Traškučiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
700 g bulvių,
3 kiaušinius,
25 g sviesto,
svogūno galvutę,
tarkuotą muškato riešutą,
75 g miltų,
truputį druskos,
trupintų džiūvėsėlių,
aliejaus
Gaminimas:
Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustytą ir aliejuje apkepintą svogūną, tirpintą sviestą, muškato riešutą, trynius, miltus, druską ir viską gerai sumaišome.Šaukšteliu kabiname nedidelius rutulėlius, apvoliojame džiūvėsėliuose, išplaktuose baltymuose, vėl džiūvėsėliuose.Kepame taukuose.Valgome apipylę tirpytu sviestu, pomidorų ar grybų padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!