25 rezultatų ieškant "pievagrybiai"

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas vištienos šašlykas

Grilį įkaitiname. Ant 8 metalinių iešmų susmeigiame šašlykų gabalėlius, kaitaliodami su žaliosiomis, geltonosiomis, raudonosiomis paprikomis, svogūno žiedeliais, pomidorais ir nuvalytais pievagrybiais.Užbaigiame mėsos gabalėliu. Šašlyką sutepame alyvų aliejumi ir dedame į grilį..

Recepto vertinimas: 0

Višta vyne

Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami taukuose. Paskui jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašinukai, įdedamos 2 nedidelės svogūno galvutės, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroški..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos sriuba su citrina

Užvirkite sultinį, į jį įdėkite nuluptą slaunelę, suberkite ryžius, smulkintą svogūną ir virkite, kol mėsa suminkstės. Tada slaunelę isimkite, supjaustykite mažais kubeliais, pievagrybius - į 4 dalis. Viską sudėkite į sultinį, supilkite citrinų sultis, berkite trintą česnaką..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai

Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis į indą sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais, pabarstomi pipirais, užpilami grietine. Uždengus troškinama ant mažos ugnies. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

Auksiniai makaronai

Pakepiname makaronus su prieskoniais,ant jų užverčiame virtus makaronus ir dar truputį maišydami kepiname. Viską sudėjus į puodą, užversti makaronus tarkuotu sūriu ir uždengus palaikyti, kol sūris išsilydys. Galima pabarstyti krapų. ..

Recepto vertinimas: 3

Pica “Fungi”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 1

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingi pievagrybiai

Lašinius, svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti, pridėti sviesto ir 3 minutes troškinti uždengtame inde ant stiprios ugnies. Nuplauti pievagrybius, supjaustyti alyvuoges. Sumaišyti visus komponentus, įberti druskos ir pipirų, uždengti ir troškinti ant vidutinio s..

Recepto vertinimas: 0

Menkė folijoje

Žuvį pabarstyti druska ir pipirais, pašlakstyti citrinos sultimis. Daržoves nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Grybus nuvalyti. Žuvį sudėti ant folijos, pabarstyti sezamu. Aplinkui sudėti daržoves, grybus ir čiobrelius. Folijos kraštus užlankstyti, padėti ant grotelių ir kepti 3..

Recepto vertinimas: 4

Aštri Agnės mišrainė

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru. ..

Recepto vertinimas: 2

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

Nupjaunamas papriku drutgalis, isimamos seklos ir pertvaros. Paprikos isplaunamos, vidus pasudomas. Svogunas ir cesnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi reziukais. Aliejus ikaitinamas. Svogunai ir cesnakai kepinami, kol pasidaro skaidrus. Tada i keptuve sud..

Recepto vertinimas: 3

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Nedideliais gabaleliais supjaustyta versienos kumpi apvoliojame prieskoniu ir druskos misinyje. Dedame i keptuveje ikaitinta alieju. Ant virsaus uzberiame riekelemis supjaustyta morka ir troskiname kol mesa suminksteja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troskiname 5 min. Uzpilame 2 - 3 saukstus..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ VĖRINUKAI KEPTI GRILYJE

Cukinija nuplauti ir supjaustyti 1 cm plocio griezineliais. Baklazana nuplauti ir supjaustyti 2 cm plocio pusgrieziniais. Nuvalyti pievagrybius. Ant iesmuko suverti: cukinija, baklazana, pievagrybi, aitriaja paprika, ... Viska apslakstyti citrinos sultimis, pasudyti ir aptepti aliejumi. Kepti grilyj..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

BURGUNDIŠKAS UPĖTAKIS

I raudonaji vyna sudekite prieskonius, pievagrybius. Uzvirus sudekite upetakius. Ant silpnos ugnies pavirine 10-15 min., zuvi atsargiai isimkite ir sudekite i pailga pusdubeni. I nuovira ipilkite svieste pakepintu miltu ir siuo padazu apipilkite zuvi...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI PIEVAGRYBIAI

Nuplaukite ir supjaustykite grybus.Sudekite i inda ir sumaisykite su smulkintomis petrazolemis.Paruoskite marinata ir uzpilkite ant grybu. Palikite grybus vesioje vietoje maziausiai valandai, geriausia per nakti...

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU

Su pakepintais svogunais istroskinami smulkiai supjaustyti pievagrybiai. Troskinant jie pasudomi ir papipirinami (skystys beveik visas isgarinamas). Kietai isvirti kiausiniai (4) nulupami ir supjaustomi griezineliais. Pievagrybiai ir kiausiniai isdeliojami i sviestu isteptas formeles, uzpilami pasud..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Kepti pievagrybiai su kepurėlėmis

Pievagrybius nuplauname, nuvalome, išpjauname kotelius ir vidų pabarstome druska.Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su iki standžių putų išplaktais baltymais, susmulkintomis česnako skiltelėmis bei druska. Taip paruoštu įdaru pripildome pievagrybių kepurėles, pabarstome dži..

Recepto vertinimas: 0

Traškus pyragas su įdaru

Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užverdame pasūdytą vandeni. Iš kukuliams skirtų produktų užminkome masę. Iš jos formuojame kukulius ir sumetame į verdanti vandenį. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame apie 20 min. Suberiame kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir puselėmis supjaustytus pievagrybius. V..

Recepto vertinimas: 5

Pievagrybiai įdaryti kumpiu su sūriu

Pievagrybius nuplauti. Išpjauti kotelį taip, kad galvutė liktų sveika. Į galvutę įdėti smulkiai supjaustytą šalto rūkymo kumpį. Ant kumpio sudėti sūrį sumaišytą su prieskoniais bei druska. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minučių. Skanaus. (Nele)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiai