Su sūriu troškinta aviena


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g avienos,
riebalų,
druskos,
pipirų,
4 svogūnai,
2 obuoliai,
2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių,
2 šaukštai tarkuoto sūrio.
Gaminimas:

Mėsą supjaustyti, apkepinti, pabarstyti prieskoniais ir troškinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus, sudėti obuolius, viską sumaišyti ir įdėti petražolės lapelių. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėti šios masės ir tarkuoto sūrio. Skanaus.


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!