Lynas, keptas ant grotelių


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 kg lyno,
2.3 svogūnai,
petražolių lapelių,
citrinos sulčių ar citrinos rūgšties,
džiūvėsėlių,
3.1 kiaušinis,
druskos,
sviesto ar aliejaus kepimui
Gaminimas:
Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklinė vandens, 1 stiklinė acto, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos). Išimtas iš marinato lynas pavilgomas išplaktame kiaušinyje ir tirpytame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas, padėtas ant grotelių, žarijų kaitroje. Kepant pašlakstomas sviestu arba aliejumi. Valgomas su aliejuje pakepintomis bulvėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!