25 rezultatų ieškant "arbatos"

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan

Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užvirinti vandenį, išjungti ugnį ir suberti arbatos lapus. Vėl virinti puodą ant labai lėtos ugnies, suberti druską. Mirkyti kiaušinius 2-3 valandas. Mantas Matukaitis sanitex.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Cukrainiukai

Kiaušinius išplakti, įdėti pagal skonį druskos, imbiero ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Tarp rankų suvolioti plonus ,,siūlelius" ir suvynioti į norimo dydžio kamuoliukus. Į vandenį suberti cukrų, užvirinti ir dėti cukrainiukus. Virti ant silpnos ugnies, kol pagels. Išimti kiaur..

Recepto vertinimas: 3

Paukštienos šaltiena su obuoliais

Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į šaltą vandenį,užvirinti ir virti ant lengvos ugnies, nugraibstant putas. Kepenėlių nevirti, o iškepti ir patieki atskirai. Prieš baigiant virti, sudėti morkas, svogūną, pipirus, lauro lapelius, kmynus. Išvirus sultinį perkošti. M..

Recepto vertinimas: 2

Indiška arbata su pienu

Arbatžolės užpilamos verdančiu pienu ir laikoma 5 minutes. Po to patiekiama be jokių priedų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška arbata

Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui viskas supilama į arbatinuką. Kiekvienas įsipila antpilo, po to - verdančio vandens. Galima pagardinti pienu, grietinėle ar citrinos sultimis. Rusai arbat? geria kramsnodami gabalin..

Recepto vertinimas: 0

Džiovinti vaisiai su cinamonu

1. Į dubenį sudedame džiovintus vaisius, arbatos pakelį, medų, apelsino žievelę, supilame apelsinų sultis ir suberiame cinamoną. Vandens pilame tiek, kad apsemtų vaisius. 2. Užverdame. Arbatos pakelį išimame. Mišinį troškiname 15 minučių. Atvėsiname. Įlašiname keletą laš..

Recepto vertinimas: 0

Pipirinis kokteilis

5 min. ant lėtos ugnies virti vandenį su pipirais ir dar karštą užpilti ant žaliosios arbatos. Kai atauš, nukošti. Įpilti kondensuoto pieno, sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą. ..

Recepto vertinimas: 0

Medaus ir mėtų kokteilis

Užplikyti mėtas ir arbatą. Po 10 min. perkošti. Sudėti medų ir supliti klevų sirupą. Šaltomis dienomis galima gerti karštą, o per karščius - atšaldytą. ..

Recepto vertinimas: 0

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišyti, sudėti kambario temperatūros sviestą ir trinti tarp pirštų, kol gausime trupinius. Sudėti išplaktus kiaušinius, išmaišyti, tuomet supilti Rooibos arbatą ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti tešl..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kokteilis

Užplikytą arbatą nukošiame ir atvėsiname. Supilame mėtų likerį ir apelsinų sultis. Įdedame ledo gabaliukų ir viską gerai sumaišome. Patiekiame aukštoje stiklinėje, puošiame plonai pjaustyta citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kremas su razinomis

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto van..

Recepto vertinimas: 0

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

ARBATOS KREMAS SU RAZINOMIS

Razinas nuplauiti, nusausinti ir pamerkti 2 val. i roma. Arbatzoles uzplikyti verdanciu vandeniu ir palikti 5 min., kad istrauktu. Perkosius ispausti citrinos sulciu, iberti citrinos zieveles. Atvesinti.Arbatoje isbrinkinti zelatina, pakaitinti istacius i karsto vandens inda, kad zelatina issilestu...

Recepto vertinimas: 0

JAZMINŲ ŠERBETAS

Metos lapelius sutrinti su cukraus pudra. Supilti perkosta arbata ir maisyti, kol cukrus istirps. Supilti citrinos ir apelsinu sultis. Atsaldyti.Misini per kostuveli supilti i plokscia metalini dubeni ir saldyti 2 valandas. Poto viska sudeti i nedideli inda ir isplakti elektriniu maisykliu. Vel supi..

Recepto vertinimas: 0

ARBATINIS PYRAGAS

Soda sudedame i uogiene, ismaisome ir 5 min. paliekame. Paskui i uogiene supilame arbata,alieju, cukru, druska, miltus. Viska labai gerai ismaisome. Forma istepame sviestu ir pabarstome dziuveseliais. Supilame tesla ir kepame orkaiteje 200C temperaturoje...

Recepto vertinimas: 4

"DIENOS VĖSA"

Piena atsaldyti saldiklyje, kol prades formuotis atskiri pieno ledo gabaliukai. Atsaldyta piena suplakti mikseriu. Plakant sudeti tarkuota citrinos zievele ir muskato riesuta, supilti cukraus sirupa, arbata, apelsinu sultis. Tiekiama aukstose stiklinese, geriama per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška arbata

Uzverdame 2 l pasaldinto vandens. I ji pamerkiame arbatos pakelius ir paruosiame arbata. I ja supilame konservuotu ananasu sirupa ir suberiamenedideliais gabaleliais supjaustytus ananasus. Citrinas supjaustome skiltelemis ir taip pat suberiame i arbata. Uzdenge dangciu paliekame 5 min. Tuomet patiek..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

Arbatos kokteilis

Viska sumaisyti ir papuosti citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 1

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Is vandens ir arbatos pakeliu paruosiame zalia arbata. Joje istirpiname medu ir sumaisome su sultimis. Imaisome 0,5 citrinos sulciu. Gerima supilstome i taures ir papuosiame citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 3

NEPAPRASTASIS KREMAS

I METALINI PUODELI SUPILTI PIENA, CUKRU, BULVIU KRAKMOLA, IMUSTI KIAUSINI. ATSARGIAI SUPILTI SILTA ARBATA IR VISKA GERAI ISMAISYTI. UZKAISTI IR KOL UZVIRS NUOLATOS MAISYTI, KAD NENUSESTU KRAKMOLAS. GALIMA PATIEKTI VIENA ARBA PANAUDOTI KAIP TORTUI PERTEPTI. (VYKINTA)..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Iš vandens ir arbatos pakelių paruošiame žalią arbatą. Joje ištirpiname medų ir sumaišome su sultimis. Įmaišome 0,5 citrinos sulčių. Gėrimą supilstome į taures ir papuošiame citrinos griežinėliais...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: arbatos