25 rezultatų ieškant "kefyru"

Margieji sausainėliai

Kiaušinis išplakamas su cukrumi ir grietine. Soda ar kepimo milteliai užgesinami kefyru ar actu. Viskas išsukama. Subėrus sijotus miltus minkoma, kol tešla nelimpa prie rankų, Tešla padalijama į dvi dalis: į vieną dalį suberiami kakavos milteliai ir viskas dar kartą išminkoma, o į ki..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su vaisiniu padažu

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių šaltibarščiai

Ridikėlius sutarkuoti tambia tarka, svogūnų laikškus ir krapus smulkiai supjasutyti, sumaišyti su kefyru ar jogurtu...

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Šaltibarščiai

Kiausinius isverdame kietai ir atsaldome. Į puodą sudedame nusunktus burokėlius, kubeliais supjaustytus agurkus, smulkiai supjaustytus svogūnų laiskus, krapus, stambiai kapotą kiausinį. Viską užpilame kefyru, geriau rinktis riebesnį, pavyzdžiui saltibarsčių kefyrą. Tada pilame pieną, ..

Recepto vertinimas: 5

šaltibarščiai

Į didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogūnų laiškus, krapus. Užpilame kefyru, pasūdome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiaušinius ir išmaišome. Prieš tiekdami į stalą, šaltibarščius 1 valand..

Recepto vertinimas: 5

Agurkų salotos su kefyru

Agurkus supjaustome plonais griežinėliais, sudedame į indą ir apibarstome druska. Uždengiame ir 2 valandas palaikome šaldytuve. Atsiradusį skystį nusunkiame, agurkų riekeles nusausiname. Sudedame į dubenį, užpilame kefyrą ir citrinų sultis. Suberiame susmulkintus svogūnų ir mėtų ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakynė

Virtos bulvės stambiai sutarkuojamos, česnakas smulkiai sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, burokėlis supjaustomas šiaudeliais. Viskas užpilama kefyru, pasūdoma, įberiama maltų kalendros grūdelių. Valgoma su karštomis bulvėmis...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba, balinta kefyru arba rūgusiu pienu

Į ištirpintą sviestą arba margariną sudedamos susmulkintos daržovės, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troškinama, kol daržovės suminkštės. Tada jos sutrinamos, įdedama aštraus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rūgusiu pienu, atskiestu su trupučiu pašildyto virinto v..

Recepto vertinimas: 5

Blyneliai su mielėmis

Bulvės sutarkuojamos, išmirkyti obuoliai sumalami mėsmale arba smulkiai supjaustomi. Mielės išleidžiamos drungname kefyre, ir leidžiama truputį pakilti. Po to bulvės, obuoliai ir mielės su kefyru sumaišoma, pasūdomą ir leidžiama dar 1 vai. pakilti. Pakilus kepami blynai įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, pasūdomą. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, supilama griet..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir sūrio pyragas

Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Pyragaičiai su mandarinais

Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi. Po vieną įsukame kiaušinius. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą, romą ir sudedame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską gerai sumaišome. Sudedame tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo or..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių salotos su obuoliais

Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti. Krevetes suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kūbeliais, salierus - griežinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tu..

Recepto vertinimas: 2

DUONOS ŠALTIBARŠČIAI

Svogunus supjaustyti, sudeti tarkuota duona, kapotus zalumynus ir tarkuotus sudytus agurkus. Produktus ismaisyti ir uzpilti kefyru...

Recepto vertinimas: 0

SILPNAI SŪDYTA SILKĖ SU VAISINIU PADAŽU

Silkes 1 valanda pamirkyti piene. Grietine sumaisyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis lslyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepianciaisiais pipirais ir suplakti plakikliu.Svoguna nulupti, supjaustyti ziedais.Obuolius nulupti, pasalinti seklializdzius ir supjaustyti plonais skrit..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS PADAŽAS II

Varske gerai issukti (geriausia mikseriu) su kefyru arba pienu, pasudyti, ipilti citrinos sulciu, paskaninkti cukrumi ir gerai ismaisyti. Sis padazas geriausiai tinka prie lapiniu salotu, poru, cikorijos, svogunu, agurku, ridikeliu ir kitu darzoviu...

Recepto vertinimas: 0

KREVEČIŲ SALOTOS SU OBUOLIAIS

Paruosti padaza: majoneza sumaisyti su medumi ir kefyru, pasudyti, iberti prieskoniu ir ismaisyti. Kreveles suberti i sieteli. Kai atsils, perpilti saltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kubeliais, salierus - grezineliais, cikorija - juostelemis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus produktus sumaisy..

Recepto vertinimas: 0

ŽALIASIS ŠĖLSMAS

Cukinija ir zaliaja paprika supjaustyti mazais gabaleliais. Suplakti mikseriu su kefyru ir baziliku. Paskaninti druska ir "Tabasco" padazu.Kefyras turi buti saltas. ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymu ir tryniuose istriname cukru. Tuomet dedame varske, islydyta sviesta, miltus, soda su grietine ir kefyru "nugesinta", sutrintus i tyre bananus, beriame razinas, kiausiniu baltymus ir idejus kiekviena ingredienta ismaisome. Istepame kepimo forma sviestu ir su..

Recepto vertinimas: 4

SPURGOS SU KEFYRU

I miltus supilti soda, sumaisyti su isplaktais kiausinio tryniais ir kefyru, iberti druskos, maisant supilti suplaktus kiausinio baltymus. Sumaisyti tesla. Virti riebaluose. (IRENA)..

Recepto vertinimas: 3

Bombėjaus bulvės

Bulves nuskusti ir susmulkinti, į keptuvę (puodą) pilti aliejų. Tada sudėti prieskonius ir pakepinti buves 2 minutes, užpilti sūltinio tiek kad apsemtų, ir troškinti 30 minučių ant vidutinės liepsnos. Po to sudėti pomidorus ir petražoles ir troškinti kol pomidorai suminkštės. Patiek..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena jogurto marinate

Smulkiai supjaustyti papriką. Sumaišyti visus marinato komponentus su jogurtu (kefyru). Vištienos gabalėlius subadome aštria šakute, užpilame marinatu ir statome 10 - 12 val. į šaldytuvą. Periodiškai pavartome gabalėlius. Įkaitiname keptuvę, dedame vištą, užpilame ją marinatu ir tr..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: kefyru