių saulėgrąžų šakniagumbius 2-3 min. plikyti verdančiame vandenyje. Tuomet atvėsinti šaltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti į stiklainius, užpilti karštu marinatu, paruoštu iš recepte nurodytų produktų. Stiklainius kaitinti verdančiame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0,5 l talpos - 12 min. Tuomet sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!