20 rezultatų ieškant "isspaustu"

Kepti vištienos maltiniai

Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės

Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų uogienė moliūge

Citrinų uogienė moliūge Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg moliūgas (1 kg išvalyto) pirmajam nuovirui: 1 l vandens 50 ml 24% gryno acto arba 100 ml 12% acto spirito 2 valgomieji šaukštai druskos antrajam nuovirui: 500 ml vandens 500 ml smulkaus cukraus 150 ml šviežiai išspaustų cit..

Recepto vertinimas: 0

Kepsniai su ananasu

Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..

Recepto vertinimas: 0

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 putpelių kiaušiniu, 2.vaisių sultis, 3.raudonas vynas ar kava, 4.truputi medus Gaminimas: 5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų suktinukai su riešutais

Baklažanų suktinukai su riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 nedidelių baklažanų, 50 g graikinių riešutų, 1-2 skiltelės česnako, druskos pagal skonį, aliejaus kepimui, žalumynų ir granatų papuošimui. Gaminimas: Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis kilkių užpilas salotoms

Aliejinis kilkių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50g kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 400g alyvų aliejumi, 60g obuolių Gaminimas:  50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinė antis su spanguolių padažu

Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..

Recepto vertinimas: 1

Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Žiediniai kopūstai žaliame padažeIngridientai:1 žiedinis kopūstas. Padažui: 50 g svogūnų laiškų, 50 g špinatų, 50 g petražolių, 50 g kalendrų lapelių, 50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys, cukraus, druskos, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės. Gaminimas ..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiški jautienos kukulaičiai

Dzūkiški jautienos kukulaičiaiIngridientai:l/2kg jautienos, prieskonių, svogūnų, druskos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 kiaušinis kukulaičiams pavilgyti ir džiūvėsėlių ar miltų jiems pavolioti, riebalų virimui. Bulviniams kukulaičiams: 300 g išspaustų bulvių, 200 g virtų ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Pyragėliai su mėsaIngridientai:500g. sluoksniuotos tešlos, svogūnas, 2 česnako skiltelės, 150g. jautienos faršo, 3 šaukštai razinų, 3 šaukštai paprika įdarytų alyvuogių, 225g. savo sultyse konservuotų pomidorų, maltų raudonųjų pipirų, malto cinamono, šaukštas aliejaus, kiauši..

Recepto vertinimas: 1

Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)

Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)Ingridientai:4 gabalėliai vištienos filė, vištienos prieskonių, 2 valg. šaukšt. krakmolo, 2 valg. šaukšt. miltų, aliejaus kepimui. Padažui: 3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių, 2 šaukštai medaus, 2 šaukštai sojos padažo, 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakis drebučiuose

Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse

Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų-agurkų salotos su svogūnais ir alyvuogėmis

Pomidorų-agurkų salotos su svogūnais ir alyvuogėmisIngridientai:4 porcijoms: 2 vidutinio dydžio svogūnai supjaustyti riekelėmis Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 4-6 stambiai supjaustyti pomidorai 1 nuluptas ir kubeliais supjaustytas agurkas 1 išvalytas nuo sėklų ir smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)

Kiauliena, paruošta uruapaniškai (Cerdo estilo uruapan)Ingridientai:1 kg kiaulienos; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 morka; 1 saliero lapkotis; 1 lauro lapas; Druska; 1 valg. š. kukurūzų aliejaus; 125 ml pieno; 125 ml ką tik išspaustų apelsinų sulčių.Gaminimas Mėsą supjaustykite 4..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliaiIngridientai:20 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 baltymas; 3 valg. š. cukraus granulių; 125 ml sauso baltojo vyno; 80 g cukraus; 4 arb. š. želatinos; 2 citrinos; 100 g jogurto; 250 ml grietinėlės.Gaminimas Orka..

Recepto vertinimas: 0

MEDUOLIAI

MEDUOLIAIIngridientai:500 g medaus75 g kiaulės taukų1 šaukštas prieskonių meduoliams (cinamonas, muskatas, anyžius, gvazdikėliai, koriandas ir kardamonas)250 g kvietinių miltų1 pakelis kepimo miltelių100 g cukraus sirupe konservuotos citrinos ži..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: isspaustu