25 rezultatų ieškant "aliejus"

Žiedinių kopūstų salotos

Kopūstus nuplauname ir verdame iš pradžių atidengtame, po to - uždengtame puode, kol suminkštės. Išvirusius supjaustome (brokoliai valgomi su maždaug 10 cm ilgio lazdelėmis).Obuolį nuplauname ir grubiai sutarkuojame. Svogūną smulkiai supjaustome. Viską sumaišome (ir prieskonius). Pa..

Recepto vertinimas: 2

Baklažanų sriuba

Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuose. Pakepinti smulkiai supjaustytas morkas, pastarnokus, svogūnus, ankštinių pipirų ankštį. Į verdantį vandenį įmesti supjaustytų bulvių, o kai jos pavirs, sudėti apkeptas daržoves. Įdė..

Recepto vertinimas: 0

Morkų sriuba

Bulves ir morkas švariai nuplaukite su šepetėliu. Bulves smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dėkite į puodą bulves, morkas, supjaustytą svogūną ir užpilkite litru verdančio vandens. Pavirkite 5-7 minutes, nukaiskite ir uždengę palaikykite 10-15 min. Prieš valgan..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. Grybus pamirkyti tešloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Kepta antis su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Aliejų sumaišyti su prieskoniais ir mišiniu aptepti mėsą. Tada kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"

Mesa supjaustoma lazdelemis,pabarstoma prieskoniais,apvoliojama krakmole ir pakepame su riebalais.Apkepus mesai,dedama supjaustyta lazdelemis paprika,ananasai,marinuoti agurkai.Pilamos ananasu,marinuotu agurku sultys,truputi patroskinama,uzdengus keptuve.Pabaigoje dedami pomidorai ir pomidoru padaz..

Recepto vertinimas: 3

Kepta žuvis su sezamo sėklom

Į dubenį supilti miltus, druską ir pipirus. Siame mišinyje pavolioti žuvį. Į negilų dubenį suberti džiūvėsius ir sezamo sėklas. Kitame dubenyje išplakti kiaušinį kartu su pienu.Žuvį ištepti kiaušinio mišiniu, po to vėl pavolioti džiūvėsiuose. Didelėje keptuvėje ant vidut..

Recepto vertinimas: 5

Buviniai blynai su mesos idaru

bulves sutarkuojam, svoguna irgi,prieskoniai pagal poreiki, I ikaitinta keptuve, dedama tarkuota mase ir i viduriuka farsas,ant virsaus uzdedama tu paciu tarkiu mase. Kepama is abieju pusiu,kol paskrus ..

Recepto vertinimas: 4

Salotos iš salotų gūželių

Į indelį išspaudžiamos citrinos sultys, supilamas aliejus, sudeda druska, pipirai ir supjaustytos salotos lapai. Viskas sumaišoma. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Sveikata“

Morkos ir obuolys sutarkuojami. Razinos 30 minučių brinkinamos šaltame vandenyje, tada sudedamos į morkų ir obuolių masę, supilamas aliejus, suberiamas cukrus. Viskas išmaišoma ir papuošiama petražolėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Honkongietiškai kepta višta

Išvalyta višta nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabalėliais. Gabalėliai suvilgomi citrinos sultimis ir įtrinami druska. Aliejus supilamas puode ant grilio grotelių ir vištos gabalėliai jame apkepami. Apkepti mėsos gabalėliai išimami iš puodo. Likusiame aliejuje pakepinami susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Tarkiniai blynai su mėsa

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite, taip pat sutarkuokite du svogūnus ir česnako skilteles. Įmaisykite kiausinius ir druskos pagal skonį. Į farsą įdėkite smulkiai pjaustyto svogūno, galima ir pakepinto, pipirų, druskos, viską gerai ismaisykite, suformuokite ploksčius ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė su pankoliais

Į prikaistuvį įpilkite 2 l salto sūdyto vandens, sudėkite žuvies kaulus, užvirinkite ir virkite 15 minučių. Is sultinio isimkite kaulus. Mažais gabaliukais supjaustykite žuvies filė, apslakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių. Nuskinkite ir atidėkite pankolių lapus, gumbe..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su olandišku sūriu

Bulvės supjaustomos kubiukais, agurkai - šiaudeliais. Actas, aliejus, druska ir cukrus išplakama ir užpilama ant paruoštų bulvių. Užbarstoma smulkiai sutarkuotu sūriu. Pastabos: Vietoj acto ir aliejaus galima užpilti majonezo...

Recepto vertinimas: 3

Grybų ir pupelių salotos (Ingridos)

Šiek tiek pavirti kalafijorą - maždaug 2 min., svogūną su paprika pakepinti, grybukus pavirti ir po to pakepinti, išsivirti raudonąsias pupeles. Viską atšaldyti ir sumaišyti su majonezu ar aliejumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avokado salotos (Justės) (foto)

Salotas ir pekino salotas supjaustyti, sudėti į dubenį. Avokadą ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti į dubenį. Suberti nepjaustytas alyvuoges. Išspausti citrinos sultis ir jomis, bei aliejumi apšlakstyti salotas. Pagardinti druska ir pipirais. Keletą kartų lengvai viską išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena grietinėlėje (Indrės)

Vištieną supjaustyti nedideliais kubeliais, juos apkepti keptuvėje. Kitoje keptuvėje apkepame paprika, kepame kol ji suminkštės. Tada sudedame vištieną ir papriką į vieną keptuvę, užpilame grietinėle, palaukiame kol grietinėlė užvirs. Patiekiama su ryžiais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pakočiokite kočėlu. Sudėkite žalumynus į stiklinį butelį arba hermetiškai uždaromą stiklainį. Supilkite aliejų į stiklainį, uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje 1-2 savaites, kad aliejus prisitrauktų prieskonių...

Recepto vertinimas: 0

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Taip pat sukapokite kaparėlius ir alyvuoges. Riebalus įkaitinkite pla..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpila..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO MAJONEZAS

Trynys istrinamas su druska ir i ji po truputi pilamas aliejus. Paskui i gaminama majoneza iberiama pipiru, ipilama citrinos sulciu, o i gatava imaisoma tarkuoto surio. Tiekiama su balta mesa, zuvies patiekalais...

Recepto vertinimas: 1

ŠVIEŽIŲ DARŽOVIŲ SALOTOS SU SŪRIU IR RIEŠUTAIS

Lekstute arba salotine isklojama salotu lapais. Sudedamos supjaustytos darzoves ir suris (supjaustytas kvadrateliais). Virsus pabarstomas riesutu puselemis. Garstycios, aliejus, cukrus, druska ismaisoma iki vientisos mases. Uzpilas pilamas ant salotu...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aliejus