ŠVENTINIS KEPSNYS

Ingridientai:
200 g kiaulienos nugarinės,
kiaulienos prieskonių.

Įdarui:
1/2 tarkuoto virto kiaušinio,
30 g keptų svogūnų,
30 g tarkuoto sūrio.

Padažui:
30 g keptų svogūnų,
30 g keptų morkų,
30 g keptų salierų,
50 g grietinėlės,
30 g baltojo vyno,
''Vegetos''.
Gaminimas
Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną. Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėjei 70 C temperatūroje 15 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!