25 rezultatų ieškant "galite"

Pieniška ryžių košė

Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30-čiai minučių. Patiekiant galite pagardinti cinamonu, sviestu ar tarkuotomis citrinos žievelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta ryžių košė su pienu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Marinuota silkė

Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro lapelių ir pavirkite 10 minučių, atvėsinkite. Paruoštu marinatu užpilkite į stiklinį indą sudėtas silkes ir palaikykite keletą valandų. Patiekdami silkes galite užpilti t..

Recepto vertinimas: 1

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi

Nuskustas morkas supjaustykite smulkiais kubeliais ir troškinkite piene su sviestu, kol bus pusiau gatavos. Paskui įberkite razinų, išmirkytų džiovintų slyvų, įdėkite medaus ir troškinkite, kol bus gatavos. Džiovintas slyvas galima pakeisti džiovintais abrikosais. Šitą troškinį gal..

Recepto vertinimas: 2

Želė skanumėlis

Paprastą želatiną (2 šaukštus) užpilkite 300 ml vandens ir palikite valandai išbrinkti. Tuo metu pasirinktą spalvotą želė suberkite į atskirus indelius ir pagal instrukciją užpilkite vandeniu. Papildomai įberkite po 1-2 šaukštus cukraus. Tuomet indelius pašildykite ant ugnies ar m..

Recepto vertinimas: 2

Obuolienė su čiobreliais

Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite obuolius vandenyje, kol jie suminkštės. Tada juos gerai sutrinkite. Įberkite askorbino rūgšties. Suberkite cukrų ir maišydami užvirkite. Įmaišykite natrio benzoato į nedidelį kiekį obuoli..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos vištų šlaunelės

Česnako skilteles nuvalyti, sutrinti ir sumaišyti su medumi,2 šaukštais aliejaus, prieskoniais, druska. Gautu mišiniu aptepti šlauneles. Kepimo inde įkaitinti 3 šaukštus aliejaus, apkepinti šlauneles ir apskrudusias dar 10 minučių patroškinti. Porus supjaustyti žiedais, ananasus - kub..

Recepto vertinimas: 5

Aviena su medumi

Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Aviena apibarstoma druska su juodaisiais pipirais ir 5 min. kepama orkaitėje. Mėsa apverčiama, viskas pakartojama. Po to aviena apip..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis pieno kokteilis

Nulupti apelsiną, supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su pienu ir medumi. Įpilti greipfrutų sultis. Plakti mikseriu su grūstais ledais 1 minutę. Prieš geriant perkošti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 4

Vaisinis pieno kokteilis

Susmulkintus ledus sudėti į mikserį, sudėti kitus produktus ir plakti 1 min. Gerti tuojau pat. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Vistienos sriuba

Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame sultinį. Dedame apvirtus ketvirčius i svaru vandenį ir vėl verdame. Mėsai išvirus, ja kiek atvėsiname ir susmulkiname, dedame atgal į verdantį sultinį kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulvėmis, morka, ryžiais ir svogūnu (jei pageidaujate,..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Dideliame puode užvirinkite 1,5 1 pasūdyto vandens. Saltame vandenyje gerai nuplaukite jautienos kaulus, sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu, vėl užvirinkite ir nugriebkite putas. Daržoves nuplaukite, nuvalykite ir stambiai supjaustykite, kartu sudėkite laurų lapelius, juoduosius pipir..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu

Produktus lietiniams blynams išmaišykite mikseriu. Keptuvę įkaitinkite ir ištrinkite aliejumi. Blynai desertui turi būti sausi, todėl trynimui naudojamas popierinės servetės gabalėlis, suvilgytas aliejuje. Kelis šaukštus tešlos (ji turi būti riebios grietinėlės tirštumo) užpi..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Nulupti kriaušes, išimti sėklalizdžius ir jas supjaustyti mažais kubeliais. Perrinkti bruknes. Sviestą arba margariną išplakti su cukrumi, cinamonu bei gvazdikėliais. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Juos..

Recepto vertinimas: 4

Varškės kiaušiniai su silke

Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formu..

Recepto vertinimas: 0

Keptas obuolių desertas su varške

Obuolius šiam desertui galite ruošti dviem būdais. Iškepkite juos orkaitėje, pašalinkite sėklalizdžius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir apšlakstykite citrinos sultimis. Varškę pertrinkite, įsukite trynius, cukrų, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta aluje

Pasudyta, pabarstyta norimais prieskoniais jautiena, supjaustyta gabaleliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mesa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogunus ir sudeti i puoda. Kai mesa isskirs sultis, sudeti nestorais griezineliais supjaustyta morka. Tegu visa tai pasitroskina, mazdaug pusvalan..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su faršu

Į švarią keptuvę dedame faršą, įpilame vandens, kad apsemtų ir troškiname keptuvėje su dangčiu 5-10 min. Troškintą faršą susmulkiname (kad butų birus), ant viršaus dedame tarkuotas morkas, kubeliais pjaustytą papriką ir virtas pupeles. Galite įdėti svogūnų, krapų. Troškiname..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: galite