10 rezultatų ieškant "idaru"

Šventinis siurprizas su vištienos įdaru

Užmaišyta tešla plonu sluoksniu dedama į aliejų pateptą kepimo formą. Įdarui vištiena apkepama keptuvėje su trupučiu aliejaus,sudedamos atšildytos daržovės,šiaudeliais smulkyta paprika ir rūkyta šoninė. Viską gerai pakepinti, pagardinti prieskoniais, supilti grietinėlę, kečup..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopščia..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai su aguonų įdaru

Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sudėjus į lininį maišelį ar per marlę išspausti. Sultis atidėti 10-15 min., po to nupilti, o nuosėdas (krakmolą) suberti į bulves. Nulupti virtas bulves. Sumalti jas mėsmale, sumaišyti su žaliomis bulvėmis, įberti druskos ir kruopš..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su įdaru

Medų įkaitinti su cukrumi ir užpilti miltus. Supilti ištirpintą sodą, imušti kiaušinį ir suberti prieskonius. Viską išmaišyti ir iškočioti du lakštus.Paruošti įdarą: datules supjaustyti ir sumaišyti su uogiene. Vieną lakštą dėti į sviestu išteptą skardą, ant jo tepti idar..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru

Varškę gerai ištriname, sumaišome su 2 šaukštais tarkuoto fermentinio sūrio, suberiame susmulkintus žalumynus, įberiame maltų pipirų, muskatų, sudedame kiaušinius, pasūdome ir viską labai gerai išsukame. Padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir išmaišome..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos išpjovos vyniotinis su įdaru

Jautienos išpjovą nuplauname ir nusausiname. Aštriu peiliu iš viršaus įpjauname išpjovą iki vidurio, apverčiame ir dar kartą įpjauname iki vidurio. Ištiesiame ir paspaudome pirštais, kad mėsa tolygiai pasiskirstytų. Gaminame įdarą. Džiovintus caisius nuplauname. Pamirkome ši..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolų įdaru

Miltus suminkyti su kiaušiniu, druska, cukrumi bei sviestu. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 val. laikyti šaldytuve. Paskui iškočioti ir įkloti į torto formą, suformuoti aukštesnį kraštą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Įdarui skirtą kiaušinį išplakti su cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Baklažanai su duonos įdaru

Duoną išmirkyti piene. Baklažanus perpjauti išilgai, išskobti vidų ir minkštimą sumalti mėsmale su 2 kietai virtais kiaušiniais. Sumaišyti su smulkiai kapotais ir pakepintais svogūnais, nuspausta duona, smulkintais žalumynais, 1 žaliu kiaušiniu ir prieskoniais. Baklažanus prikimšt..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su kavos įdaru

Tešlai 250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: idaru