25 rezultatų ieškant "kaulais"

Bulvienė su aviena ir pomidorais

Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įd..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

Avienos šašlykas

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 1

Kepti viščiukai su vermutu

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis b..

Recepto vertinimas: 0

Šerniena, virta su daržovėmis

Mėsą sudėti į truputį actu parūgštintą šaltą vandenį, užvirinti, nugraibyti putas. Uždengus dangtį virti, kol apvirs (1,5-2 valandas). Tada pridėti druskos, supjaustytų prieskoninių ir kt. daržovių. Bulves sudėti ant viršaus taip, kad jų nesiektų vanduo. Apibarstyti druska pa..

Recepto vertinimas: 5

Dilgėlių sriuba

Isvirti sultinį.Atskirai į verdantį vandenį sudėti nuplautas dilgėles, pavirinti 5 min, tada ispilti ant sietelio ir, kai nuvarvės, sumalti jas mėmale.Nuplautas rūgstynes sumalti kartu.Supjaustytas morkas, petražoles ir svogūnus paspirginti riebaluose. Į verdantį sultinį sudėti sumalt..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys

Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Prieš pradedant virti nugraibstomos putos. Užvirus puodas nudengiamas, sudedamos pakepintos daržovės, truputis druskos ir verdama 3—4 val. ant silpnos ugnies, kartkartėmis nugraibstant put..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų sriuba

Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai nuplautų grybų, pakepintų prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Į atskirą puodelį įpilama 2 stiklinės vandens, sudedamas sviestas, nuplautos kruopos ir verdama, kol jos suminkštės. Verdant reikia kartkartėmis u..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais

Iš jautienos su kaulais, prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Veršiena sumalama, sudedamas piene mirkytas pyragas, prieskoniai, kiaušinis, masė gerai išmaišoma ir formuojami kukulaičiai. Į perkoštą sultinį sudedami kukulaičiai, atskirai su sviestu išvirti ryž..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdami ryžiai ir nukošiami pro sietą. Grietinė, tryniai ir pusės citrinos sultys išmaišoma ir užpilama sultiniu, suberiami ryžiai, sriuba pakaitinama, bet neužvirinam..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Iš mėsos, saliero, porų, pipirų ir lauro lapelių išverdamas sultinys. Svogūnai supjaustomi plonais griežinėliais ir atskirame indelyje, užpylus trupučiu sultinio, įdėjus sviesto, patroškinami. Suminkštėję svogūnai pertrinami pro sietelį ir sudedami į perkoštą sultinį. Užvir..

Recepto vertinimas: 4

Rūgštynių sriuba

Iš mėsos su kaulais, kumpio, grybų ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Jauni rūgštynių lapai supjaustomi ir sudedami į perkoštą sultinį. Pavirus užbalinama grietine ir tryniais. Į šia sriubą galima dėti kiaušinių, virtų be kevalo. Vanduo užvirinamas su druska, actu..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirinti. Kiek vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti druskos, prieskonių, ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minučių troškinti. Nemaišy..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė silkė

Labai gerai išvalytos ir išmirkytos silkės su kaulais supjaustomos nedideliais vienodais gabaliukais. Į emaliuotą puodą dedamas žiedais supjaustytų svogūnų sluoksnis, o ant jo kuo glaudžiau — silkių gabaliukai (gabaliukų nugarėlės padažomos į cinamoną). Ant jų užberiamos ..

Recepto vertinimas: 5

Veršiena agrastų padaže

Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu su agrastais. Suberti cukrų, cinamoną, supilti vandeni. Troškinti 175 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Krūtinėlę išimti, pašalinti kaulus, mėsą pastatyti šiltai. Padažą pertrinti per sietelį, įbert..

Recepto vertinimas: 0

Kepti viščiukai su vermutu

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptomis ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

KEPTI VIŠČIUKAI SU VERMUTU

Visciukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltu, druskos ir pipiru misiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Ipilti vyno, sudeti svogunus, zalumynus ir 20-30 minuciu troskinti. Kad padazas butu tiestesnis, ideti krakmolo.Patiekti su virtais ryziais arba keptomis bulvemis...

Recepto vertinimas: 0

AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)

I pasudyta vandeni sudeti mesa, supjaustyta gabalais su kaulais ir uzvirinti. Kiek veliau sudeti pupas, cesnaka, porus, iberti drudkos, prieskoniu ir uzdengus troskinti ant mazos ugnies. Baigiant troskinti, sudeti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minuciu troskinti. Nemaisyti.Patiekti inde, kuriame b..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINĖ SRIUBA SU ŽĄSIENA IR DŽIOVINTAIS VAISIAIS

I puoda sudedame zasiena ir uzpilame saltu vandeniu. Palengva verdame nuolat nugraibydami putas. Baigiant virti, imetame svoguna, saliero. Isvirusia mesa isgriebiame, sultini nukosiame. Mesa atvesiname. Nukosta sultini supilame i puoda, uzviriname. Morka smulkiai sutarkuojame ir suberiame įi sultin..

Recepto vertinimas: 0

Uzbekiškas plovas II

I dideli, mazdaug 5 l talpos, aukstais krastais puoda ipilame alieju ir ikaitiname. I ikaitusi alieju sudedame 3 x 3 cm gabaliukais supjaustyta kiauliena arba su kaulais sukarpyta vistiena. Verdame aliejuje, kol apkeps. Tada i puoda sudedame susmulkintus svogunus, siaudeliais sutarkuotas morkas, ibe..

Recepto vertinimas: 4

Sūdyta lašiša

Lašiša paruošiame - išdorojame, nupjauname galva, išimame stubura su pagrindiniais kaulais. Pasiruošiame druskos ir cukraus mišinį santykis druskos su cukrum yra 2/1. Indo kuriame sudysite lašiša dugna pabarstote mišiniu, suklojat lašiša žvinais žemyn ir gausiai apibarstote mišiniu,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kaulais