Portugališkas kiaulienos ragu

Ingridientai:
800 g kiaulienos nugarinės,
30 moliuskų,
druskos,
pipirų,
60 g alyvuogių aliejaus,
120 g svogūnų,
150 g baltojo vyno,
30 g koncentruoto pomidorų padažo.
Gaminimas
Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite vienodais gabalėliais supjaustytą mėsą. Apipilkite baltuoju vynu ir pomidorų padažu. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 2 valandas. 10 min. prieš tiekiant, sudėkite moliuskus, išmirkyus sūdytame vandenyje, gerai nuplautus ir išvalytus nuo smėlio.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!