Kaimiški kiaulienos muštiniai

Ingridientai:
600 g kiaulienos nugarinės,
prieskonių,
druskos,
1/2 stiklinės miltų 1 kiaušinis (pavoliojimui),
40 g riebalų kepimui ir užpylimui.
Gaminimas
Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės).
Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, raugintais ar marinuotais agurkais, kopūstais.

Pastabos:
Šiuos muštinius mėgsta gaminti daugelis Aukštaitijos šeimininkių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!