Žaliasis špinatų užpilas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Plaktuvu (benderiu) suplakite 30g smulkiai sukapotų špinatų (geriau virintų), 20g alyvų aliejaus, 6g tarkuoto Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g išspausto česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Šaldytuve uždarame inde galima laikyti 96 val. Ant indo prilipdyti užrašą su pagaminimo data. Išeiga - 60g
Tinka vartoti su:

 Salotomis

Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!