3 rezultatų ieškant "kaklas"

Įdarytas žąsies kaklas

Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti prieskonių. Pagamintu faršu prikišti kaklo odą, užsiųti ir virti 1 valandą. Išvirusį kaklą laikyti prislėgtą. Patiekti šaltą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Kepenėles, susmulkintą petražolę ir svogūną paspirginti žąsies taukuose, atvėsinus sukapoti ir, sudėjus į dubenėlį, gerai išsukti.Tada pridėti piene mirkyto pyrago, kiaušinio trynį, maltų pipirų, druskos ir išmaišius sudėti išplaktą kiaušinio baltymą.Gauta mase prikimšti ..

Recepto vertinimas: 0

Su obuoliais kepta žąsis

Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir iš išorės įtrinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruošta ji paliekama per naktį. Kitą dieną kmynai nuš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kaklas