25 rezultatų ieškant "fermentiniu"

Austrių apkepėlė

Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vandeniu. Įdėti laurų lapelį, pipirų ir užvirinti. Nukėlus nuo ugnies palikti 5–7 min. Apvirtas austres perdėti į keraminį kepimo indą, pabarstyti citrininiais prieskoniais, pagardinti druska ir supilti grietinėlę. Apkepėl..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybus su svogūnų griežinėliais, šaukštu sviesto ir prieskoniais troškinkite 25 min. nuolat maišydami. Įberkite šaukštą miltų ir troškinkite dar 5 min. Tešlos paruošimas: Suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, dėkite aliejų, kepimo miltelių, druskos. Po truputį maišydami pilk..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su daržovėmis

Daržoves supjaustyti: morkas supjaustyti plonais griežinėliais arba sutarkuoti burokine trintuve, svogūną, papriką, pomidorus supjaustyti kubeliais. Įkaitinti keptuvę su aliejumi, paeiliui sudėti daržoves: morkas, joms šiek tiek apkepus sudėti svogūnus, tada papriką, galiausiai pomido..

Recepto vertinimas: 0

Tarkių pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais. Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais s..

Recepto vertinimas: 5

Fermentiniu sūriu įdarytos bulvės

Bulves gerai su sepetėliu nuplauti po tekančiu vandeniu, istrinti druska ir iskepti orkaitėje, stengiantis neperkepti, kad nesutrūkinėtų. Nupjauti iskepusių bulvių galus, isskobti vidų, bet ne kiaurai. Isskobtą minkstimą pertrinti per sietelį, sumaisyti su sviestu, tryniais, sūriu ir gr..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

Bulvės su grybais

Nuskustas bulves isvirkite nesupjaustytas, kad nesubyrėtų. Isskobkite vidų. Smulkiai supjaustytus, apvirtus grybus ir svogūną pakepinkite aliejuje. Į isskobtas bulves prikimskite grybų, sudėkite į gilią formą, užpilkite grietinę, sumaisytą su sviestu ir miltais, pabarstykite fermentini..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su fermentiniu sūriu

Paruošiame ir iškepame omletą. Keptuvėje omleto viršų pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: Iškepusį omletą tiekiame tuoj pat, nes ilgiau pastovėjęs sukrinta. Omletą kepame ant vidutinės ugnies. Perkepęs būna kietas...

Recepto vertinimas: 4

Lęšių ir fermentinio sūrio apkepas

Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame supjaustytą svogūną ir kepiname, kol suminkštėja. Sudedame smulkiai sukapotą morką, saliero stiebą, nuplautus lęšius, sukapotą česnaką, įberiame pipirų, pasūdome, supilame vandenį, užviriname, po to sumažiname ugnį ir apie 20 min. troš..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba

Žiedinius kopūstus išskirstome žiedynėliais, nuplauname, nuvarviname ir pakepiname svieste. Sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu arba vandeniu, įberiame prieskonių ir verdame, kol suminkštėja. Keletą žiedynėlių paliekame, o likusius sutriname elektriniu smulkintuvu. Sriubą ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje apkeptas karosas

Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir karštuose riebaluose apkepinami, kol parusvės. Paskui sudedami į gilesnį emaliuotą keptuvą, užpilami grietine, pabarstomi tarkuotu fermentiniu sūriu, svieste pakepintais miltais, pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)

Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą kartu su kitais prieskoniais, trupučiu druskos ir keliais šaukštais grietinės. Špinatų lapus susmulkinti ir pakepinti svieste kartu su smulkintais graikiniais riešutais. Į kepimo formą sukrėsti paruoštą faršą, ant jo sud..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų užkandis

Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu bei fermentiniu sūriu, sudėti prieskonius. Prikimšti bandelių puseles, sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje apie 15-20 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė kepsneliai su sūriu

Filė nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais ir pamušame. Apibarstome mėsą prieskoniais ir druska. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Kepame apie 20 minučių 230 laipsnių karštumo orkaitėje. Mėsai apkepus skardą ištraukiame. Kepsnio paviršių aptepame majonezu, apibarsto..

Recepto vertinimas: 1

Agurkų užkandis (Ramunės)

Bandeles perpjauti pusiau, iškabinti minkštimą. Agurkus supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu bei fermentiniu sūriu, sudėti prieskonius. Prikimšti bandelių puseles, sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje apie 15-20 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios salotos su fermentiniu sūriu

Paprika supjaustome siaudeliais. Konservuotus vaisius ir fermentini suri supjaustome kubeliais.Viska uzpilame pasildytu medumi ir ismaisome. Salotas sudedame i porcijinius indelius ir papuosiame konservuotais persikais...

Recepto vertinimas: 0

Blynų lankstytinis

Idarui dubenyje sumaisome ryzius, kubeliais supjaustyta kiausini ir morka, krevetes, susmulkintus svogunu laiskus, majoneza. Sudedame po keturis lietinius blynus. I viduri dedame idaro ir sulankstome. Lankstytinius sudedame ant aliejumi pateptos skardos, pabarstome sutarkuotu fermentiniu suriu ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis omletas

Keptuveje pakepame kubeliais supjaustytus lasinukus, svoguna ir pievagrybius. Kitame inde isplakame kiausinius su pienu ir prieskoniais. Plakini supilame ant ikaitusiu lasinuku, svoguno ir pievagrybiu. Uzbarstome sutarkuotu fermentiniu suriu, uzdengiame ir kepame ant mazos ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su sūriu

Nugarine plonai ismusame, suvilgome isplaktame su prieskoniais bei druska kiausinyje ir dedame i dziuveselius, sumaisytus su fermentiniu suriu. Gerai suspaudziame ir dar 1-2 min. palaikome, o ne is karto kepame, kad geriau priliptu paniruote. Iskepame keptuveje su aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su raudonikiais

Svoguno galvute supjaustome kubeliais ir pakepame svieste. Grybus perpjauname pusiau, pomidora supjaustome nedideliais gabaleliais, susmulkiname petrazoles. Viska sudedame i keptuve ir uzpilame pasudytu kiausiniu ir pieno plakiniu. Keptuve uzdengiame dangciu ir kepame ant nedideles ugnies. Baigiant ..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

Duona isbrinkiname piene ir sumalame. Sumaisome su 2 isplaktais kiausiniais, sudedame i sviestu patepta kepimo forma ir islyginame pavirsiu.Pasudytame vandenyje isverdame kazlekus ir nedidelemis kekemis supjaustyta ziedini kopusta. Paliekame papuosimui skirtus kazlekus, o likusius sumalame arba smul..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: fermentiniu