Pagrindinis baltasis padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 šaukštai margarino arba sviesto,
2 šaukštai miltų,
0,5 litro skysčio,
2 šaukštai grietinėlės arba grietinės,
druskos,
(1 šaukštelis sviesto). 
Gaminimas:
Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltus, kol pagels, maišant supilti skystį, keletą minučių pavirti ir pasūdyti. Nukėlus nuo ugnies, pridėti grietinėlės ar sviesto (daugiau padažo nebevirinti).
Tinka vartoti su:  Baltą padažą patiekti prie virtos mėsos ar valgių iš maltos mėsos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!