25 rezultatų ieškant "balt"

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..

Recepto vertinimas: 0

Virtas baltymų glajus

Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Baltagūžių kopūstų salotos

Baltagūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g kopūstų, 20 g spanguolių, 20 g morkų, 20 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis baltasis padažas

Pagrindinis baltasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai margarino arba sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, 2 šaukštai grietinėlės arba grietinės, druskos, (1 šaukštelis sviesto).  Gaminimas: Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais

Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g kopūstų 200g obuolių (rūgštesnių) 1 svogūnas Gaminimas: Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Tada sudėti nuluptą, strypeliais supjaustytą arba stambiai sutarkuotą obuolį. Sudėti smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kopūstas, 200 – 300 g grybų, 1 morka, 1 svogūnas, 2 šaukštai sviesto, 4 – 6 bulvės, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, pipirų, 2 lauro lapai, druskos. Gaminimas: Kopūstą supjaustyti,..

Recepto vertinimas: 0

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 2 morkos, 1 salieras, 5 – 6 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: p..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g kopūstų. 1 – 2 morkos, 1 svogūnas, 1 poras, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Daržoves supjaustyti ir vi..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kopūstas, 1 morka, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto sviesto, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas miltų, 2 lauro lapeliai, pipirų, druskos, džiovintos ..

Recepto vertinimas: 0

Baltoji boba

Baltoji boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.200 g sviesto, 2.16 kiaušinių, stiklinė cukraus, 3.1,5 stiklinės grietinėlės, 4.1,5 šaukšto mielių, 5.10 karčiųjų migdolų, 6.400 g miltų. Gaminimas: Sviestą ištriname ir sumaišome su tryniais, cukrumi, grietinėle, mielėmis, migdol..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Menkė su baltuoju padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės filė, 2.1 citrinos sulčių ir tarkuotos žieveles, 3.2 stiklinės stipraus daržovių sultinio, 4.0,5 stiklinė baltojo vyno, lauro lapeliai, po ketvirtį šaukštelio peletrūno ir šalavijo, 5.1 šaukštas sviesto, ..

Recepto vertinimas: 0

Lynas baltame padaže

Lynas baltame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lyno 2.2 valgomieji šaukštai grietinės 3.200 g grietinėlės 4.2 morkos 5.1 stiklinė ryžių 6.50 g sviesto 7.1 poras arba svogūnų laiškai miltai žalumynai aliejus kepimui prieskonių žuviai druska pipirai Gamin..

Recepto vertinimas: 3

Baltoji gira

Baltoji gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 batonas, 3 l vandens, 300 g cukraus, 3 šaukštai medaus, 50 g mielių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g razinų. Gaminimas: Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu v..

Recepto vertinimas: 0

Kepti obuoliai su baltymais

Kepti obuoliai su baltymais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 obuoliai 70 g medaus 100 g riešutų 100 g cukraus 3 stiklinės vandens 3 kiaušinių baltymai cinamono gvazdikėlių Gaminimas: Obuolius, išėmus sėklalizdžius, apvirti cukraus sirupe ir jame atšaldyti. Išėmus įdaryti..

Recepto vertinimas: 0

Baltųjų gūžinių kopūstų salotos

Baltųjų gūžinių kopūstų salotosIngridientai:1 nedidelė kopūsto gūžė, 1 morka, 1 svogūnas, 0,75 stiklinės grietinės, krapų, druskos, cukraus.Gaminimas Švieži kopūstai supjaustomi šiaudeliais ar kvadratėliais, sudedami į dubenį, pabarstomi druska, patrinami mediniu šaukštu a..

Recepto vertinimas: 5

Virta triušiena su baltuoju padažu

Virta triušiena su baltuoju padažuIngridientai:1kg triušienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, suded..

Recepto vertinimas: 0

Virta višta su baltuoju padažu

Virta višta su baltuoju padažuIngridientai:1 kg vištienos, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, gelteklių), prieskonių (pipirų, lauro lapų, muskato), druskos, 1 stiklinė baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Išdarinėta ir gerai išplauta višta dedama į..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis padažas

Baltasis padažasIngridientai:20 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio (prieskoninių daržovių ar mėsos), l/2 stiklinės grietinėlės ar grietinės, prieskonių pagal skonį, druskos.Gaminimas Svieste pakepinami miltai, maišant pilamas karštas sultinys, grietinėlė, sudedam..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidorais

Bulvės su baltosiomis pupelėmis ir pomidoraisIngridientai:4 didelės bulvės, 2 svogūnai, 1 aitrioji paprika, skiltelė česnako, 2 pomidorai, šaukštas sviesto su žalumynais, 160 g konservuotų baltųjų pupelių, šaukštelis cukraus, pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių, 3 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija baltajame padaže

Lazanija baltajame padažeIngridientai:400g miltų, 4 kiaušiniai, 2 stiklinės bešamelio padažo, sviesto, tarkuoto sūrio, druskos, maltų muskato riešutų.Gaminimas Paruoškite lazanijos tešlą. Kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Lakštus virkit..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: balt