25 rezultatų ieškant "aliejumi"

Skumbrė su salieru

Žuvis nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš išorės įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustyti juostelėmis, porą – griežinėliais, žalumynus ir česnaką susmulkinti. Kepimo popierių patepti ali..

Recepto vertinimas: 0

Silkių ir sūrio mišrainė

Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su aliejumi pakepintos duonos riekeles ir česnakus sugrūsti. Razinas truputį pamirkyti ir nusausinti. Visus produktus sudėti į dubenį, užpilti aliejaus ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 4

Užkepti pomidorai su Mocarelos sūriu

Kepimo indą ištepti alyvų aliejumi. Orkaitę įkaitinti iki 220 temperatūros. Pomidorus ir sūrį supjaustyti 1 cm storio "blyniukais", sudėti taip, kaip žuvies žvynai, kad truputuką dengtų vienas kitą. Svogūnus, česnaką, pipirus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su prieskoniais ir al..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Mėsa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius - 1 cm storio gabalėliais. Nuluptus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas nuplauti, perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas, dar karta nuplauti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Mėsa ir daržoves išmaišyti..

Recepto vertinimas: 1

Aliejinis kilkių užpilas salotoms

50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų sutrinkite į tyrę ir paskui išmaišykite su 400g alyvų aliejumi ir 60g obuolių actu. 200g salotų reikia 60g užpilo. Vincentas Sakas ..

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis, įdarytas obuoliais

1 kg karpį nuskuskite, išvalykite, išplaukite vidų, išpjaukite stuburkaulį, išrinkite didžiuosius kaukus ir ašakas ir nusausinkite. Vidų ir išorę pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir palikite 30 minučių. 200g nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių, pagardinkit..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių kukuliai su kiaušiniais

Virtas bulves sumalti arba sutarkuoti vidutinio stambumo tarka. Į jas įmusti kiausinį, pasūdyti ir suminkyti. Pjaustytus svogūnus pakepinti su aliejumi, pridėti kapotų kietai virtų kiausinių. Is bulvių teslos isploti paplotėlius, ant kiekvieno uždėti įdaro, krastus suspausti. Kukulius ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blyneliai su kopūstais

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porą ..

Recepto vertinimas: 2

Ėrienos kepsnys

Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtų. Aptepkite mėsą aliejumi ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje orkaitės apačioje apie 2 val. Kepdami kartkartėmis apliekite mėsą aliejumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su varške

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotas pyragas su varške

Įdarui varškę ištrinkite su išplaktais kiaušiniais, sviestu, pakaitintu medumi ir cukrumi. Įberkite druskos ir nutarkuotą citrinos žievelę. Iš tešlai skirtų produktų užminkykite masę, atvėsinkite ir padalykite į vienodas dalis, priklausomai nuo kepimo formos skersmens. Kiekvi..

Recepto vertinimas: 4

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmis

Kumpi supjaustome kubeliais, apkepame keptuveje su aliejumi. Dedame i puoda su trupuciu vandens ir verdame. Apkepame keptuveje su aliejumi susmulkinta svoguna, stambiai supjaustytasmorkas, paprikas ir sudedame kartu su mesa. Iberiame prieskoniu ir verdame 20-25 min. Tada suberiame nuplautus ryzius. ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Blynai su grybais

Paruosiame vidutinio tirstumo blynu tesla. Grybus, jeigu reikia, ismirkome ar apverdame ir sumalame. I keptuve su ikaitintu aliejumi suberiame susmulkinta svoguna. Kai jis siek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. I keptuve su aliejumi pilame po 2 saukstus blynu teslos, i vidur..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Kepti ant iesmo 7 minutes.PARUOSIMO BUDASMesa supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lasinius 1 cm storio gabaleliais. Nulupus svogunus supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabaleliais. Mesa ir darzoves ismaisyti su pipirais ir aliejumi. Visus padažzo komponent..

Recepto vertinimas: 4

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka grietinės padaže

Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svogūną, apkepamekeptuvėje su aliejumi, įdedame miltų,supilame grietinę, paskaniname druska,pipirais, muskatais. •Kepimo formą patepame aliejumi, supilamepadažą, sudedame žuvį, ant kiekvienogabaliuko uždedame..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies ir varškės kepsniukai

•Šaldytą ŽUVĮ smulkiai supjaustome. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną.•Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį sumaišome, dedame miltų, paskaniname prieskoniais ir druska, išmaišome. Iškepame keptuvėje su aliejumi nedidelius kepsniukus. Tinka virti ryžiai, karšta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aliejumi