25 rezultatų ieškant "desertas"

Bananų desertas su braškių užpilu

Paruoškite užpilą – sumaišykite ir gerai sutrinkite (plaktuvu) braškes, cukraus pudrą ir citrinos sultis. Bananus nulupkite ir perpjaukite vertikaliai pusiau. Bananus sudėkite į lėkštę, greta įdėkite keletą ledų rutuliukų ir užpilkite padažu. Papuoškite plakta grietinėle ir mig..

Recepto vertinimas: 0

Desertas Kūčia

Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus keičiant vandenį. Minkštus grūdus perkošti per sietą. Aguonas nuplauti, nuplikyti, 2 kartus permalti mėsmale. Išmaišyti su medumi, cukrumi ir prieskoniniais vaisiais. Patiekiant suberti kviecius ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas varškės desertas

Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome. Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus pilti sultinio. ..

Recepto vertinimas: 4

Bananinis desertas

šis desertas labai lengvai gaminamas,labai skanus ir nebrangus,kuo puikiausiai tinka ir besilaikantis dietos . Jums tereikia bananų(tiek kiek norite aš darau iš 4-7 bananų),jogurto ir sausainių(tokių,kurie gerai trupa). bananus supjaustome griežinėliais,įpilame truputį jogutro,kad visi b..

Recepto vertinimas: 4

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir meliono desertas

Perpjaukite melioną ir išgremžkite sėklas . Įdėkite meliono puselę i dubenėlį, kuriame patieksite. Nevartykite, kad neištekėtų sultys. Subadykite meliono minkštimą šauksteliu, bet ne išskobkite. Nuplaukite, supjaustykite ir sudėkite į meliono vidurį braškes. Apibarstykite trupu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių trynių desertas

Kiaušinių trynius išimame iš baltymų ir sutriname su šokoladu, suberiame cukrų, tarkuotą citrinų žievelę, miltus, įmušame kiaušinius ir maišome apie 1 val. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, dedame tešlą ant skardos ir kepame 175 °C temperatūros orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių lapelių desertas

Dilgėlių lapelius patriname tarp delnų, kad neliktų deginančių plaukelių. Apelsiną ir obuolį nulupame, supjaustome kubeliais. į desertui skirtą indą dedame supjaustytus obuolius ir apelsiną, dilgėlių lapelius, susmulkintus graikinius riešutus, medų, sumaišytą su citrinų sultimi..

Recepto vertinimas: 0

Bananų desertas

Bananus nulupti, supjaustyti gabalėliais ir sudėti į vazelę. Ant viršaus barstyti cukraus pudrą ir dėti plaktą grietinėlę. Galima pabarstyti smulkintais riešutais. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Vaisinė laimė"

Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame grietinėlės, o ant viršaus - dar po sausainį. Tiekiame su braškių sirupu, papuoštą vandens vonelėje ištirpinto šokolado tinkleliu, uogomis ir supjaustytais vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis vaisių desertas (Donatos)

Supjaustyti bananus, mandarinus, kivi, vynuoges, persikus, ananasus, persimonus ir mangus (galima stambiau, kad geriau jaustųsi vaisių skonis. Tada ant jų užpilti jogurtą ir braškių sirupo. Gerai išmaišyti ir jau galima valgyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis

Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol masė pabals. Supilkite vyną ir plakite toliau, indą įstatę į puodą su vos verdančiu vandeniu. Plakite apie 15 min., kol masė taps tiršta ir ims formuotis nedideli kauburėliai. Nukelkite indą nuo ugnies ir plakite dar 5 min., kol masė..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananinis želė desertas

Paruošti citrinų skonio želė ir šiek tiek pravėsinti. Margariną ištirpinti su cukrumi ir sumaišyti su tryniu. Supilti stingti pradėjusią citrinų skonio želė ir sumaišyti su 4 trintais bananais. Paruoštą masę supilti į torto formą, išklotą sausainiais, ir dėti į šaldytuvą...

Recepto vertinimas: 3

Braškių desertas su vyno padažu

Braškes nuplauname ir perrenkame. Užverdame vyną su cukrumi (2 valg. š. cukraus palikti grietinėlei pasaldinti) ir jame apverdame braškes. Tuomet uogas išgriebiame, o į vyną suberiame citrinos žievelę, cinamoną ir su nedideliu vandens kiekiu sumaišytą krakmolą. Kai padažas užverda..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su grūdėta varške

Sumaišome grūdėtą varškę, plaktą pasaldintą grietinėlę bei nedideliais gabalėliais supjaustytus ananasus, braškes, apelsinus ir sudedame į desertinius indelius. Puošiame ananasų griežinėliais, plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir mėtų lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir duonos kremo desertas

Džiovintus abrikosus 30 min. pamerkiame vandenyje. Paskui šiame vandenyje juos ir išverdame. Duoną sutarkuojame. Išvirtus abrikosus pertriname per sietelį, suberiame cukrų, įpilame citrinų sultis ir sudedame tarkuotą duoną. Viską gerai išmaišome. Grietinėlę išplakame su cukraus pu..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEDIŠKAS DESERTAS

4 kiausiniu baltymus isplakti su 120 g cukraus iki standziu putu. Sia mase supilti ant 70 g smulkintu ( beveik miltai) migdolu. Ismaisyti.Padalinti i dvi dalis.Kepti atskirai po 15 min ant sviestinio popieriaus, patepto sviestu ir pabarstyto miltais. Iskepus paplotelius palikti atvesti.Idaras: i 85 ..

Recepto vertinimas: 4

DESERTAS SIURPRIZAS

Ant lekstes sudekite ananasu griezinelius, ant ju uzpurskite varskes kremo (varske isplakite su grietinele, cukraus pudra, vanile ir riesutais), uzdenkite persiku puselemis. Puoskite svieziomis uogomis ir metu lapeliais. (Stase)..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS III

Zele sustengdome, o kai sustengsta supjaustome gabaliukais. Visus vaisius supjaustome kubeliais ir sumaisome su citrinos sultimis ir zele. Visa turini sumaisykite su grietinele. (ovidija)..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas su kivių padažu

Varske permalame mesmale arba pertriname per tinkleli. I ja dedame cukraus, plaktos grietineles, ismaisome ir padaliname i 2 dalis. I viena varskes dali imaisome sokolado ir 10 g isbrinkintos ir istirpintos zelatinos. Gerai ismaisome ir supilame i indeli, kad varskes mase pasiskleistu 1-1,5 cm stori..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Desertas

Ledus be vaflio supjaustau ir sumetu i ledaine, idedu zele{jau parustos,}uzpurskiu grietinele ir ant virsaus pabarstau uogu. (laila)..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis

Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių želės. Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių žele, trečdalį palikdamos deserto apatiniam sluoksniui.Sūrelius pertriname per s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: desertas