Įdarytas viščiukas, keptas folijoje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.1 viščiukas,
2.2 šaukštai aliejaus,
truputis druskos.
Įdarui:
3.4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
4.3 kiaušinių baltymai,
petražolių lapelių,
muskato riešuto,
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska.
Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepamas 35 minučių, įdėjus į skardą, prieš tai įpylus truputį vandens. Viščiukas patiekiamas su folija (tik išvyniotas) arba perpjautas išilgai ir sudėtas į apvalų pusdubenį. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!